Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Silwinka87 nemusí to být nutně podvod, ale nekvalitní napodobenina, zkrátka fejk. Bez atestů, testů bezpečnosti ![]()
@Moise píše:
@Silwinka87 nemusí to být nutně podvod, ale nekvalitní napodobenina, zkrátka fejk. Bez atestů, testů bezpečnosti
No právě..Kdo ví, co by došlo za šunt, já bych se toho bála..Kdyby to aspoň byla fotka a ne okopírovaný obrázek z netu..
@Katerina5 píše:
Taky budem letos kupovat a našla jsem jich pár hezkých, tak vkládám pro inspiraci.http://deti.bazos.cz/…kuchynka.php
http://deti.bazos.cz/…ynka-Red.php
http://deti.bazos.cz/…a-Colour.php
Asi koupíme tu první
jak uz to psaly holky - fakt si dej bacha, to jsou kuchynky Kidkraft, v podstate nejdrazsi na trhu. neexistuje, ze by nova klesla na takovou cenu. i pouzitou by byl kumst za takovou cenu koupit. bud to bude levna napodobenina buhvi odkud nebo to bude celkove podvod.
@Moise tohle je fakt originalni foto Kidcraftu, da se velmi snadno vyguglit. Ona si prodejkyne ty udaje o vysce plochy apod. najde taky a klidne i verohodne odpovi… Jinak hodnoceni nemá zadne, inzeratu pet. Dva z Chomutova na mobil a televizi, tri z Chebu na Kidcraft kuchynky.
@Moise píše:
@umea to už je holt o preferencích![]()
Já jsem kdysi viděla krásnou kuchynku, dělanou truhlářem pro svoji dcerku, vymakanou, v podstatě z „odpadu“ z dílny, byla fakt krásná, my bychom měli taky takovou příležitost, ale bohužel není čas to vymýšlet a realizovat
Já ji budu mít v naší velké kuchyni, tak i chci, aby to tam nějak vypadalo a hodilo se a to bude. Třeba tu z odkazu od @Aries6 máme ve školce, je fajn, ale stylově se nám sem k moderní kuchyni nehodí
Já už o té Ikeácké uvažovala tenkrát pro syna, ale bylo to dost peněz a já se bála, že ho to bude bavit týden..No udělala jsem chybu, teď toho lituju, malá taky vaří, takže u nás je kuchyňka pořád v kurzu, co už..
Možná, že kdybych na tu Ikeáckou narazila někde v bazárku, tak ji vezmu, malá má teprve rok a půl, ještě by se využila.. ![]()
Jinak my mame pro deti u babicky kuchynku z Tchiba. je mensi (nizsi), ale krasna a hlavne je super, ze jde torchu slozit ke zdi, kdyz si s ni nehrajou.
ikeackou jsem videla v par detskych koutcich a mi se proste nelibi, prijde mi takova unyla, smutna. no a plastove vetsinou katastrofa. dlouho jsme vahala, jestli dat ty penize za Kidkraft (jsou fakt krasne), ale nakonec jsme objednali Infantastic.
My měli v Ikea kliku a nasli jsme ji s 50% slevou v takovem tom vyprodeji před kasama. Někdo koupil, smontoval, vratil. Jo, bylo to velke stesti, ale můžete to zkouset takhle, nahoda je blbec ![]()
Holky, ale my plastou máme už skoro tři roky, je pořád v provozu a je furt jak nová..Dvířka drží, je stabilní, já si nemůžu stěžovat, jen jsem po čase zjistila, že by se hodila větší pracovní plocha…
@ugluk píše:
My měli v Ikea kliku a nasli jsme ji s 50% slevou v takovem tom vyprodeji před kasama. Někdo koupil, smontoval, vratil. Jo, bylo to velke stesti, ale můžete to zkouset takhle, nahoda je blbec
Tak tomu se říká klika ![]()
Moji dcerce bude na vanoce19mesicu. A uz tri mesice u azuji jakou kuchynku koupit, takze se take rada inspiruji.
Pridavam se, take letos budeme porizovat drevenou z ikea.
Jinak jsem koukala, ze se da sehnat i po bazarech…
@Ivanas85 píše:
Pridavam se, take letos budeme porizovat drevenou z ikea.Jinak jsem koukala, ze se da sehnat i po bazarech…
No já se dívala a nesehnala jsem, ale není to aktuální, zatím si malá vyhraje i s plastovou po malém..Ale třeba příští rok, bych o tom už uvažovala..
Jinak určitě dobrá volba ![]()
@Elen8 píše:
@Gorlami jojo já to jen tipla, tak to vychází na 3,100 kč + u nás ještě cesta tam a zpět z jihu čech…
tak zkus sehnat bazarovou ikeáckou někde poblíž
Tak ta prvni je fakt super. Tak po porade doma ji pritel udela behem prosince. Jeden cas pri skole delal v truhlarne, tak se nechce nechat zahanbit aby ji kupoval
budeme se inspirovat asi tou prvni z odkazu.
Holky moc děkuju za varování, paní telefon nebere a na e-maily neodpovídá. Já se v kuchyňkách nevyznám, tak mi to ani nepřišlo divné, díky moc.