Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím maminky z Brna,
chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké burze či blešáku, která se bude konat v nejbližší době v Brně?
Taky by mě zajímalo, jak třeba tyhle informace hledáte? Já totiž vůbec nevím, jak zjistit, která škola nebo jiná organizace nějakou dětskou burzu, bazar nebo blešák pořádá.
Děkuji za rady a tipy ![]()
Díky za tip.
Já akorát vím že loni nebo předloni bylo u nás v Líšni v KC Líšeň, ale letos to nevypadá, že by se tam něco konalo… Tak potřebuju najít něco jiného, kam se dá zajít podívat ![]()
Já myslím, že v Líšni v Dělnickém domě zase něco bude, je to každý jaro a podzim ![]()
Andrea134 píše:
Zdravím maminky z Brna,chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké burze či blešáku, která se bude konat v nejbližší době v Brně?
Taky by mě zajímalo, jak třeba tyhle informace hledáte? Já totiž vůbec nevím, jak zjistit, která škola nebo jiná organizace nějakou dětskou burzu, bazar nebo blešák pořádá.
Děkuji za rady a tipy
Suprová burza bývá na Lesné, tam se registruješ přes internet i zboží co chceš prodávat zadáváš přes internet a pak i online vidíš, co se ti prodá.
Bude to teď někdy, jen se mi vykouřilo z hlavy jak se to jmenuje, ale pokusím se zjistit, pokud to sem někdo nenapíše.
Ted 2.2. byla burza na hristi http://www.nasehriste.cz/. Je tam kazdou prvni nedeli v mesici dle netu, jsou v Zabrdovicich.
AliTad píše:
http://losik.naseburza.cz/…ladni-clanky
AliTad píše:
Mělo by to být to, co psala @Heineken
Ano, je to ono. ![]()
Záleží ve které čtvrti chcete na burzu jít a jakou velikost potřebujete. Jsou burzy, které vedou pouze věci pro větší děti(např zmiňovaná na Lesné), jiné např matáta jsou od miminek, kočárků až po těhotné. Dost burz se objevuje na FB stránkách. Myslím, že nejblíž bude v kabinetu můz.
Zmiňovaná burza na Lesné je asi je asi největší- bývá v tělocvičně zš Milénova.
@Lizzi píše:
V žabinách bývá burza, ale datum nevím..
další burza v Žabinách je čtvrtek-pátek-sobota 20.-21.-22. únor 9-18 hod.
Je to v KD Rubín(Makovského nám. č.3)
Já už si tam zakázala chodit, protože tam vždycky nakoupím million věcí a už to doma nemám kam dávat ![]()
ale na jarní věci se tentokrát asi vypravím ![]()