Tip na dětskou kuchyňku pro syna do 2000kč

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
30.10.12 20:46

@melounek00 :palec:, tak to máš šikovné nenáročné dítko.
Naše holčička dostala na svátek vysněnou barbie nevěstu (ale barbie není pravá, ale je to panenka Stefi Love za 160kč), byla nadšená. A další obří radost měla z papuček nazouváku ze žirafkou (koupila jsem je od kamarádky po její holčičce za 20kč)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
30.10.12 20:50

@danik tak to máš taky krásně nenáročnou holčičku… ;) to je potom radost pro rodinný rozpočet… :dance: já si totiž myslim, že nejhezčí dárky a nejlepší opravdu nejsou ty nejdražší, někteří si na to asi potrpí, ale na co kupovat drahý věcičky a hračky, když to nakonec skončí někde v koutě a prakticky netknutý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
30.10.12 21:05

@melounek00 souhlasím s Tebou.
Já se snažím nakupovat dárky podle toho, co si myslím, že by děti (ještě mám 3letého kluka) mohlo bavit, ale ne vždy se zadaří a i vysněné hračky leží v koutě(jsme na návštěvě, děti jsou nadšené z určité hračky, pak ji dostanou a bohužel doma už si s ní tak nehrajou).
A právě proto si říkám, že je lepší koupit levnější hračku a poté ev. dokupovat vybavení nebo koupit kvalitnější (holčička tak měla napřed obyčejné panenky z tesca než dostala chouchou).
Představ si, že si teď ráda hraje s divadlem. Ale divadlo nás nestálo ani korunu - do velké krabice jsme ji vystřihli okýnka, ona si je pomalovala a s plyšákama a panenkama nám hraje dětské pohádky:-)

Pokud najdu fotku, pošlu ti ji do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
30.10.12 21:17

@danik no to je paráda..je to opravdu moc chytré koupit nejdřív levnou hračku, zkusit zda zapůsobí a pak teprve popřípadně pořídit dražší a kvalitnější…takhle by mě to vůbec nenapadlo…máš parádní strategii.. :potlesk: :potlesk:
já si pamatuju, že jako malá jsem si také nejradši hrála s podoma vyrobenýma hračkama…stavěla jsem si domečky z krabic a nábytek do nich z krabiček od sirek a byla jsem v sedmym nebi… :mrgreen: :mrgreen: asi až mi malá povyroste tak s ní taky něco takového postavím…:) no určitě mi fotku pošli ráda se podívám… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.4.13 11:43

Chci pořídit synovi kuchyňku, ale nějak tápu jakou :-) Chci aby vydávala nějaké ty zvuky a aby byla z těch vyšších… Poradíte? Jaké máte třeba doma a jste s nimi spokojené… Moc moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.4.13 12:05

Já nemám moc ráda plastové hračky, takž syn má klasickou z Ikea, ta má aspoň svítící varnou desku. vyhraje si s tím i tak. no, i když… dřív, kamkoliv jsme přišli, tak se vrhal na kuchyňku a od té doby, co ji má doma, tak ho takřka nezajímá :lol:
myslím, že si tu ještě nějaké mamky pochvalovaly Miele kuchyňku, ta vydává nějaké zvuky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.4.13 13:09

@Black_Orchids Děkuji :kytka: Taky mám radši dřevěné hračky a IKEA by se mi líbila, ale je dost drahá :-( Miele mám v merku :D
 http://www.pompo.cz/…le-basic.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.4.13 14:23

My mame krasnou, vysokou, drevenou, ale bez zvuku, zato ma hafo prislusenstvi a krajeci ovoce. Dcera ma 105cm a vyhovuje. Mame tuhle: http://www.maxikovy-hracky.cz/…chynka-cindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.4.13 08:05

@Aliik Syn právě miluje všechno co vydává zvuky, tak proto chci se zvukama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68901
28.5.14 19:38

No, takovou malickou mela ted kamaradka na navsteve, dcera 91 cm u ni musela sedet, coz ji nebavilo (doma ma drevenou ikeackou), takze travila cas prenasenim kuchynky v naruci z mistnosti do mistnosti. Taktez jsem tu mela pred Vanoci plastovou z Lidlu, ale identicka se tu prodava jako Miele a byla jsem z toho rozpacita, pro me demolicni dite teda nic moc, hned by vsecko urvala. Kamaradka ma Tefal a musela ji zevnitr vyplnit knihami, aby ji synek furt nestehoval po byte. Na druhou stranu znama ma taky plastovou Tefal a k ni dve mimoradne hodne deti, ktere si u ni zpusobne hraji, a muselo prijit az to moje, aby predvedlo, jak je snadne to zvrhnout a zdemolovat :)

Rovnez mam u te drevene rada, ze ma opravdu hodne bytelneho ulozneho prostoru, tam nacpu vsecky hrnce, talire a plysove potraviny.
Jinak ta ikeacka je teda nechutne draha, ale my ji poridili v takove te vyprodejove mistnosti, byla zlevnena na pulku, protoze ji nefungovala plotynka (sikovny dedecek spravil, sikovne ditko nalitim dzusu opet rozbilo), takze v realu stala jeste min nez prumerna plastova srovnatelne velikosti. A meli tam tehdy dve, takze bud jsme meli extra kliku nebo neni vyjimecne je tak sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
28.5.14 19:42

@CokeLady máme nízkou plastovou, ale holka u toho většinou klečí nebo sedí a docela jí to vyhovuje :) - akorát je to teda dost rozbitný, jen tím přenášením (rodiči) jsme urvaly něco jako sušící tyčku na utěrku
raděj pokud jsou finance nebo možnost sehnat dobře dřevěnou, tak doporučuju tu - u nás to v té době nebylo možné a tak babička pořídila tuhle a už asi víc bych nekoupila - i když si u ní malá hodně vyhraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
28.5.14 19:43

@CokeLady já kuchynku plánuji na vánoce, no pokud plastovou tak nějakou dražší a to už raději vezmu dřevěnou, z plastových se mě líbí od little tikes a chce to koukat na rozměry at u toho dítě pak neklečí :?, u těch levnějších se bojim stability ale nejspíš vyhraje dřevěná ;) a i nejstarší říká že by vařil tak snad uplatnění mít bude ale když se ještě dokoupí nádobí tak je to docela drahá sranda :mrgreen:. těch plastoých hodně chválí http://www.bambino.cz/…tricka-24158

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
28.5.14 19:47

Ahoj, syn dostal ke 4 narozeninám tuto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Líbila by se mi víc ikeácká, ale pro kluka jsem to nechtěla tolik řešit, pokuď nebude moc v kurzu.
Teď máme ještě dceru, tak jsem stále o tý ikeácké přemyšlela, ale asi necháme plastovou pokuď dcerka nebude mít zvláštní přání až bude starší.
Děti v ní vaří v pohodě, po 2,5 let je bez vady. Dá se lehce přemístit, očistit po zásahu pastelek :roll:. a u nás v nejhorším hodí na zahradu.
Mladý jí teď často používá jako palubní desku letadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68901
28.5.14 20:35

Ja sla do te drevene s tim, ze pak ji prodat i s minimalni ztratou, pokud by se neosvedcila, nebude nejmensi problem. Sama jsem chtela koupit bazarovou a temer nebyly a kdyz jo, byly hned pryc - ikeacka nova 2500, pouzita za 2000 a ani se tam ten inzerat neohral. Zatimco plastakama za zlomek ceny jsou bazary zahlcene neustale. Takze kdyby se neosvedcila plastova, tratim na ni uplne stejne a jeste mi bude nekde v inzeratu pekne dlouho viset. Nastesti se teda drevena osvedcila a stala se nejmilovanejsi hrackou.
Vubec jsem s ni vyresila cele druhe narozeniny, nez by zas dostala tunu hracek, poprosila jsem jednu babicku o prispevek na kuchynku, druhou o nadobicko, kamaradku o talire, brachu o plysovou zeleninu - vsecko veci za par korun, balicku to ale byla hromada a mela komplet vybavenou kuchyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68901
28.5.14 20:46

@CokeLady tak to je super cena, vazne bych do ni sla. My ji byly mnohokrat okukovat v mistni kavarne s detskym koutkem, deti po ni splhaji, vyvraceji dvirka a kuchyn furt drzi bez jedineho skrabance. Je pevna, stabilni, v pripade potreby se taky da prenest (ma, tusim, 11 kilo) a ani kdyz po ni divozenka leze, tak se nepreklopi. Ma tu desku necim nalakovanou, takze ji tam klidne nechavam hrat s vodou a na rozdil od tech plastovych, co jsem videla, ma poradny a hluboky drez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí