Děti v Rusku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.4.22 11:44

Děti v Rusku?

Ahoj, přijde mi zvláštní, že se pomáhá jen dětem a matkám z Ukrajiny… V Rusku zřejmě teď budou taky trpět malé děti, které přeci za nic nemůžou a jsou vtáhnuty do takové situace, která Rusko čeká nebo už tam je… Přijde mi to zvláštní, všude samá solidarita a pak je rozdíl mezi ukrajinským dítětem a tím ruským :nevim: Jaký na to máte názor. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10024
20.4.22 11:47

A jaky mas duvod pro anonym?
@admin
Jak chces pomoct ruskym detem? Penize a lidi tam jen tak ted nedostanes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
20.4.22 11:47
@Anonymní píše:
Ahoj, přijde mi zvláštní, že se pomáhá jen dětem a matkám z Ukrajiny… V Rusku zřejmě teď budou taky trpět malé děti, které přeci za nic nemůžou a jsou vtáhnuty do takové situace, která Rusko čeká nebo už tam je… Přijde mi to zvláštní, všude samá solidarita a pak je rozdíl mezi ukrajinským dítětem a tím ruským :nevim: Jaký na to máte názor. Děkuji

A jak chces pomahat v Rusku? Myslis, ze Putin dovoli nejake vmesovani se do Ruska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
20.4.22 11:49
@Anonymní píše:
Ahoj, přijde mi zvláštní, že se pomáhá jen dětem a matkám z Ukrajiny… V Rusku zřejmě teď budou taky trpět malé děti, které přeci za nic nemůžou a jsou vtáhnuty do takové situace, která Rusko čeká nebo už tam je… Přijde mi to zvláštní, všude samá solidarita a pak je rozdíl mezi ukrajinským dítětem a tím ruským :nevim: Jaký na to máte názor. Děkuji

Tak rusáci si můžou docela dobře pomoci sami. Stačí se odkýblovat z Ukrajiny.
Proč jsi anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
20.4.22 11:51

Detem z Ruska nelitaj nad hlavou rakety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
20.4.22 11:53

Myslím si o tom, že srovnáváš hrušky a jablka.
Tenhle aha moment ti fakt nevyšel.

Anonym proč?

• Citovat
  • Upravit
33143
20.4.22 11:54
@Anonymní píše:

Proč anonym? Co myslíš, že se tam těm dětem děje?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.4.22 11:56
@Anonymní píše:

viz. citron, těm rozhodně nelítají bomby do obýváku, tak těm ať pomůže Putin a jeho věrní oligarchové, ti mají peněz až až…

Je mi líto každého dítěte, co trpí, ale primárně by se o ně měl postarat vlastní stát, pokud to nejde, tak pak nějaké neziskovky, organizace, pokud uprchnou z Ruska, protože nesouhlasí s válkou nemám problém, abychom jim pomohli i my :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
20.4.22 11:59
@Anonymní píše:

No na ty ruské děti nepadají bomby, ani nemuseli utéct z domova před „osvoboditeli“ (navíc třeba do úplně cizí země jen s batůžkem). To jsi si zaty skoro dva měsíce nevšimla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23876
20.4.22 12:11
@Anonymní píše:

Jistě, hrozný utrpení, že pár tejdnů nebudou mít hambáč z mekdonalda, nebo si nekoupí některý PC hry, mělo by se jim pomoct a přispět Putnovi na bomby, aby utrpení ruských dětí skončilo… BLBE… :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
20.4.22 12:12
@brisco píše:
Proč jsi anonym?

Protože je buď mdlého rozumu nebo nějaký proruský trollík. ;)
Jinak by takovýhle výblitek nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
20.4.22 12:14

A co děti z Konga? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33143
20.4.22 12:18
@bse.pedro píše:
Jistě, hrozný utrpení, že pár tejdnů nebudou mít hambáč z mekdonalda, nebo si nekoupí některý PC hry, mělo by se jim pomoct a přispět Putnovi na bomby, aby utrpení ruských dětí skončilo… BLBE… :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)

No, a teď si představ ty matky tam, jak ty k tomu přijdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
20.4.22 12:25
@Anonymní píše:

Když to bereš takto, tak děti z větší části světa často trpí, mnohdy žijí na ulici, jsou oběťmi násilí apod., v Rusku mají alespoň rodiče, kteří se mají zájem se o ně všemi dostupnými prostředky postarat. Naše malá země fakt nemůže spasit celý svět, ale můžeme pomoci dětem, které jsou nedaleko od nás bezprostředně ohroženi válkou. Ano, válka je často devastující pro obě strany, oběti si nevybírá a doplatíme na ni ekonomicky i my, ale když si uvědomíš, kdo je v tomto případě agresor, je tvoje otázka dost demagogická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23876
20.4.22 12:31
@arinecka píše:
No, a teď si představ ty matky tam, jak ty k tomu přijdou :mrgreen:

A jak k tomu přijdou naše matky, že zplodily něco takovýho, jako je zakladatel/ka diskuse… :,( :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová