Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jaky mas duvod pro anonym?
@admin
Jak chces pomoct ruskym detem? Penize a lidi tam jen tak ted nedostanes.
@Anonymní píše:
Ahoj, přijde mi zvláštní, že se pomáhá jen dětem a matkám z Ukrajiny… V Rusku zřejmě teď budou taky trpět malé děti, které přeci za nic nemůžou a jsou vtáhnuty do takové situace, která Rusko čeká nebo už tam je… Přijde mi to zvláštní, všude samá solidarita a pak je rozdíl mezi ukrajinským dítětem a tím ruskýmJaký na to máte názor. Děkuji
A jak chces pomahat v Rusku? Myslis, ze Putin dovoli nejake vmesovani se do Ruska?
@Anonymní píše:
Ahoj, přijde mi zvláštní, že se pomáhá jen dětem a matkám z Ukrajiny… V Rusku zřejmě teď budou taky trpět malé děti, které přeci za nic nemůžou a jsou vtáhnuty do takové situace, která Rusko čeká nebo už tam je… Přijde mi to zvláštní, všude samá solidarita a pak je rozdíl mezi ukrajinským dítětem a tím ruskýmJaký na to máte názor. Děkuji
Tak rusáci si můžou docela dobře pomoci sami. Stačí se odkýblovat z Ukrajiny.
Proč jsi anonym?
Myslím si o tom, že srovnáváš hrušky a jablka.
Tenhle aha moment ti fakt nevyšel.
Anonym proč?
@Anonymní píše:
Proč anonym? Co myslíš, že se tam těm dětem děje? ![]()
@Anonymní píše:
viz. citron, těm rozhodně nelítají bomby do obýváku, tak těm ať pomůže Putin a jeho věrní oligarchové, ti mají peněz až až…
Je mi líto každého dítěte, co trpí, ale primárně by se o ně měl postarat vlastní stát, pokud to nejde, tak pak nějaké neziskovky, organizace, pokud uprchnou z Ruska, protože nesouhlasí s válkou nemám problém, abychom jim pomohli i my ![]()
@Anonymní píše:
No na ty ruské děti nepadají bomby, ani nemuseli utéct z domova před „osvoboditeli“ (navíc třeba do úplně cizí země jen s batůžkem). To jsi si zaty skoro dva měsíce nevšimla?
@Anonymní píše:
Jistě, hrozný utrpení, že pár tejdnů nebudou mít hambáč z mekdonalda, nebo si nekoupí některý PC hry, mělo by se jim pomoct a přispět Putnovi na bomby, aby utrpení ruských dětí skončilo… BLBE…
![]()
@brisco píše:
Proč jsi anonym?
Protože je buď mdlého rozumu nebo nějaký proruský trollík. ![]()
Jinak by takovýhle výblitek nenapsala.
@bse.pedro píše:
Jistě, hrozný utrpení, že pár tejdnů nebudou mít hambáč z mekdonalda, nebo si nekoupí některý PC hry, mělo by se jim pomoct a přispět Putnovi na bomby, aby utrpení ruských dětí skončilo… BLBE…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, a teď si představ ty matky tam, jak ty k tomu přijdou ![]()
@Anonymní píše:
Když to bereš takto, tak děti z větší části světa často trpí, mnohdy žijí na ulici, jsou oběťmi násilí apod., v Rusku mají alespoň rodiče, kteří se mají zájem se o ně všemi dostupnými prostředky postarat. Naše malá země fakt nemůže spasit celý svět, ale můžeme pomoci dětem, které jsou nedaleko od nás bezprostředně ohroženi válkou. Ano, válka je často devastující pro obě strany, oběti si nevybírá a doplatíme na ni ekonomicky i my, ale když si uvědomíš, kdo je v tomto případě agresor, je tvoje otázka dost demagogická.
@arinecka píše:
No, a teď si představ ty matky tam, jak ty k tomu přijdou
A jak k tomu přijdou naše matky, že zplodily něco takovýho, jako je zakladatel/ka diskuse…
![]()
Ahoj, přijde mi zvláštní, že se pomáhá jen dětem a matkám z Ukrajiny… V Rusku zřejmě teď budou taky trpět malé děti, které přeci za nic nemůžou a jsou vtáhnuty do takové situace, která Rusko čeká nebo už tam je… Přijde mi to zvláštní, všude samá solidarita a pak je rozdíl mezi ukrajinským dítětem a tím ruským
Jaký na to máte názor. Děkuji