Tip na dětskou kuchyňku pro syna do 2000kč

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.10.10 19:09

jé děkuji moc za názory, jsem ráda, že nemáme jediného synáčka -kuchaře :mrgreen: a díky za tipy. Mimochodem, zatím nejoblíbenější hračka je dětský vysavač(lux) :mrgreen: taky vyloženě holčičí hračka(navíc je celý růžový, neměli jinou barvu)-ále co, jak říká ZULOK, nevěsty budou jednou šťastné, za takové šikovné pracující ženichy-chichi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
31.10.10 21:04

Teda to jsou nadherny kuchynky!! Je fakt, ze syna to taky moc bavi, ale nejak me nenapadlo mu to koupit. Co vsak ted dostane, tak prave to krajeci jidlo. Mel to pujceny a musim rict, ze nepretrzite hodinu porad krajel a byl z toho uplne vyrizenej. Ja porad resila ponk, ale kuchynka me nenapadla, to by se mu asi libilo :-?
Jinak z tech 4 kuchynek, mne se libi vsechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.11.10 12:20

My máme už několik let stejnou Tesco kuchyňku, jako Radunka. Původně ji dostala dcera, vyhrála si s ní hodně, ale pro dvouletého syna je to teď celodenní hračka č. 1. Pokud nejsme venku, tak vaří, peče, smaží.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
10.10.11 19:42

Už jsem tento dotaz pokládala, ale nikdo nereagoval. Pročetla jsem tu už všechny diskuse o kuchyňkách pro děti , ale zajímali by mě nové poznatky. Chtěla bych kuchyňku pro dceru 2,5 roku k vánocům. Doporučíte mi nějakou? Aby byla větší , vydávala nějaké zvuky a tak do 1500,– . Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
10.10.11 20:47

Tak my doma mame tuto:
http://www.sparkys.cz/…tvim-17-dilu
a naprosta spokojenost. Tedy zadne zvuky nevydava, ale je drevena a bytelna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.10.11 11:52

Ahojda, me ta drevena od Bina zaujala, puvodne jsem mela vybranou tuto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a ted vaham :lol:
Nevideli jste nekdo obe? Asi tezko, ze… Jako plus te Bino vidim barevnost a hodiny, jako plus te Woody prislusenstvi (ty krajici potraviny jsou super) :nevim:
Taky vybiram pro dvouletou dceru k Vanocum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
11.10.11 13:09

Obe jsem nevidela - o te druhe jsme take uvazovali, ale pak jsem nechala vybrat synovi (tedy dle obrazku na Internetu) a libila se mu ta barevna :-) jinak jak koukam to prislusenstvi je dost podobne jen tedy tam neni ta krajeci zelenina, ale tu jsme mu pak dokoupili plastovou asi za 300,– http://www.funkids.cz/…ci-plastova/
S kuchynkou jsem fakt moc spokojena. Byl k ni dobry navod takze jsem ji zvlada sestavit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
11.10.11 13:19

Ahoj holky, nečetla jsem vás dokonce.
Jen chci říct že nevím proč by měla být kuchyňka pro kluka hloupost.Pokud nebude mít jen „holčičí“ hračky tak je to dle mého názoru OK.
Já bych chtěla našemu malýmu vysavač a lopatku a smetáček popř celou tu uklízecí sadu a k tomu samo že „klučičí“ hračky. Hlavně aby to nebylo růžové :lol: :mrgreen:
Jinak malej zrovna před chvilkou vzal svoji nepoužitou plenu a dával ji plyšovému pejskovi :)
Tak jen popřeju hodně štěstí při koupi a ať se malej vyřádí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.10.11 19:59

Verveve muzu mit jeste dotaz prosim? Na netu jsem se docetla, ze ta barevna kuchynka Bino ma vysku pracovni plochy jen 40cm, neni to malo? Ta Woody s krajeci zeleninou ma 50cm. Uz jsem se skoro rozhodla pro tu barevnou, jak mate vy, a toto me zarazilo. Aby nebyla Zuzce nizka (Zuzi meri ted 91cm, a bude ji par let pouzivat, je hodne vysoka) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
11.10.11 21:51

Tak kolik presne meri ted nezjistim - maji ji kluci v pokojiku, kde spi, ale zitra to zmerim.
No ono zadna neni tak vysoka, aby u ni ditko mohlo stat :-( Takze si spi u ni sedne nebo klekne. My ji kupovali synovi loni a to mu byli 4 roky a v pohode si u ni hraje do dneska.
On si kuchynku zamiloval ve skolce. Je fakt, ze tam maji velkou, takze u ni muze stat, ale to uz je trochu finance jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.10.11 13:31

Tak jsem to merila a skutecne ma 40 cm, ale jak jsem psala hraje si s nim i nas peti lety syn - jen u ni hodl sedi nebo kleci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.10.11 13:40

Dekuju za pomereni, manzel je prave pro tu od Woody, i kdyz neni barevna, bo ma vysku pracovni plochy 50cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.10.11 21:28

Tezko rici. Idelani by bylo videt obe smontovane a vyzkouset, ale to je dost neproveditelne.
Kdyz jsme to kupovali tak syn uz byl 4lety takze tam to bylo celkem jedno.
Tak budu drzet palce, abyste dobre vybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.10.12 10:59

Ahoj maminky… :mavam:

Chtěli bysme naší maličké k Vánocům pořídit nějakou kuchyňku…Bude jí sice jen 13 měsíců, ale protože má svátek i narozeninky na podzim, tak by musela zase rok čekat…Proto jí chceme pořídit k Vánocům…

Jen jsem se tedy chtěla zeptat jestli máte nějaké typy na pěkné a ne moc drahé kuchyňky…S jakým typem si vaše děti vyhráli??

Děkuji moc za rady, popř. odkazy… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.10.12 11:25

Odkaz určitě nenajdu, ale my jsme kupovali kuchyňku v Kiku, stála asi 500kč, je úplně obyčejná, bez zvuku či jiných efektů, holka ji dostala, když měla 3.roky. Hraje si s ní stále (bude mít 5), má k ní mikrovlnku, pračku, mixér, rychlovarnou konvici, spoustu nádobí (některé bylo součástí kuchyňky)

Známí mají kuchyňku Tefal, stála asi 1400Kč, vrčí, bliká atd.,ale jejich holčička si s ní stejně nehraje.
Podle mě nezáleží až tak na značce, ale na dítku, zda bude „vařící typ“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí