Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemáte někdo zkušenost s touto kuchyňkou? Jestli je z dobrého plastu (zda něco vydrží), jak je vysoká a tak..
Podle ceny a napsaných rozměrů je malinká. Záleží pro jak velké dítě to chceš. Já budu kupovat 100cm vysokou kuchyňku, mám kluky 3r a 1,5r.
Aha, tak na to jsem se nepodívala..to je asi dost malinká, Honzík už má 92 cm, tak to by si mohl hrát s tím vrškem
tak budu hledat dál, jen se mi líbila ta cena..nevíte někdo o nějaké levnější a vyšší kuchyňce? Chci to pro kluka, tak do toho nechci moc investovat..
Mrkni ma MMB a zadej vyhledat kuchyňka. Je jich tam spousty, hodně sem to teď prohledávala. Nakonec jsem pro kluky vybrala Smooby studio tefal stojí okolo 1400kč, je teda i se zvuky. Když bych chtěla bez zvuků tak beru Smooby bon apetit do 1000kč. Nejraději bych teda koupila velkou kuchyňku ale ta stojí 2500kč a na to nemám. ![]()
Mě se zase úplně tak malá nezdá. Všichni výrobci uvádějí celkovou vyšku až kuchyňky a přitom s tím vrškem si dítě nehraje pochopitelně. Spíš bych se dívala na výšku pracovní desky od země. Koukám na ten popisek, že to tam sice nemají, ale určitě bych se zeptala, když už to mají na skladě. A pak bych to přiměřila s dítětem, aby poloha pro hraní byla něco cca do pasu. Mojí sestřence se stalo, že koupila dceři kuchyňku a ta jí naopak při tom pořád klečela a nechtěla si za nic stoupnout, ikdyž to byla pro ní lepší poloha
Jinak koukám, že mají dopravu nad 300 zadarmo
tyjo, tak to se podívám jestli se mi něco šikne ![]()