Tip na dětskou kuchyňku pro syna do 2000kč

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56278
29.10.15 15:53

@Silwinka87 nemusí to být nutně podvod, ale nekvalitní napodobenina, zkrátka fejk. Bez atestů, testů bezpečnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.10.15 15:54
@Moise píše:
@Silwinka87 nemusí to být nutně podvod, ale nekvalitní napodobenina, zkrátka fejk. Bez atestů, testů bezpečnosti :think:

No právě..Kdo ví, co by došlo za šunt, já bych se toho bála..Kdyby to aspoň byla fotka a ne okopírovaný obrázek z netu..

• Citovat
  • Upravit
11117
@Katerina5 píše:
Taky budem letos kupovat a našla jsem jich pár hezkých, tak vkládám pro inspiraci.

http://deti.bazos.cz/…kuchynka.php

http://deti.bazos.cz/…ynka-Red.php

http://deti.bazos.cz/…a-Colour.php

Asi koupíme tu první :)

jak uz to psaly holky - fakt si dej bacha, to jsou kuchynky Kidkraft, v podstate nejdrazsi na trhu. neexistuje, ze by nova klesla na takovou cenu. i pouzitou by byl kumst za takovou cenu koupit. bud to bude levna napodobenina buhvi odkud nebo to bude celkove podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68914

@Moise tohle je fakt originalni foto Kidcraftu, da se velmi snadno vyguglit. Ona si prodejkyne ty udaje o vysce plochy apod. najde taky a klidne i verohodne odpovi… Jinak hodnoceni nemá zadne, inzeratu pet. Dva z Chomutova na mobil a televizi, tri z Chebu na Kidcraft kuchynky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.10.15 15:57
@Moise píše:
@umea to už je holt o preferencích :mrgreen: :think: Já jsem kdysi viděla krásnou kuchynku, dělanou truhlářem pro svoji dcerku, vymakanou, v podstatě z „odpadu“ z dílny, byla fakt krásná, my bychom měli taky takovou příležitost, ale bohužel není čas to vymýšlet a realizovat :think: Já ji budu mít v naší velké kuchyni, tak i chci, aby to tam nějak vypadalo a hodilo se a to bude. Třeba tu z odkazu od @Aries6 máme ve školce, je fajn, ale stylově se nám sem k moderní kuchyni nehodí :think:

Já už o té Ikeácké uvažovala tenkrát pro syna, ale bylo to dost peněz a já se bála, že ho to bude bavit týden..No udělala jsem chybu, teď toho lituju, malá taky vaří, takže u nás je kuchyňka pořád v kurzu, co už.. :nevim: Možná, že kdybych na tu Ikeáckou narazila někde v bazárku, tak ji vezmu, malá má teprve rok a půl, ještě by se využila.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11117
29.10.15 15:58

Jinak my mame pro deti u babicky kuchynku z Tchiba. je mensi (nizsi), ale krasna a hlavne je super, ze jde torchu slozit ke zdi, kdyz si s ni nehrajou.

ikeackou jsem videla v par detskych koutcich a mi se proste nelibi, prijde mi takova unyla, smutna. no a plastove vetsinou katastrofa. dlouho jsme vahala, jestli dat ty penize za Kidkraft (jsou fakt krasne), ale nakonec jsme objednali Infantastic.

http://www.jago24.de/…02_10_gr.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68914
29.10.15 15:59

My měli v Ikea kliku a nasli jsme ji s 50% slevou v takovem tom vyprodeji před kasama. Někdo koupil, smontoval, vratil. Jo, bylo to velke stesti, ale můžete to zkouset takhle, nahoda je blbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.10.15 16:01

Holky, ale my plastou máme už skoro tři roky, je pořád v provozu a je furt jak nová..Dvířka drží, je stabilní, já si nemůžu stěžovat, jen jsem po čase zjistila, že by se hodila větší pracovní plocha…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.10.15 16:03
@ugluk píše:
My měli v Ikea kliku a nasli jsme ji s 50% slevou v takovem tom vyprodeji před kasama. Někdo koupil, smontoval, vratil. Jo, bylo to velke stesti, ale můžete to zkouset takhle, nahoda je blbec ;)

Tak tomu se říká klika :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
530
29.10.15 16:08

Moji dcerce bude na vanoce19mesicu. A uz tri mesice u azuji jakou kuchynku koupit, takze se take rada inspiruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.10.15 16:09

Pridavam se, take letos budeme porizovat drevenou z ikea.

Jinak jsem koukala, ze se da sehnat i po bazarech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.10.15 16:11
@Ivanas85 píše:
Pridavam se, take letos budeme porizovat drevenou z ikea.Jinak jsem koukala, ze se da sehnat i po bazarech…

No já se dívala a nesehnala jsem, ale není to aktuální, zatím si malá vyhraje i s plastovou po malém..Ale třeba příští rok, bych o tom už uvažovala..
Jinak určitě dobrá volba :palec:

• Citovat
  • Upravit
13903
29.10.15 18:04
@Elen8 píše:
@Gorlami jojo já to jen tipla, tak to vychází na 3,100 kč + u nás ještě cesta tam a zpět z jihu čech…

tak zkus sehnat bazarovou ikeáckou někde poblíž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
29.10.15 18:39

Tak ta prvni je fakt super. Tak po porade doma ji pritel udela behem prosince. Jeden cas pri skole delal v truhlarne, tak se nechce nechat zahanbit aby ji kupoval :lol: budeme se inspirovat asi tou prvni z odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.10.15 07:43

Holky moc děkuju za varování, paní telefon nebere a na e-maily neodpovídá. Já se v kuchyňkách nevyznám, tak mi to ani nepřišlo divné, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí