Dětské hodinky s GSP lokátorem

4
2.1.22 11:17

Dětské hodinky s GSP lokátorem

Dobrý den, máte někdo nějaké zkušenosti s hodinkami pro děti s GSP lokátorem. Měli jsme již jedny hodinky, ale lokalizace nefungovala. Ukazovala mi, že dítě je 20 km dále než ve skutečnosti bylo. Prosím máte někdo nějakou zkušenost s hodinkami, které opravdu fungují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
2.1.22 11:19

Za mě je ideální vodítko. :lol: Dite máš furt na dohled a šance že se porouchá minimální :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
2.1.22 11:34

@JiříkMazlík třeba dvě stanice autobusem na kroužek, když je matka v práci, je to řešení naprosto geniální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15812
2.1.22 12:04

Já nevím, fízlovat děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
2.1.22 12:38
@Zumpa píše:
Já nevím, fízlovat děti…

Já ti nevím, jak moc je to o fízlování, ale třeba my bydlíme ve velkým městě, prvostupňový dítě chodí do školy a ze školy samo, krosuje rušnou silnici… po škole kolikrát nejde rovnou domů, ale když je počasí, s kamarádama lezou kousek od školy po stromech. Na kroužky jezdí samo busem, opět přechod přes blbou silnici. Věřím, že by mateřský úzkostlivosti pomohlo mít možnost mrknout na GPS, že se aspoň vyskytuje v oblasti, kde by se vyskytovat mělo, než ho všude vodit za ručičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15812
2.1.22 13:17

@ugluk Dítě by mělo mít částečnou svobodu a zároveň důvěru rodiče. Pokud to nemá, tak se pak nedivme, co z nich roste. Mít dítě pod dozorem gps je imho orwellovská zrůdnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
2.1.22 15:31

@Zumpa důvěru má, že ho pouštím samotné. To, že pro svůj klid duše můžu mrknout na GPS, že bezpečně dorazilo na kroužek, nepovažuju za zrůdnost. Teda mé dítě hodinky nemá, má mobil, ze kterého vyžaduju aspoň prozvonit, když dorazí na místo, popř. napsat SMS - budu ještě s kamarádama hodinu u javorů. Ale dovedu si představit, že ve velkém městě to dovede slušně vyřešit ten mezistav mezi „budu tě všude vodit“ a „plně důvěřuji tvé osmi-devítileté zodpovědnosti, že bude vždycky všecko v pohodě“. Fakt mi nepřijde nic divnýho chtít vědět, kde se mé prvostupňové dítě nachází, když není zrovna se mnou. A neznamená to, že co deset minut čučím na GPS a večer si vyjedu trasu, kudy dítě prošlo. Ani to, že ho budu „sledovat“ ještě v patnácti (i když paradoxně asi v těch patnácti by to mělo větší význam :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.22 16:01
@Zumpa píše:
Já nevím, fízlovat děti…

Chtěla bych dát dítěti trochu svobody, ale zároveň bych ráda věděla, kde je, když je ještě malý. Za mě byl provoz mnohem mírnější. Prostě mám o dítě strach a co je na tom špatného, že si ze začátku chci dítě lokalizovat, než získá mou plnou důvěru. Dítě o tom neví, že ho mohu šmírovat. Není na tom nic špatného. Můj dotaz byl, kdo má zkušenost s hodinkami. Nebylo tam napsáno, rejpni si do mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.22 16:02
@Zumpa píše:
Já nevím, fízlovat děti…
@JiříkMazlík píše:
Za mě je ideální vodítko. :lol: Dite máš furt na dohled a šance že se porouchá minimální :dance:

Neptala jsem se na vodítko, ale na hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.22 16:04
@ugluk píše:
@Zumpa důvěru má, že ho pouštím samotné. To, že pro svůj klid duše můžu mrknout na GPS, že bezpečně dorazilo na kroužek, nepovažuju za zrůdnost. Teda mé dítě hodinky nemá, má mobil, ze kterého vyžaduju aspoň prozvonit, když dorazí na místo, popř. napsat SMS - budu ještě s kamarádama hodinu u javorů. Ale dovedu si představit, že ve velkém městě to dovede slušně vyřešit ten mezistav mezi „budu tě všude vodit“ a „plně důvěřuji tvé osmi-devítileté zodpovědnosti, že bude vždycky všecko v pohodě“. Fakt mi nepřijde nic divnýho chtít vědět, kde se mé prvostupňové dítě nachází, když není zrovna se mnou. A neznamená to, že co deset minut čučím na GPS a večer si vyjedu trasu, kudy dítě prošlo. Ani to, že ho budu „sledovat“ ještě v patnácti (i když paradoxně asi v těch patnácti by to mělo větší význam :mrgreen: ).

Děkuji za pochopení. Doufám, že se tu někdo opravdu poradí místo toho rejpání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15812
2.1.22 16:51
@ugluk píše:
@Zumpa důvěru má, že ho pouštím samotné. To, že pro svůj klid duše můžu mrknout na GPS, že bezpečně dorazilo na kroužek, nepovažuju za zrůdnost. Teda mé dítě hodinky nemá, má mobil, ze kterého vyžaduju aspoň prozvonit, když dorazí na místo, popř. napsat SMS - budu ještě s kamarádama hodinu u javorů. Ale dovedu si představit, že ve velkém městě to dovede slušně vyřešit ten mezistav mezi „budu tě všude vodit“ a „plně důvěřuji tvé osmi-devítileté zodpovědnosti, že bude vždycky všecko v pohodě“. Fakt mi nepřijde nic divnýho chtít vědět, kde se mé prvostupňové dítě nachází, když není zrovna se mnou. A neznamená to, že co deset minut čučím na GPS a večer si vyjedu trasu, kudy dítě prošlo. Ani to, že ho budu „sledovat“ ještě v patnácti (i když paradoxně asi v těch patnácti by to mělo větší význam :mrgreen: ).

Ne, tohle fakt není důvěra. Až to pochopíš, jestli teda vůbec, tak bude pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
2.1.22 16:53

@Zumpa děkuji za poučení, zamyslím se nad sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
2.1.22 16:59

Proto když nalakam dítě na bonbon do dodávky hned vyhodím jeho mobil a hodinky :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.8.22 09:46

S. O.S
Koupili jsme hodinky Wonlex, ale nějakou dobu ležely v krabici, protože nebyly potřeba. Teď jsem je chtěla aktivovat a z počítače mi zmizely emaily, kde byly odkazy na aktivaci, faktura i odkazy na obchod, kde jsem je koupila. Aktivační poplatek mám zaplacený, simku a hesla mám, ale prostě nevím kde a jak?

• Citovat
  • Upravit
boricmytu
8.11.22 11:04
@Mary Grey píše:
Dobrý den, máte někdo nějaké zkušenosti s hodinkami pro děti s GSP lokátorem. Měli jsme již jedny hodinky, ale lokalizace nefungovala. Ukazovala mi, že dítě je 20 km dále než ve skutečnosti bylo. Prosím máte někdo nějakou zkušenost s hodinkami, které opravdu fungují?

Dobrý den,

nejlepší hodinky jsou tyto:

https://www.lamax-electronics.com/…tchy2-black/

To, že Vám to zobrazovalo dítě 20km daleko, tak je špatným nastavením hodinek, polohu určují podle 3 parametrů GPS, WiFi, LBS (vysílače mobilních operátorů), osobně doporučuji nechat zapnuté pouze GPS, stejně má dítě většinou hodinky když jde ven.

Co se týče těch přispěvatelů co píšou o obojcích, vodítcích a důvěře, tak bych jejich připomínky ani nekomentoval.

Proč jsem pořídil hodinky já?

dcera díky nim může na ulici i na 4h po školce a my jsme doma v klidu, nesledujeme ji co 5min. (po zakoupení jsme to dělali, ale spíše ze zvědavosti jak hodinky fungují), v aplikaci jsme zapnuli okruh (který má daný slovně), kde se může pohybovat, při jeho opuštění se nám dojde upozornění, že jej opustila, ještě nikdy nešla mimo tento okruh, ale stát se to může, okruh je u hlavních cest, takže nechceme aby se tam pohybovala.

Dále to má kouzelnou vlastnost a to posílání hlasových zpráv a volání, takže když je u někoho v ulici doma na návštěvě a dojede oblíbený dědeček, tak jí můžeme poslat hlasovou zprávu, že je u nás, jestli se za ním chce stavit. Nejsem pro to, aby tak malé dítě nosilo mobil, hodinky jej skvěle nahradí a jen od kontaktů, které do aplikace zadáte.

Takže za mě určitě hodinky doporučuji!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák