Tip na dětskou kuchyňku pro syna do 2000kč

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68908
12.8.14 17:26

Pokud penize netlaci, tak ta Ikea je suverenne nejlepsi volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.11.14 13:32

Prosim o radu -chteli bychom koupit plastovou kuchynku se zvuky, ale aby nebyla moc nizka a dite si s ni vyhralo cely predskolni vek. Libi se nam take drevene, ale na drevenou by nebylo dost mista. Diky moc za tipy :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
5.11.14 13:35

Ahoj, máme tuhle a spokojenost :-) http://www.sparkys.cz/…ynka-s-oknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
5.11.14 14:04

My máme tuhle, ale vydává jen jeden zvuk, díly moc neseděli k sobě. Dnes bych šla radči do dřevěné http://www.maxikovy-hracky.cz/…a-klein-9155

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
5.11.14 14:59

@petasekd Nechápu to, že by na dřevěnou nebylo dost místa, když se dívám na ty plastové, co ti holky posílaly v odkazech, myslím, že na místo je to úplně jedno. Já bych do plastové rozhodně nešla, plastu je okolo nás plno a myslím, že to moc dlouho nevydrží. My kupovali teď k vánocům kuchyňku v ikea, je super a k tomu komplet hrnce, talířky, hrníčky /hrnce nezer, talířky a hrnky keramika/. Máme ji pro holčinu, ale snad víc si ji přeje syn, mají ji ve školce a je nadšenej. Jinak kuchyňka má nastavitelné nohy do několika výšek, takže vydrží určitě dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
29.10.15 14:55

Ahojky. Vánoce se blíží, tak hledám kuchyňku pod stromeček. Líbila se mi od smoby mini tefal, ale našla jsem špatné recenze a hned několik na kvalitu materiálu. Tak hledám dál :zed:

Nějaké další tipy, která se osvědčila u vás doma??

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
29.10.15 14:59

@Elen8 budeme kupovat malé k narozeninám dřevěnou z ikea… ty plastovky se mi nelíbí a nic to nevydrží.. některé jsou i cenově srovnatelné s tou ikeou.. za mě jasná volba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
29.10.15 15:05

@Moise já taky zrovna koukám na ikeácké stránky, ale já si nemůžu pomoc, proč je tak drahá 8o 2600 kč a nemá žádné vybavení nic… kdyby to bylo alespoň s příslušenstvím… takhle holou jí dát malé stejně nemůžu takže dokoupit ještě další talířky, hrnce atd a jsme na nějakýh 3,500 kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
29.10.15 15:06

Taky mame v planu k vanocum kuchynku a to drevenou z Ikea. Ty plastovy hruzy mi do bytu nesmi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062

@Taciras taky už jsem koukala, je i diskuze tady na e. miminu ale na to bohužel není čas. Začínáme stavět, takže jsou jiné starosti, ale ty doma vyrobené jsou taky moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87

My máme kuchyňku tefal bon apetit
http://m.maxikovy-hracky.cz/…moby-024674/

Není špatná, stabilní, má varnou desku, lednici troubu dřez, kavovar nějaké doplňky..Máme ji už tři roky, je pořád v provozu, ale kdybych měla kupovat novou, tak bych vybrala nějakou s větším pracovní pultem..
Jinak jsme ale spokojení

• Citovat
  • Upravit
3681
29.10.15 15:07
@Elen8 píše:
@Moise já taky zrovna koukám na ikeácké stránky, ale já si nemůžu pomoc, proč je tak drahá 8o 2600 kč a nemá žádné vybavení nic… kdyby to bylo alespoň s příslušenstvím… takhle holou jí dát malé stejně nemůžu takže dokoupit ještě další talířky, hrnce atd a jsme na nějakýh 3,500 kč :roll:

To vybaveni uz neni nijak drahy, ja napocitala tak za 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
29.10.15 15:08

@Silwinka87 děkuju za tip, mrknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
29.10.15 15:08

@Gorlami jojo já to jen tipla, tak to vychází na 3,100 kč + u nás ještě cesta tam a zpět z jihu čech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.10.15 15:10
@Elen8 píše:
@Moise já taky zrovna koukám na ikeácké stránky, ale já si nemůžu pomoc, proč je tak drahá 8o 2600 kč a nemá žádné vybavení nic… kdyby to bylo alespoň s příslušenstvím… takhle holou jí dát malé stejně nemůžu takže dokoupit ještě další talířky, hrnce atd a jsme na nějakýh 3,500 kč :roll:

Je drahá ale kvalitní, vždyť je dřevěná, plsastové stojí přes tisíc korun, kdybych se měla rozhodovat podruhé, jdu do Ikeácké..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino