Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mě se jabko vybíjelo hrozně rychle. Koukni jestli nemáš spuštěné něco na pozadí, co by zralo baterku, ale celkově mi přijde že ty iphony maji malé kapacity baterky. Telefon co mám teď nabíjim jednou za 2-3 dny a iphone co sem měla loni sem při stejné frekvenci využívání nabíjela i několikrát za den
sem si připadala jak s pevnou linkou
to byl jeden z důvodů, proč šel pryč.
V únoru jsem vracela po 3 dnech používání.
Nato abych přijela z prace domů v 16h a měla 25% baterie se můžu vykaknout.
A v práci opravdu hry nehraju ![]()
Vybíjí se rychle, zavírej si všechny Apky, když zrovna nepoužíváš.
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat mám úplně nový iPhone 7, kapacita baterie je 100%. iOS je 15, a strašně rychle se vybije. Mate někdo zkušenosti? Děkuji
Ma malou kapacitu baterie, proto prd vydrzi ![]()
Mně iphone vydrží v pohodě 2 dny
jinak s sebou vozím powerbanku, když je to třeba.
Měla jsem ale samsung s úplně novou originální baterií a vybíjel se rychlostí blesku, sotva se zaplo podsvícení ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat mám úplně nový iPhone 7, kapacita baterie je 100%. iOS je 15, a strašně rychle se vybije. Mate někdo zkušenosti? Děkuji
Je to fakt nove? Na iwant neseženeš už ani 8 natož cokoliv nižšího a ze by na tom byl iOS 15 mi taky prijde docela prekvapko. Jinak nastavit u aplikaci aktivitu jen při používání a při odchodu z domova vypínat Wi-Fi. Jak to neustále hledá tak to strašně žere. Já mám 13pro v ruce skoro cely den a teď mám 80 procent
Kapacitu píšou jen 1960. Já mám přes 4 tisíce (Xiaomi) a při používání celý den, hraní her a čtení zprávu, mám večer ještě 30 procent.
Zkuste mobil restartovat a pak zkontrolovat jestli je mobil aktualizován. Případně v nastavení najdete, co Vám baterii „žere“. ![]()
@Anonymní píše:
Co znamená „strašně rychle“? Ale jinak on má malou baterii.
@Anonymní píše:
já mám iPhone 2 roky, kondice baterie je 80% a hrozně rychle se mi vybíjí když jsem s ním na mrazu. Třeba dnes mám ještě 68% a to jsem byla 2× na lyžích. Teploty kolem nuly mu evidentně nevadí. Ale když je třeba minus 5, tak je za pár hodin vybitý na nulu. A taky nevím co s tím. Manžel má taky iPhone a tomu vydrží celý den i když mrzne.
Hrozně rychle je co? Já nabíjím většinou po 2-3 dnech, hodinky ob den ![]()
@Lucka1111 Liion baterii vadí zima a klesá hodne kapacita. Stačí mít mobil v náprsní kapse blíže u těla a máš po problému ![]()
Tak mám blackview a baterii 6Ah a teď po celém dni 79% samozřejmě že když budu koukat v mobilu na filmy že za 4 hodiny bude hladový ![]()
Sice jablko má výkon dobrý ale akumulátory malé a při dnešním výběru už to zázrak není když vezmu v potaz tu cenu a stejně většina lidí za roce či dva koupí nový mobil
Ahoj chci se zeptat jsou to dva měsice co jsem si koupila nový mobil Iphone 11 na Swappie. A mám problém že se mi sam od sebe vypne mobil a znovu se zapne. Stává se to celkem často a nevim co stim
jestli je potreba vyměnit baterii nebo nevím( ale nechavala jsem si tam dat novou) za kazdou radu budu moc ráda