Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jé to já už klasického oříška Míšu či vlčáka Bena neviděla ani nepamatuji
. Psi v mém okolí se jmenujou Jessie, Jamie, Gracy, Marley, Kevin, Chloe, Charlie, Čiko, Geogre atd.. ![]()
@RyBANA píše:
Tak já mám kolem sebe psy co se jmenují: Hubert, Olin, Oskar, Barborka, Terezka, Beáta, Lucinka, Dusty, Aisha…tak nevím no![]()
Hehe, tak takhle se jmenují u nás zase kočky
Skoro všichni známí co mají kočku jí maj pojmenovanou tímto stylem - Kačenka, Terezka, Lucinka atd ![]()
Náš pesan se jmenuje Tedy (říkáme mu Tedýsek, Tedík) a náš chlapeček se bude jmenovat Tadeáš (Táďa, Tadík), takže když vyrazím s obouma na vycházku, tak na mě všichni budou koukat jak na exota ![]()
Nejvíc psů v mém okolí jsou Nely, Nelinky nebo Samuelové (Samové).
Míša bude náš syn
Můj brácha je taky Míša, stejně jako přítel, to mi moc psí nepřijde. Ale mám kocoura Mikeše a volám na něj „Mikšo“ nebo bez K prostě „Mišo“ ![]()
akorát holčičku Astu ještě neznám…to by mohla být třeba Astrid:)
Já mám dceru Michaelu. Samo jí říkáme i Míšo, takže taky pes. Naše morčata se jmenují Eliška a Sofinka, takže taky lidská jména (vybírali to děti). Ono je to pravdu spíš o tom, že se lidská jména dávají zvířecím mazlíčkům. Leda zvolit nějaké neotřelé jméno. Já se jmenuju Leona a o žádném psu ani kočce tohoto jména nevím
na druhou stranu myslím že by mi to nijak nevadilo.
Já třeba už nikdy nedám psu lidské jménu. Byla to blbost. Kolikrát volám Adélo a jde kolem mě holčička Adélka, tak je mi to pak takové trapné. Tak už raději používám zkrácené Dela. Myslím, že se spíš polidšťují psíci lidskými jmény než děti psími.
tak to je dobrý když se někdo jmenuje jako pes
já než jsem začla chodit s mojim manžou tak doma mívali prase Terezu nebo Vaška
takže když jim řekl že jsem Terka a mám bráchu Vaška tak to byla celkem sranda teda ![]()
jinak my máme psy Kyrru a Bety ale znám i psy Pepíka, Františka a Honzíka ![]()
jo a ještě máme kočku Týnu ![]()
Moje máma dala mojí sestře před 33 léty jméno Linda. Když se jí děda ptal, kde na tom byla, co to dává za jméno, tak mu řekla, že se jí líbí, že je moderní. Děda odpověděl, že měli koně Lindu. Psa jsme měli Dana, no a teď Robiho a kočku Lízu.
Urcite lide davaji zviratum jmena lidska,jak uz bylo psano.Mam dve holky Baru a Adelu a jednou jsme potkaly pani,ktera mela dve fenky jorksira,jmenovaly se Barunka a Adelka
,ale zasmala jsem se.Jinak znam pejsky jmenem Max,Karlik,Hubert,Rozarka,Kvido,Tynu,no je jich dost.
Ja mela fenku jmenem Mimino a psa Rodriga.
My měli taky psa Lindu.A kolem mě je spousta fen Terinek.Takže když někoho slyším volat Teri,Terko,tak je to většinou na psa i když občas i na dítě.
No povídej mi vo tom
Myslela jsem si vždy, že jméno Filip je nemožné, pač se tak jmenuje kdejaký vořech a pic kozu do vazu … co mi to teď nyná v postýlce??? A navíc se teď vedle do baráku přistěhovali lidi s pesanem a řvou na něj Filipe
Ale nějak to neřeším, sama jsem pejskař ![]()
Tak my mame doma Sama,ne psa,ale syna
a vedle v bytovce maji psa Sama…uz se mi parkrat stalo,ze jsme volali na ty nase Samy najednou ![]()