Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, syn dostal k vánocům kuchyňku z Tesca, bylo mu 1,5 roku a byl to ten nejskvělejší dárek, který dostal. Nejvíc se radoval a byla to jeho nejoblíbenější hračka na dlouhou dobu. Tenkrát stála v Tescu tuším 1500. Je fialová, má plotny, které když na ně dá speciální hrnce nebo konvici, které byli součástí této soupravy, tak vydávaly různé zvuky, že vře voda, že to pálí, svítilo to. Byla tam i otevírací trouba. Značku si teda nepamatuji, ale určitě to zase v tescu budou mít a Vaše maličká bude spokojená.
@danik naše malá právě miluje hrnce a vařečky..a u známých jí kuchyňka celkem zaujala…bohužel už se ten typ co měli nevyrábí…tak jsem právě chtěla jen vědět, co jste koupili za kuchyňky vy, jaké se osvědčili a jaké vůbec ne…tak určitě do kika kouknu…děkuju za tip…
@Petinaa no něco takového by se mi moc líbilo…naše malá miluje hračky co vydávají zvuk…a ta cena taky není špatná…tak to zkusím pohledat…Děkuju moc… ![]()
Přemýšlím nad tím, že ta cena možná byla i nižší… možná jsem to popletla, ale myslím si, jestli nestála 1000. Každopádně, byl to super kup ![]()
Ahoj, taky chci synovi koupit k vánocům kuchyňku, zalíbila se mi tahle, ale nevím jestli má otvírací dvířka u té trouby http://detske-kuchynky.heureka.cz/…873/galerie/
nemáte s ní někdo zkušenost?
Adell, bohužel, tuto kuchyńku neznám. Ono je lepší se na to podívat ve skutečnosti a vyzkoušet to, ale vím, že na netu toho mají víc, než v obchodech. Vypadá hezky, ale záleží, co se s ní dá všechno dělat.
@Petinaa tak to věřím, že to musel být super kup…doufám, že se mi taky takový povede…:D
@Petinaa píše:
Ahojky, syn dostal k vánocům kuchyňku z Tesca, bylo mu 1,5 roku a byl to ten nejskvělejší dárek, který dostal. Nejvíc se radoval a byla to jeho nejoblíbenější hračka na dlouhou dobu. Tenkrát stála v Tescu tuším 1500. Je fialová, má plotny, které když na ně dá speciální hrnce nebo konvici, které byli součástí této soupravy, tak vydávaly různé zvuky, že vře voda, že to pálí, svítilo to. Byla tam i otevírací trouba. Značku si teda nepamatuji, ale určitě to zase v tescu budou mít a Vaše maličká bude spokojená.
A jak moc to bylo odolné, ta kuchyňka? Byla asi plastová, že? Tak že bych si počíhala na Tesco?
![]()
Asi budu muset někam zajet a mrknout na ně, ale ani si neuvědomuji, že bych někde nějakou kuchyňku viděla vystavenou. tak snad na nějakou natrefím. kde jste nějakou viděli vy?
Kuchyňka je plastová a vydržela skuteně hodně. Věčně si s ní hrálo naráz více dětí, byla hodně oblíbená. Vydržela hodně velký nápor a malý ji měl v pokojíčku asi do jeho 5,5 let, stále si s ní hrál. Teď už je schovaná na půdě u našich a čeká, až ji dostane další dítko na hraní. Nic se na ní nerozbilo a to tam šla i pumpovat voda. Byla tam taková pumpička s hadičkou a mohl používat vodu v umyvadýlku, ale to jsem nikdy nedělala. Ale když byl větší, tak s tím něco zkoušel.. a dokonce tam jednou vylil nějaou šťávu, opravdu vydrží hodně. Zkuste počíhat na tesco, snad ji budou dělat pořád..
Pompo ma ve vanocnim katalogu zlevnene nejmin 3kuchynky, pekny, zatim jen okukuju, mame jeste prcka
My byli v Tescu zrovna včera, ale na kuchyňky jsem se nedívala.
Naše holčička má taky ráda zvukové věci, proto jsme ji postupně nakoupili ostatní dětské spotřebiče (letos dostane dokonce i dětský šicí stroj). Jen ta spotřeba baterek je obrovská.
Já jsem taková, že nerada utrácím velké sumy za hračky, když nevím, zda se dětem budou líbit a hrát si s nimi. Proto jsme napřed koupili levnou kuchyňku a poté dokupovali ostatní (když se to vše napočítá, určitě jsme za to dali více než 1500,ale zas je těch věcí víc, může si vybrat, s čím si hrát bude.:-)
@danik děkuji moc za radu… zní to opravdu rozumně…asi by mi bylo líto koupit kuchyňku za 15OO třeba aby mi pak stála v koutě…Tohle mě vůbec nenapadlo a asi to tak uděláme..Koupíme levnější a spotřebiče dokoupíme postupně když bude mít kuchyňka úspěch…Ještě jednou mockrát děkuji… ![]()
@melounek00 jsem ráda, že jsem poradila a že se ti můj názor na hračky zamlouvá
. Mám známou, která příliš nekouká na to, zda se hračka bude líbit (neodhadne, s čím si její holčička bude hrát
) a kolik stojí, ale na značku (tohle já fakt neřeším, záruka je 2roky, tak co)
Navíc holčička bude mít hraček víc a bude si moct vybrat, s čím si bude zrovna hrát (zda vařit, prát, mixovat)
@danik no to se mi na tom právě moc líbí, že to bude takové různorodé…mě taky absolutně nezajímá značka…rozhodně to ale neznamená, že bych kupovala nějaké závadné šunty…hlavní pro mě je spokojenost maličké…:D že se jí hračka líbí a vyhraje si s ní…třeba k svátku jí největší radost udělaly nasbírané a umyté kaštany..pořád je někam přesypává a schovává a je v sedmym nebi..takže na značky my nehrajeme…:D ![]()