Dětská kuchyňka v kufříku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
26.11.12 21:13

Dětská kuchyňka v kufříku

Nemáte někdo zkušenost s touto kuchyňkou? Jestli je z dobrého plastu (zda něco vydrží), jak je vysoká a tak..

http://kojenecke-obleceni.eu/…cky-ostatni/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
26.11.12 22:32

Podle ceny a napsaných rozměrů je malinká. Záleží pro jak velké dítě to chceš. Já budu kupovat 100cm vysokou kuchyňku, mám kluky 3r a 1,5r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.11.12 23:55

Aha, tak na to jsem se nepodívala..to je asi dost malinká, Honzík už má 92 cm, tak to by si mohl hrát s tím vrškem :lol: tak budu hledat dál, jen se mi líbila ta cena..nevíte někdo o nějaké levnější a vyšší kuchyňce? Chci to pro kluka, tak do toho nechci moc investovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
27.11.12 10:08

Mrkni ma MMB a zadej vyhledat kuchyňka. Je jich tam spousty, hodně sem to teď prohledávala. Nakonec jsem pro kluky vybrala Smooby studio tefal stojí okolo 1400kč, je teda i se zvuky. Když bych chtěla bez zvuků tak beru Smooby bon apetit do 1000kč. Nejraději bych teda koupila velkou kuchyňku ale ta stojí 2500kč a na to nemám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.11.12 21:56

Mě se zase úplně tak malá nezdá. Všichni výrobci uvádějí celkovou vyšku až kuchyňky a přitom s tím vrškem si dítě nehraje pochopitelně. Spíš bych se dívala na výšku pracovní desky od země. Koukám na ten popisek, že to tam sice nemají, ale určitě bych se zeptala, když už to mají na skladě. A pak bych to přiměřila s dítětem, aby poloha pro hraní byla něco cca do pasu. Mojí sestřence se stalo, že koupila dceři kuchyňku a ta jí naopak při tom pořád klečela a nechtěla si za nic stoupnout, ikdyž to byla pro ní lepší poloha :D Jinak koukám, že mají dopravu nad 300 zadarmo :lol: tyjo, tak to se podívám jestli se mi něco šikne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí