Děti přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stará známá
28.3.23 20:28

Eh? Co to vsechno ma byt? Pytle odpadku v pokojich? Vyhozene nadobi misto jeho umyti? Rozbijeni veci? Kolik tech nevychovanych spratku je? Chlape, tohle nema dobre reseni, cim ty nezvladatelna decka budou vetsi, tim to bude horsi. Tohle neni laska, ti te vsichni slusne vyuzivaji, porad davas, ale co za to dostavas? Citis snad, ze si nekdo toho vazi? Ze si vazi tebe? Zdrhej, vykasli se na to, cos,,investoval,, zlepseni totiz nenastane, ses jen dojna krava.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.3.23 20:55
@majki.r píše:
@jetonanic
Nejsi jejich tata a v to je vysvetleni vseho. Jak ignorace jejich vuci tobe, tak hodnoceni jejich chovani tebou. Ver mi, ze jako rodic vnimas negativa beznych problemu jen z desetiny, nez jako cizi. Protoze rodic to ma zredene laskou. Ted jde o to, jestli s tim ty budes chtit neco udelat i pres sve nepohodli, to znamena ze misto casu pro sebe budes intenzivne budovat vztah s detmi a venovat se jim. Nebo jestli na to zrezignujes a pak to opravdu nema cenu. At jsou deti jakekoli, nerikej mi, zes udelal vsechno pro to, aby sis je ziskal, kdyz jsou schopny takhle ignorovat tvoje pozadavky. A zaroven, kdyz si vybudujete vztah mezi sebou, bude jednodussi planovat spolecne aktivity treba venku a cim vic casu stravite mimo domov, tim mensi se doma udela neporadek a tim min energie detem zbyde na zlobeni.

Ty asi nepobýváš na planetě zemi a zavítala jsi sem z jiné galaxie? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27957
28.3.23 21:30
@jetonanic píše:
Byt je nájemní a napsaný na ní. Po několika stěhováních už jsem chtěl aby byl na ni. Byt jsme chtěli ze začátku kupovat, ale nakonec vyplynuly všechny peníze postupně na výživu jejich dětí a nějakých exekucí.

Problém je že já ji asi pořád miluju a jenom při pomyšlení že s ní nebudu se mi zvedá žaludek. Samozřejmě že mi nikdo nedrží u hlavy pistoli.

Nevím jak se toho vzdát.

Potrebuješ odstup. Odsťahuj sa a uvidíš či i časom ti bude tak chýbať, keď začneš spätne preberať váš vzťah. Podľa toho čo píšeš, ružovo by som to nevidela, ona o teba nestojí, žiaľ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
28.3.23 23:46
@pohledzdruhestrany píše:
Ty asi nepobýváš na planetě zemi a zavítala jsi sem z jiné galaxie? :nevim:
:D neee, jen jsem chtela doplnit diskusi o pohled z druhe strany. :D houby vime. Chtel pritelkyni, ale od zacatku nechtel jeji deti. Ty jsou nezvladatelni, ale bude to chyba rodicu, ne tech deti. Proc zakladatele nepopichnout k tomu, aby zkusil neco delat pro dobro tech deti, nez je uplne odepise a necha s matkou, co je evidentne vubec nezvlada?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.3.23 23:49
@jetonanic píše:
Zdravím, potřeboval bych poradit co vlastně se děje.
Mám přítelkyni, je starší o 8 let. Má děti z předchozího vztahu.
Když jsme se potkali tak měl děti v péči jejich otec, s tím že by si je ráda vybojovala jednou zpět.
Jednou se stalo, „přideď si pro něho dneska“. A bylo ze dne na den s námi začalo bydlet jedno dítě. Po nějakém krátkém čase bylo to samé i s ostatníma dětma. 9-15let
Takže se stalo, že najedou tu byly děti. Prakticky bez jakekoliv přípravy.
Děcka přišly jen s baťůžkem a my v té době bojovali s penězi. Všechny už ze mě vysála, aby je posílala bývalému na jějich provoz a nebylo to málo, dneska by za to byl byt.

Tak nějak ze začátku jsem se snažil jim věnovat. Jejich návyky byly a jsou doteď na úrovni nepřízpusobivých občanů. Nejstarší vyšel 8 třídu s průměrem 4,7. Dával jsem jim co šlo v rámci naší situace, kdy ona domů nenosila prakticky žádné peníze a když už tak nikdy né stabilně. Nebylo to slavné, ale já se snažil. Ale s jen trochu nadprůměrné mzdy prostě zázrak neuděláte.

Přítelkyně mi o nich vyprávěla a vychvalovala je. Možná takoví kdysi byli. Snažili se dva tři dny chovat normálně. No a pak se to začalo velmi rychle zhoršovat. Nikdo po sobě nic neuklízel. Co šlo rozbít to bylo rozbito. Spotřebiče doma bez újmy vydržely od 2hodin do třeba měsíce. Utrácet tisíce za pořád to stejné to snad žádný rozumný člověk nechce. Povídal jsem si sní o tomhle problému vícekrát, ale nic neudělala a děti nereagovali na žádné mé prosby. To samé s úklidem. Když jsem den za dnem uklízel celou kuchyň azbytek bytu, protože jednu dobu chodila z práce později než já, mě přestalo bavit. Ten úklid tam vydržel hodinu. Po té hodině kolikrát přišla a zepsula mě jak psa „proč jsi neuklidil“… Za přihlížení těch jejich dětí. Po čase prostě už jedna vlasně rovou řekla že už uklízet nebude. Když si na ni párkrát vyšlápla přítelkyně, když se mi ji podařilo donutit ji jednat, zkončilo to její fakcou děcku pokaždé. Sama to nezvládala. Tak se stalo, že se postupně ztratilo skoro všechno nádobí. Nakonec jsem se dopátral k tomu, aby se vyhli byť nejměnšímu odnosu nádobí do kuchyně, vzali pytel na odpad a s ostatním odpadem šlo nádobí.

Ukradené věci, konstantní bordel, rozbité prakticky všechno co jde rozbít. Ohromné plýtvání jídlem. Tohle jsou jen malinké střípky co je všechno úplně každý den.

No postupně se to vyvinulo v to, že jsem já ten nejhorší a že proč by se měli omezovat.
Ona je maminka hodná, protože je nechá dělat co chcou a já jsem ten zlý, protože mě unavuje uklízet po všech lidech pořád. To samé platí pro ní. Bežně po nich uklízí oba pokoje když tam nejsou. To jsou potom 1-4 50l pytle odpadu. Potom mi řekne že už chce klid že je unavená.

Nedá se s nima už ani mluvit. Protože buď budu ignorovat že je byt celý od fekálii od kočky a psa a plný odpadu, nebo budu uklízet na každém kroku, protože to je opravdu na každém kroku něco.

No a vlastně to celé vyúsťuje v problému mezi mnou a jí. Když jsme se poznávali moc mě prosila abych s ní zůstal. Já se potom strašně zamiloval. Nyní je to každoděnní boj o to abych nepřišel o rozum z toho co se děje v našem bydlení. Bez spostého slova se doma nehne ani brva a vetšinou ani ta ne. Tečku tomu dává její prohlášení, že děti jsou na prvním místě a že se mám přizpůsobit já jim nebo odtud vypadni.

Já ji mám pořád rád, její děti po letech boje o zlepšení už ne.

To se necháš takhle využívat k živení cizí DNA a ještě nekvalitní?

A mimochodem, co je to za matku, když byly děti u otce po delší dobu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.3.23 23:50
@Pírko2 píše:
To se necháš takhle využívat k živení cizí DNA a ještě nekvalitní?A mimochodem, co je to za matku, když byly děti u otce po delší dobu? :nevim:

Co ty chlapi dělaj, když jsou zamilovaný, to je strašný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.3.23 08:01

To je troll :/)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.3.23 08:18
@majki.r píše: :D neee, jen jsem chtela doplnit diskusi o pohled z druhe strany. :D houby vime. Chtel pritelkyni, ale od zacatku nechtel jeji deti. Ty jsou nezvladatelni, ale bude to chyba rodicu, ne tech deti. Proc zakladatele nepopichnout k tomu, aby zkusil neco delat pro dobro tech deti, nez je uplne odepise a necha s matkou, co je evidentne vubec nezvlada?

To dopadne pouze tak, že bude mrtvej a finančně vysátej Homolka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.3.23 09:22

Pro mě by bylo už varování ženská s detma, které nemá v peci a jsou u otce… :think:

• Citovat
  • Upravit
jetonanic
30.3.23 15:55

Děkuji všem za jejich vstupy. Já mám zase pro tenhle přípdad výstup.

Konfrontoval jsem ji ohledně děcek a i a to je kapitola sama o sobě a asi ta mnohem horší a to je náš vztah.

Před časem začala pracovat a v té práci trávila opravdu celé dny. Krátký/dlouhý týden.
No a tak nějak se začala chovat podivně. Sex velmi odtažitý, když vůbec. Já jsem někdy minulý týden byl v práci, když mi psala že si musí jít naplánovat šichty s kolegyní. Kolegyní kterou chorobně nenávidí. To mě překvapilo s tím, že proč to prostě neudělá přes telefon, když doma říká jak je unavená a jak se jí tam nechce. Ten den jsem přišel domů a ona tam ještě nebyla. Psala mi to tak v 11 a domů přišla po šesté. Já teda už kvůli celé řadě jejich jiných malých podivných věcí jí vlezl do laptopu (to si hlídala zatím jen mobil) a na chatu našel jak posílá svojí dceři vysmátá selfíčka s nějakým cizím starším chlapem z jeho bytu. Jiný chlap jí psal „Stavíš se na cígo :D :D :D“. No když přišla ptal jsem se jí kde že teda byla. Nakonec po jejím lhaní, které nebudu rozepisovat, s ní vylezlo že si šla k němu jen pokecat a kde ten druhý bydlí prý vůbec netuší… Že prý je to normální, že se takhle lidé navštěvují.

V minulosti jsem za těch skoro osm let, prokouknul její něvěru a myslel jsem že takové chování jsme již překonali. Uplně stejné vzorce chování jako tenhle případ výše. Kdyby si někdo myslel že to přeháním. Tak jsem již kdysi ochutnal cizí sperma z jejího jazyka. Takže vím co povídám.

Nechci ani vše vypisovat, asi bych si to po sobe nemohl ani přečíst aniž pak nespáchal sebevraždu.
Miloval jsem jí tak moc že nic nebylo nemožné, překousnul jsem asi cokoliv. Takže teď jak to píšu tak se celý třepu a srdce mi buší že snad padnu k zemi. I přesto kdyby mi asi teď napsala ať za ní jdu, tak bych se asi oblbnul a zracionalizoval vše abych se k ní mohl vrátit.

Ona teda nakonec té naší rozpravy řekla, že se mám odstěhovat. Já jsem byl včera u bráchy a dovolil mi si k němu asi na měsíc přestěhovat nějaké věci, než si najdu 1+1.
Bohužel mám na účtě +/- 0. Takže ten měsíc bydlení zdarma použiju na kauci a první nájem.

Roky se mě snažila přesvědčit, že já jsem ten problém a všechno co dělám je špatně. Málem se jí to povedlo, proto jsem napsal tady, už jsem nevěděl kudy kam. Jesli jsem fakt úplně mimo a tohle se děje běžně.
Lituji že jsem si vybral ji, měl jsem na výběr. Citím se na na chcípnutí, vyhořelý a bez peněz.

V noci na dnešek po x letech už nespala doma. Děti ano.

• Citovat
  • Upravit
34388
30.3.23 16:33
@jetonanic píše:

Konfrontoval jsem ji ohledně děcek a i a to je kapitola sama o sobě a asi ta mnohem horší a to je náš vztah.

Před časem začala pracovat a v té práci trávila opravdu celé dny. Krátký/dlouhý týden.
No a tak nějak se začala chovat podivně. Sex velmi odtažitý, když vůbec. Já jsem někdy minulý týden byl v práci, když mi psala že si musí jít naplánovat šichty s kolegyní. Kolegyní kterou chorobně nenávidí. To mě překvapilo s tím, že proč to prostě neudělá přes telefon, když doma říká jak je unavená a jak se jí tam nechce. Ten den jsem přišel domů a ona tam ještě nebyla. Psala mi to tak v 11 a domů přišla po šesté. Já teda už kvůli celé řadě jejich jiných malých podivných věcí jí vlezl do laptopu (to si hlídala zatím jen mobil) a na chatu našel jak posílá svojí dceři vysmátá selfíčka s nějakým cizím starším chlapem z jeho bytu. Jiný chlap jí psal „Stavíš se na cígo :D :D :D“. No když přišla ptal jsem se jí kde že teda byla. Nakonec po jejím lhaní, které nebudu rozepisovat, s ní vylezlo že si šla k němu jen pokecat a kde ten druhý bydlí prý vůbec netuší… Že prý je to normální, že se takhle lidé navštěvují.

V minulosti jsem za těch skoro osm let, prokouknul její něvěru a myslel jsem že takové chování jsme již překonali. Uplně stejné vzorce chování jako tenhle případ výše. Kdyby si někdo myslel že to přeháním. Tak jsem již kdysi ochutnal cizí sperma z jejího jazyka. Takže vím co povídám.

Nechci ani vše vypisovat, asi bych si to po sobe nemohl ani přečíst aniž pak nespáchal sebevraždu.
Miloval jsem jí tak moc že nic nebylo nemožné, překousnul jsem asi cokoliv. Takže teď jak to píšu tak se celý třepu a srdce mi buší že snad padnu k zemi. I přesto kdyby mi asi teď napsala ať za ní jdu, tak bych se asi oblbnul a zracionalizoval vše abych se k ní mohl vrátit.

Ona teda nakonec té naší rozpravy řekla, že se mám odstěhovat. Já jsem byl včera u bráchy a dovolil mi si k němu asi na měsíc přestěhovat nějaké věci, než si najdu 1+1.
Bohužel mám na účtě +/- 0. Takže ten měsíc bydlení zdarma použiju na kauci a první nájem.

Roky se mě snažila přesvědčit, že já jsem ten problém a všechno co dělám je špatně.Málem se jí to povedlo, proto jsem napsal tady, už jsem nevěděl kudy kam. Jesli jsem fakt úplně mimo a tohle se děje běžně.
Lituji že jsem si vybral ji, měl jsem na výběr. Citím se na na chcípnutí, vyhořelý a bez peněz.

V noci na dnešek po x letech už nespala doma. Děti ano.

Jasně, ale tvoje peníze byly fajn co? No fuj, úplně se mi zvedl žaludek. Neskutečný prase ta ženská. Odejdi a už se nevracej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
30.3.23 20:49
@jetonanic píše:

Roky se mě snažila přesvědčit, že já jsem ten problém a všechno co dělám je špatně. Málem se jí to povedlo, proto jsem napsal tady, už jsem nevěděl kudy kam. Jesli jsem fakt úplně mimo a tohle se děje běžně.

V noci na dnešek po x letech už nespala doma. Děti ano.

O takovou osobu bych si neotřela ani boty. :poblion:

Řekla bych, že to je smutný konec. Ale smutný konec to NENÍ. Nakonec to dopadlo dobře. Ty zase vstaneš na vlastní nohy, oklepeš se, poučíš se ze svých chyb a časem si najdeš někoho, kdo bude stát zato. Už budeš vědět, naco si dát pozor a co hned nazačátku vztahu si pohlídat.

No a po nějaké době se ohlédneš, a jediného, čeho budeš litovat je to, že jsi to nechal dojít takhle daleko a neodešel jsi dřív, zahozených 8 let. Důležité je to, že můžeš začít znovu. Sice teď nemáš peníze, ale jsi bez dluhů a to je to důležité a pozitivní. A ty peníze vydělat umíš a bez 4 hladových krků to půjde o 400% lépe. Hlavně se prestaň litovat, nehledej vysvětlení, proč to dělala. Něco prostě vysvětlení nemá a prostě to tak je. Sic jsi ji dal vše. Pošli ji do háje a buď rád, že to dopadlo ještě dobře. Zatni zuby a začni pracovat sám na sobě, na svoji důstojnosti a sebevědomí. Oklep se z těchhle sra. Cek a začni žít důstojný život sám sesebou.

Ať se ti daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
1.4.23 10:51

Jako nevím co k tomu říct… to chce si s tvojí milovanou sednout probrat to že takhle to dál nejde… zeji milujete ale dlouhodobě už je to neúnosné dětem nic nechybí ale neváží si věcí že to musíte změnit oba dva… když se dohodnete na tomto tak společně si zavolat děti a dát jim jasná pravidla pokud se budete takto chovat nebudete dodržovat pořádek a pravidla v našem domově nebude žádná televize žádný telefon žádný kroužky žádné sladkosti namky brambůrky žádná plná lednice žádný kapesny prostě nic dokud si nezacnete vážit věcí které tu s maminkou pro vás děláme… pokud nebudete jist co je uvařeno nebudete jist nic… a ono jim to brzy dojde pokud to nebude fungovat tak říct ženě že tohle ne zkusil jsem všechno ale nezvládám to a odcházím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
1.4.23 11:36

Super. Můžeš slavit, že ses zbavil pijavice. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie