Dětská kolika - kapičky

539
7.1.19 12:35

Zkusila bych na chvíli vysadit mléko. Mala ma na něj alergii a když jsem vysadila, koliky přešly. :think: pokud kojite.

Příspěvek upraven 07.01.19 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
7.1.19 12:36

Zkusila si baby calm??nam zabraly se sab simplexem,davala jsem 15kapek(sab simplex) do kazdeho um nebo pred kojenim pokud kojis a 10kapek baby calm pred jidlem.je to des ale clovek to musi vydrzet,nemaji jrste vyzrala streva a vse okolo tak je to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.1.19 12:58

Zkusila jsem kapky vysadit úplně protože staví a mimčo se pak nemůže vykakat. Koupila jsem fenyklový čaj pro mimčo a střídala to s kmínovým ,, čajem". Vždy před kojením dala cucnou s flašky. Po 2 dnech bylo dobře od té doby kaká každý den někdy i 3× :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.1.19 12:59

A ještě mě napadlo, že některé děti bolí bříško z vigantolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.1.19 13:05

Další moje zkušenost je taková ,že jsem si myslela že máme koliku ( malej se kroutil jak žížala a neustále řval, měl zatlé pěsti a byl červený jak rak no všechny ,, příznaky koliky")
Kolika to ale nebyla byl to hlad. :oops: :oops: :oops: a já sem si myslela kolik mám mléka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.19 13:12

@Fifi2 plně kojím a mléko už jsem vysadila tak před měsícem a žádné výsledky to nemělo :( ale stále mléko nekonzomuji… Vigantol bereme, tak ho zkusíme změnit, moc děkuji :) @Kaci89 takže jste brali oboje kapky? Baby calm i sab simplex, před každým kojením? Baby calm mám koupený ale ještě jsme ho nepoužili. Bereme ještě probiotika biogaia, tak jestli se to tedy vše může brát najednou? :) No vážně bych udělala cokoliv jen aby ho to nebolelo, ještě když ty první dva dny po těch nově nasazenych kapkách byl tak spokojenej, prděl si celý den, smál se, spinkal…
@Dsarka fenyklovy čaj už jsme zkoušeli, taky zadne výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.1.19 13:25

Ale vitamin D je důležitý, tak pokud vyzkoušíte, tak kupte třeba od Jamieson baby D. Stojí asi 300 kc, ale je to na dlouho :kytka: no hodně štěstí. Vím,že je to hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.19 13:26

@Dsarka To už mě také napadlo, ale malý mi krásně přibývá, i mi doktorka trochu naznačila že je to až moc… A malej mi večer brečí a kroutí se i u prsu když kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.1.19 14:01

@Andrejjkaaa nám se osvědčily kapičky Infacol, jinak piju kojící čaje, kde je fenykl a kmín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
7.1.19 15:33

@Andrejjkaaa ano vse nejednou,doporucili nam to i na pohotovosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.1.19 16:04

Zrovna dneska jsem malé chtěla koupit nové balení BabyCalm a v lékárně mě překvapili, že prý ho nemají, protože fenikl dle posledních studií není pro miminka dobrý a může způsobovat zdravotní problémy 8o slyšela jste některá o tom? Já od návratu z porodnice piju těhotenský čaj, občas i přímo fenyklovy a malá už snědla 2 balení BabyCalm, které jsme nasadili po tom, kdy mi přišlo, že Espumisan ji nezabírá.
Kdyz jsem se zeptala, co paní lekarnice doporučuje, tak prý do 3. měsíce nic, že to mají všechny děti a je to spojené s vývojem trávicího traktu, že jen třeba před kojenim nahrivat bříško + masáže…
Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.1.19 16:48

@Majina_F podle mě to je blbost, celá léta se doporučoval fenykl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.1.19 17:11
@BigGold7 píše:
@Majina_F podle mě to je blbost, celá léta se doporučoval fenykl

No právě… Já na to taky koukala. Byla jsem v jiné lékárně než normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
7.1.19 17:13

@Majina_F ja ho kupovala v dr maxovi vcera a nic nerikali ALE zase mi vynadali ze ten sab simplex a jak pisu pri tom mi to rekl dr primo na pohotovosti at mu to davam a uz i v porodnici mi rikali at si ho koupim tak pak se v tom vyznej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 10:54

Holky já kr*** nezredila malýmu ty kapičky baby calm a dala jsem mu jednu dávku - kapek, včera večer… Až dnes jsem zjistila že se to má redit… Malýmu nic není, spinkal celou noc… Myslíte že bych s ním měla jít kvůli tomu doktorce? Jsem z toho špatná jak jsem to pokazila :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí