Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud penize netlaci, tak ta Ikea je suverenne nejlepsi volba.
Prosim o radu -chteli bychom koupit plastovou kuchynku se zvuky, ale aby nebyla moc nizka a dite si s ni vyhralo cely predskolni vek. Libi se nam take drevene, ale na drevenou by nebylo dost mista. Diky moc za tipy
![]()
Ahoj, máme tuhle a spokojenost
http://www.sparkys.cz/…ynka-s-oknem
My máme tuhle, ale vydává jen jeden zvuk, díly moc neseděli k sobě. Dnes bych šla radči do dřevěné http://www.maxikovy-hracky.cz/…a-klein-9155
@petasekd Nechápu to, že by na dřevěnou nebylo dost místa, když se dívám na ty plastové, co ti holky posílaly v odkazech, myslím, že na místo je to úplně jedno. Já bych do plastové rozhodně nešla, plastu je okolo nás plno a myslím, že to moc dlouho nevydrží. My kupovali teď k vánocům kuchyňku v ikea, je super a k tomu komplet hrnce, talířky, hrníčky /hrnce nezer, talířky a hrnky keramika/. Máme ji pro holčinu, ale snad víc si ji přeje syn, mají ji ve školce a je nadšenej. Jinak kuchyňka má nastavitelné nohy do několika výšek, takže vydrží určitě dlouho.
Ahojky. Vánoce se blíží, tak hledám kuchyňku pod stromeček. Líbila se mi od smoby mini tefal, ale našla jsem špatné recenze a hned několik na kvalitu materiálu. Tak hledám dál ![]()
Nějaké další tipy, která se osvědčila u vás doma??
Děkuji ![]()
@Elen8 budeme kupovat malé k narozeninám dřevěnou z ikea… ty plastovky se mi nelíbí a nic to nevydrží.. některé jsou i cenově srovnatelné s tou ikeou.. za mě jasná volba ![]()
@Moise já taky zrovna koukám na ikeácké stránky, ale já si nemůžu pomoc, proč je tak drahá
2600 kč a nemá žádné vybavení nic… kdyby to bylo alespoň s příslušenstvím… takhle holou jí dát malé stejně nemůžu takže dokoupit ještě další talířky, hrnce atd a jsme na nějakýh 3,500 kč ![]()
Taky mame v planu k vanocum kuchynku a to drevenou z Ikea. Ty plastovy hruzy mi do bytu nesmi
.
@Taciras taky už jsem koukala, je i diskuze tady na e. miminu ale na to bohužel není čas. Začínáme stavět, takže jsou jiné starosti, ale ty doma vyrobené jsou taky moc hezké.
My máme kuchyňku tefal bon apetit
http://m.maxikovy-hracky.cz/…moby-024674/
Není špatná, stabilní, má varnou desku, lednici troubu dřez, kavovar nějaké doplňky..Máme ji už tři roky, je pořád v provozu, ale kdybych měla kupovat novou, tak bych vybrala nějakou s větším pracovní pultem..
Jinak jsme ale spokojení
@Elen8 píše:
@Moise já taky zrovna koukám na ikeácké stránky, ale já si nemůžu pomoc, proč je tak drahá2600 kč a nemá žádné vybavení nic… kdyby to bylo alespoň s příslušenstvím… takhle holou jí dát malé stejně nemůžu takže dokoupit ještě další talířky, hrnce atd a jsme na nějakýh 3,500 kč
To vybaveni uz neni nijak drahy, ja napocitala tak za 500.
@Gorlami jojo já to jen tipla, tak to vychází na 3,100 kč + u nás ještě cesta tam a zpět z jihu čech…
@Elen8 píše:
@Moise já taky zrovna koukám na ikeácké stránky, ale já si nemůžu pomoc, proč je tak drahá2600 kč a nemá žádné vybavení nic… kdyby to bylo alespoň s příslušenstvím… takhle holou jí dát malé stejně nemůžu takže dokoupit ještě další talířky, hrnce atd a jsme na nějakýh 3,500 kč
Je drahá ale kvalitní, vždyť je dřevěná, plsastové stojí přes tisíc korun, kdybych se měla rozhodovat podruhé, jdu do Ikeácké..