Tip na dětskou kuchyňku pro syna do 2000kč

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
4.11.15 13:10

¨My máme od Kidkraftu tuhle, kupovali jsme ji male kdyz ji bylo 1,5 a ted ji jsou uz 3,5 a porad si s ni vyhraje…myslim ze ji zaujali ty barvy, s ikeackou si nikde nevyhrala tak dlouho jako s touhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
26.1.16 23:24

Ženy, mám prosbu, zda se náhodou někomu ve sklepě neválí nějaká rozbitá dětská kuchyňka. Sháním baterii ke dřezu - jakoukoliv, jen aby nebyla zlomená, nebo poškozená, design neřeším. Potřebovala bych jí vypreparovat z té kuchyňky a za poštovné a čokoládku jí poslat. Kuchyňku pro malou navrhuji a s pomocí vyrábím sama, ale tu baterii nějak nevím, jak a z čeho udělat, tak zkouším tady poptat takový náhradní díl. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.1.16 23:32

A co třeba koupit Real baterií? Nová se dá koupit cca od 300Kč nebo nějakou použitou na bazaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
26.1.16 23:37

Jsem koukala na reál, ale jsou i ty nejmenší prostě moc velké, i když by se mi to líbilo, nějaká chromová a ne plast. Mám nerezovou mističku „dřezík“ průměr jen 18 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
26.1.16 23:49

@marg a co třeba nějaký jednokohoutek, ventil, to jsi nehledala? Jen tak zkouším gůglit…
 https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.1.16 23:54

A napadá mě ještě co baterie pro umyvatko, takové to miniumyvadylko co bývá na záchodech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
27.1.16 01:35

Tak jsem koukala na baterie pro umyvatka, na ty mala umyvatka jsem uplne zapomnela, to je dobry napad! No ale zatim jsem koukala na par odkazu a naslo mi to same za tisic korun a vys, to nee. Zitra kouknu na bazos atd. Diky za dobry tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
27.1.16 07:21

@marg zkus sberny dvur- tam by mohlo byt baterii a zadarmo ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.2.16 13:31

Ručně vyrobená dětská chuchyňka

Maminky, obnovuji diskuzi. Ráda bych pro dceru vyrobila dětskou kuchyňku ze starší skříňky a hledám inspiraci. Můžete se prosím podělit o fotky vašich ručně dělaných kuchyněk? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
29.2.16 14:09

Ahoj, kuchyňku jsme nevyráběli ale plno inspirace je Pinterestu. Teď koukám po kartonovým domečku pro panenky velikosti Barbie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
29.2.16 19:57

Naše kuchyňka nám stojí doma stále už skoro 3 roky jako nová :mrgreen: Je ze 2 toaletních stolků, 2 lékárniček. Zádová a pracovní deska je od stolaře, jinak vše já a manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 20:41

Tady je nase ;)

• Citovat
  • Upravit
28
29.2.16 21:33

@kubee i Anonymní, obě jsou krásné, děkuji za sdílení a těch detailů :) můžu se zeptat, dvířka od trouby jste nechala s panty vlevo nebo jste je dala dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
29.2.16 23:43
@HuskyP píše:
@kubee i Anonymní, obě jsou krásné, děkuji za sdílení a těch detailů :) můžu se zeptat, dvířka od trouby jste nechala s panty vlevo nebo jste je dala dolů?

S panty vlevo. Uvnitř má aspoň mřížku na plech. Úplně jako dokonalou nápodobu jsem to nebrala, má to i praktické využití, dává si tam svoje potraviny a nádobí, do plastové misky napouští vodu a umývá něco…, ale hraje si samozřejmě i na vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.4.16 10:39

Kuchynky jsou jak dělané pro malé holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie