Dětské kašičky od Hami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
17.6.12 10:49

Dětské kašičky od Hami

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat, kdo má zkušenosti s dětskými kašičkami od Hami. Mám skoro 5ti měsíčního chlapečka Tomáška. V noci mi moc nespí a tak jsem začala dávat kašičku od Hami, ale koupila jsem kaši rýžovo-mléčnou s příchutí vanolky a chutnala mu, ale osipala se mu pusinka, tam kde se mu to dostalo, když mu to náhodou vyteklo s pusinky. V pusince osypaný nebyl. Neslyšela jsem žádné protiklady na kaše od Hami, ale i když jsem ho otírala mohrou plenkou, tak to měl osypané. Přes den, když mu otírám pusinku, tak osypaný není a ani, když mu utírám pusinku lžičkou, když dáváme přes den příkrmi také od Hami skleničky. Nevím asi to je od té vanilky třeba. Už mu ji nemohu dávat a dávat nebudu. Včera jsem koupila kašičku od Hippu Bio mléčnoobilnou s banány a broskvemy. Nemáte s ní nějaké zkušenocti?
Asi budeme muset zkoušet až přijdeme na to, která mu nevevadí.
Neosypalo se Vám miminko také někdy po vanilce?.
Děkuji za zodpovězení a promiňte že se třeba ptám na hloupé otázky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
17.6.12 10:53

Měli jsme vanilkovou jak od hami, tak od jiných firem a žádný problém nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.6.12 10:58

@vesa1 ahoj, tak mu zkus koupit od Hami moje první kašička, je bez příchutě a nám moc chutná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
17.6.12 11:01

Naše malá byla taky po všech kašičkách v pohodě a to jsme zkusili více druhů. Jinak nám malá taky hůř spala v noci a tak jsme na noc začali dávat BEBU tu noční a super. Spinká celou noc a dokonce i déle než předtím. Normálně vstávala v 6 a teď spí i do 8 :palec:

• Citovat
  • Upravit
233
17.6.12 11:37

Ahoj, malá miluje vanilkovou a bohužel jinou nechce, tak jí tam aspoň „propašuju“ pár lžiček jáhlové nemléčné. Máme paní doktorku na homeo. Malá měla osypanou pusinku kolem rtíků zase po super doporučovaných sušenkách od nestle(zkoušela jsem jí 2× dát jednu sušenku), vždycky to zhruba do hodiny odeznělo. Když jsem psala doktorce mail, dostalo se mi odpovědi, abych to už v žádném případě nezkoušela. Malá má od 3m ekzém (může to souviset a nemusí). Ještě mi doporučila právě jáhly. Kdyby měla takovou reakci na jiné jídla, nedávala bych je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.6.12 12:37

Hami milujeme a je naprosto bez problémů. Každý má často ale reakci na to a ono a rozhodně bych to nepokoušela, je přeci spousta alternativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.6.12 13:32

Brali jsme Hami hodně a různé příchutě a problém nebyl nikdy, vanilkovou miluju i já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.6.12 15:51

Moc děkuji všem za rady. Tu vanilkovou už dávat nebudeme. Dnes mu dám tu od Hippu a uvidíme. Chtěla jsem se zeptat, jak se jmenuje ta od té Beby to je kaše na noc nebo je to nějaký příkrm jako je od nutrilonu a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.6.12 15:52

My se budíme kolum půl druhé a ve čtyři a pak v šest a v půl sedmý vylejzáme z pelechu. Někdy se probudí i v deset nebo v jedenáct. Jen hooodně málo se podaří že spí celou noc. Za tu dobu co je malej na světě se to stalo 4×:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.6.12 20:04

Ahojky děvčata,

tak jsem mu dnes dávala kašičku od toho Hippu a musím Vám oznámit že pusinku měl znovu osypanou. Myslím si že to není tou kaší, ale tím, jak mu to teče po pusince a já mu to stírám lžičkou. Používám plastovou. Buď mu vadí ta lžička nebo prostě jídlo nebo ta kaše na pusince, ale je zajímavé že mu to nevadí, když mu dávám mrkev nebo brokolici a také mu to stírám. Asi si zavolám Dr. a optam se na to, protože nevím. Po dojezení kaše- trochu kaše:-)za půl hodinky se mu to s pusinky stratí. Mohla bych koupit nějakou silikonovou lžičku.
Nebo bude háklivý na pusinku, ale to by mu přeci vadilo i u jiných jídel. I ovocné jsem mu dávala a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.6.12 20:15

Hm a nebo mu vadí něco jiného, co ty kaše obsahují. ale pokud to má jen podrážděné a za půl hodiny mu to zmizí, nebude to alergie, to by tak rychle nezmizelo podle mě. neřešila bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.6.12 21:02

Je to takové posrážděné. Vím, když se narodil, tak mu trošičku vadilo mé mléko na bradičce, když mu to vyteklo s pusy. Teď bych jen řekla že mu to vadí na pusince, ale zmizí to během chvilky. Ale, jak mu ji dávám a pak mu to stírám, když mu to vyteče, tak mu to začíná červenat, ale pak to zmizí.
Moc Vám děkuji za rady a odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.6.12 22:41

Možná reaguje na mléko obsažené v kaši :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
24.11.12 12:00
@vesa1 píše:
Ahojky děvčata,tak jsem mu dnes dávala kašičku od toho Hippu a musím Vám oznámit že pusinku měl znovu osypanou. Myslím si že to není tou kaší, ale tím, jak mu to teče po pusince a já mu to stírám lžičkou. Používám plastovou. Buď mu vadí ta lžička nebo prostě jídlo nebo ta kaše na pusince, ale je zajímavé že mu to nevadí, když mu dávám mrkev nebo brokolici a také mu to stírám. Asi si zavolám Dr. a optam se na to, protože nevím. Po dojezení kaše- trochu kaše:-)za půl hodinky se mu to s pusinky stratí. Mohla bych koupit nějakou silikonovou lžičku.
Nebo bude háklivý na pusinku, ale to by mu přeci vadilo i u jiných jídel. I ovocné jsem mu dávala a nic.

Vyzkoušela bych Sinlac… není v ní mléko je to jen rýžová kaše, nedělá hrudky a nám chutnala. Teď máme Sunarku na dobrou noc rýžovou bez chuti JE SPOKOJENÁ JAK ŽELVA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí