Dobrý telefon do 6 000 Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
228
1.1.22 15:22

Dobrý telefon do 6 000 Kč

Všechny zdravím, do nového roku přeji všem hodně štěstí, a to ať už v oblasti zdraví, lásky, spokojenosti, aj.
A teď k tématu.
Zvažuji koupi nového telefonu, ale vzhledem k tomu, že se v nich moc nevyznám, tak se ndu poradit isem, a čím jste spokojené.
Recenze jsem četla, pár favoritů bych měla, ale ptám se zde, abych nekoupila nějaký blbý. Nyní mám Xiaomi, jsem vcelku spokojená, ale odrazuje mě, že už nyní nemohou spolupracovat s Googlem
Požaduji obchod play, dobrý foťák, a především aby vyvolané fotky byly použitelné. Shrnu to dobrý poměr/cena/výkon. :lol:
Děkuji vám všem za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2529
1.1.22 15:41

Honor 9× Lite - měl manžel, než jsem mu pořídila jiný teď pod stromek :palec: byl spokojen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
1.1.22 15:47

@slečna97 Realme 7 (nebo drazsi PRO nebo uz rada 8 ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.1.22 15:51

Mám už léta Xiaomi, měla jsem 6, 8 a teď mám 10. Jsem spokojená. O tom Google play jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.1.22 15:53

A nebyl to náhodou Huawei, který nespolupracuje s Googlem? Já mám Xiaomi a nikdy problém nebyl. Mamka má teď ten nový a taky nemá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.1.22 15:54

Já se držím telefonů od Asusu a jsem spokojená už roky. Měním vždy jen novější model, když ten starý už dosluhuje. Co mi vadí, že jdou jako jiní, cestou čím dál většího telefonu. To mi za chvilku na něj nebude stačit ani kabelka a budu na to potřebovat vozík na kolečkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
1.1.22 16:15

S googlem má problémy Huawei. Já mám Xiaomi redmi 9 pro a mám tam od google všechno.
Ony ty foťáky na nových typech mobilů do 6 tisíc jsou zhruba stejně dobré. Na nějakou extra kvalitku už by si člověk musel připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
1.1.22 16:59

Já jsem si teď na zkoušku na týden půjčila Realme 8 - systém dobrý, grafika fajn, výdrž úžasná (za celé testování jsem ho nenabíjela), ale ten foťák mně celkem zklamal - můj starý mobil fotí doteď líp. Takže hledám dál. :( Na druhou stranu mě foťákem zklamal i iPhone 13 - který je prý super - a zas teda ale musím říct, že ty fotky Realme a iPhone 13 jsou téměř totožné kvality, takže možná nepoznám kvalitu… :) Nejlepší foťák mi z těch, co jsem si půjčila, přišel u Huawei/Honorů.

Asi mám nemožné požadavky: Nechci průstřel ani jiný zásah do displeje, a chci aby byl výkonnostně lepší (rám, foťák) než ten můj dosavadní 5 let starý, měl Android min. 10, baterii co vydrží 2 dny, jack konektor, nechci značky s bezpečnostními problémy (Huawei/Honor, Xiaomi), a chci dobrou nabídku příslušenství. A nějak se mi to nedaří prolnout, resp. jeden jsem našla, ale za 35 tis. a to si moc nechce dávat. 8o Takže se pohlížíme i po výprodejích starších modelů (kvůli tomu průstřelu/výřezu na přední foťák - to mě hrozně prudí) - tam jsou ve hře nějaké cca 2 roky i víc staré Google Pixely, Samsungy (tam mi zas vadí, že nejde vypnout zvuk závěrky) a Asusy. Zas ale je tam zkrácená záruka, a já tohle celé nechci řešit za rok zase nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
1.1.22 17:09

Xiaomi redmi 9 note pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
1.1.22 17:09

Dostala jsem k Vánocům POCO X3. Je to sice herní mobil (a já tedy hry nehraju), ale je super ve všech oblastech. Výkonný, příjemné uživatelské prostředí, kvalitní zvuk, a foťák naprosto luxusní (a kvalitní foťák je pro mě priorita číslo 1). Dá se koupit do 6. tis. Za tuhle cenu opravdu vymakaný mobil. Jediné, co bych mu mohla vytknout, je jeho velikost. Jinak jsem moc spokojená. Kupovali jsme ho i našim dětem, které jsou na technologie poměrně dost náročné, a s tímhle mobilem jsou maximálně spokojené - a to už je co říct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25016
1.1.22 17:11

Mám nově Xiaomi redmi note 10 s paměťovkou 128 GB a spokojenost. Rozhodovala jsem se mezi Samsungem, Poco a Xiaomi, vyhrál to Xiaomi, ptz sice těžší a o 50 mm delší, ale za stejné peníze jako ten Samsung lepší fce (větší výdrž baterky, větší rozlišení foťáku, větší paměť).
Líbí se mi USB C konektor (oboustranný, je jedno, kterou stranou ho vložíš). Poměr cena-výkon fakt dobrý. Mají ho i obě neteře a synovec a já ho zvažovala na jejich doporučení.
Jediná slabina je tvrzené sklo, které jsem doobjednávala navíc s rychlonabíječkou a zadním krytem, vzala jsem to s oblými hranami a už je samozřejmě bouchlé, i když gorrila asi 5 nebo kolik. Njn, já to neumím, aby mi to nikdy nespadlo. Předchozí mobil jsem měla dva roky, padal pořád a sklo drželo. Ale tu značku už bych nechtěla z jiných důvodů. Jinak chtěla jsem Android kvůli překlopení celého obsahu mobilu a vyšlo mi to na 100% Všechny apky, kontakty, fotky, nastavení atd. se zkopírovaly asi do půl hodiny. Paráda. Ještě mám k tomu rychlonabíječku a za hodinu jsem na 100% kapacity baterky. Taky dobré. Jo a má asi lepší anténu na příjem wifi, ptz mám mnohem lepší signál než u minulého tel. Snad to pomůže.
Edit tu rychlonabíječku mám Samsung EP-TA20EBE s USB-C kabelem za třista a je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák