Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
¨My máme od Kidkraftu tuhle, kupovali jsme ji male kdyz ji bylo 1,5 a ted ji jsou uz 3,5 a porad si s ni vyhraje…myslim ze ji zaujali ty barvy, s ikeackou si nikde nevyhrala tak dlouho jako s touhle…
Ženy, mám prosbu, zda se náhodou někomu ve sklepě neválí nějaká rozbitá dětská kuchyňka. Sháním baterii ke dřezu - jakoukoliv, jen aby nebyla zlomená, nebo poškozená, design neřeším. Potřebovala bych jí vypreparovat z té kuchyňky a za poštovné a čokoládku jí poslat. Kuchyňku pro malou navrhuji a s pomocí vyrábím sama, ale tu baterii nějak nevím, jak a z čeho udělat, tak zkouším tady poptat takový náhradní díl. Děkuji
A co třeba koupit Real baterií? Nová se dá koupit cca od 300Kč nebo nějakou použitou na bazaru?
Jsem koukala na reál, ale jsou i ty nejmenší prostě moc velké, i když by se mi to líbilo, nějaká chromová a ne plast. Mám nerezovou mističku „dřezík“ průměr jen 18 cm.
@marg a co třeba nějaký jednokohoutek, ventil, to jsi nehledala? Jen tak zkouším gůglit…
https://www.google.cz/search?…
A napadá mě ještě co baterie pro umyvatko, takové to miniumyvadylko co bývá na záchodech?
Tak jsem koukala na baterie pro umyvatka, na ty mala umyvatka jsem uplne zapomnela, to je dobry napad! No ale zatim jsem koukala na par odkazu a naslo mi to same za tisic korun a vys, to nee. Zitra kouknu na bazos atd. Diky za dobry tip ![]()
Maminky, obnovuji diskuzi. Ráda bych pro dceru vyrobila dětskou kuchyňku ze starší skříňky a hledám inspiraci. Můžete se prosím podělit o fotky vašich ručně dělaných kuchyněk? Děkuji ![]()
Ahoj, kuchyňku jsme nevyráběli ale plno inspirace je Pinterestu. Teď koukám po kartonovým domečku pro panenky velikosti Barbie ![]()
Naše kuchyňka nám stojí doma stále už skoro 3 roky jako nová
Je ze 2 toaletních stolků, 2 lékárniček. Zádová a pracovní deska je od stolaře, jinak vše já a manžel.
@kubee i Anonymní, obě jsou krásné, děkuji za sdílení a těch detailů
můžu se zeptat, dvířka od trouby jste nechala s panty vlevo nebo jste je dala dolů?
@HuskyP píše:
@kubee i Anonymní, obě jsou krásné, děkuji za sdílení a těch detailůmůžu se zeptat, dvířka od trouby jste nechala s panty vlevo nebo jste je dala dolů?
S panty vlevo. Uvnitř má aspoň mřížku na plech. Úplně jako dokonalou nápodobu jsem to nebrala, má to i praktické využití, dává si tam svoje potraviny a nádobí, do plastové misky napouští vodu a umývá něco…, ale hraje si samozřejmě i na vaření.