Dětské kolo velikost 20
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské kolo velikost 20
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenosti a může doporučit kolo vel. 20, popř. jestli někdo víte zda tyto kola prošla testem a které bylo nejlepší.
Díky Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ptice Syn dostal nedávno toto: http://www.velosport.cz/…ue-9509.html
16tku měl taky od této značky a spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme tohle http://superiorbikes.eu/…team-20.html
Jsme s ním spokojení. Je lehké ( 9,2kg i s pedály ), odolné ( syn sám nejednou vyzkoušel ), hezké a má všechno potřebné ( rychloupínáky apod. ). Vlastně je to zmenšenina kola pro dospělého.
Příspěvek upraven 05.06.14 v 14:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má tohle http://www.sterba-kola.cz/…smic-20-2013 a spokojenost největší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, oživuju diskuse, chtěla bych se zeptat, kolik sezon vydrželo vašim dětem kolo velikosti 20? Dvě nebo i tři?
- Citovat
- Upravit
Zkusím oživit, začínám se poohlížet po kole pro syna, potřebujeme na březen k narozeninám. Neměly byste nějaké zajímavé tipy? Zatím jsem se tedy vyjevila nad cenami, plánujeme navštívit nějaký cykloobchod a vyzkoušet, nechat si poradit. Bude to velikost 20 a chtěli bychom se tak nějak vejít do 5000.
Už jsem zjistila, že kolo s odlehčeným rámem se mi do limitu nevejde ![]()
Zkoumala jsem zatím zn. author, se kterou jsme docela spokojení a váhám, jestli tedy vzít nové obyč neodlehčené od authora nebo za podobnou cenu bazarový author cosmic. ROzdíl mezi nimi ve váze je celá 2 kg a to už mi přijde docela dost. Ale nemám moc důvěru k bazarovým kolům
Navíc máme ještě mladší dcerku a počítáme, že by na kole pak jezdila i ona ![]()
Popř. třeba nějaké tipy na jiné značky kol, na tom authorovi si nijak netrvám. Leader Fox jsem vyřadila rovnou, jsou těžká…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, začínala jsem tuto diskuzi a musím říct, že mi se nakonec rozhodli pro odlehčený author a koupili jsme bazarový za zhruba 3000. Velkou roli pro nás hrálo to, že kolo je odlehčené, což při malé váze naší dcery jistě oceníme, a to, že je to author, se kterým máme zkušenosti jak s kolem pro nás, tak v menší velikosti pro dceru. Nechtělo se nám dávat něco přes 6000 za nové a bazarové je naprosto v pořádku a navíc mělo ještě spousty věcí, které bychom museli stejně dokoupit(blatníky, držák na pití, zvonek apod)
Takže za mě odlehčený author.
Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ptice děkuji za příspěvek, právě jsme si všimla, že ty bazarové většinou mívají i blatníky, stojánek a držák na pití, které bychom dokupovali a to je dobře nějakých 700 navíc ještě. Jediné v čem váhám, že by nám to kolo mělo vydržet pro dvě děti, proto koukám, aby bylo to bazarové po jednom dítěti… já jsem našla za 3800 a bohužel z úplně jiného konce republiky a já to nechci kupovat bez toho abych to viděla.. tak budu sledovat bazary, ale většinou se to pohybuje mezi 4000- 4500 v dobrém stavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My budeme mít kolo taky ještě pro syna. Kupovali jsme ho v Brně a my bydlíme kousek od Prahy
Ale opravdu jsme ho na sbazaru sehnali za 3000, bylo po jednom dítěti a v dobrém stavu. Rozdíl v ceně oproti novému značný, ale je v opravdu dobrém stavu. Kupovali jsme takto už kolo 16, taky přes sbazar a naprostá spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych vzala asi to bazarový. 2 kg jsou strašně moc. Kvalitní kolo vydrží hodně. My máme Superiora Pandu a ještě ho bude mít mladší a pořád je jako nový. Záleží po kolika dětech to kolo je, pokud je po jedno dítěti, tak bych neváhala. Leader Fox je těžkej, měli jsme ho a už nikdy více. Mladší holka má teď Specialized, taky dobrá značka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ptice našla jsem i levnější, ale taky jetější ![]()
koukni teď na ty ceny - http://www.bazos.cz/search.php?… - ten druhý se mi líbí, ale ta cena si mi zdá dost, když na netu se dají sehnat od 5500.. ![]()
@MarketaJ díky za tipy, ta panda se mi docela líbí
Nevíš kolik váží? Nikde jsem ten údaj nenašla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise Panda má ca 9 kg. Což je hodně málo. Když jsme ho kupovali, tak snad byl nejlehčí na trhu. Teď je možná nějaký lehčí. 4500,– tisíce je celkem přiměřená cena, pokud to kolo je fakt po jednom dítěti. Ten Panda stál asi 6 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak jsme dnes byli v cyklosportu vyzkoušet kola, malej seděl na tom cosmicu a musím říct, že vypadá úplně super a je lehoučky!! Akorát teda máme problém, že on je na něj už asi velkej
resp. ten cosmic by měl nejspíš na tuto sezonu jen a ještě asi ne na celou. Posadili jsme ho ještě na sníženou verzi 24 author a-matrix a to bylo na něj zas velký. Je taky odlehčené, má už odpruženou vidlici vepředu, ale má přes 12,5kg. Tak nevím.
On je dost hubenej a dlouhej, takže si nemyslím, že by tu odpruženou vidlici nějak využil.
Já sama bych mu na tuto sezonu koupila toho bazarového cosmica s tím, že ho bude mít na tu letošní sezonu a pak se schová pro druhé a matrixe příští rok. Manžel a pán v cyklosportu tvrdí, že by koupili rovnou to větší kolo, že se naučí. Jenže sám na to nenaleze a na zem dosáhne jen špičkami. Bojím se, aby se na tom nějak nevyflákal. No jsme domluvení, že to teď hrotit nebudem a přijdem zas v dubnu to větší vyzkoušet a má za úkol hodně jíst
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My řešíme to samý. Dcera má 147 cm. Zatím má toho Pandu. Jenomže už jí začíná bejt malej, 24 se nám nelíbí a na 26 je ještě malá. V létě zkoušela mojí 26 a vymlátila se na ní po dvou minutách. Ona na ní je schopná jet, ale na ovládání je na ní ještě moc veliká. Takže najela do zatáčky a už letěla. S 24 je to stejný jako s 18. Málo se vyrábí a jsou těžký. Já bych to taky nechala až na jaro. Teď by na něm stejně nejezdil. Jinak odpružený vidlice pro děti nemají žádný smysl, právě proto že jsou moc lehký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarketaJ hele s takovýma velikostma nemám zkušenost, nám pán říkal, že to skáče po 4 - tedy 12,16,20,24 atd.. že něco mezi tím jsou hybridy, tak jsme je nějak ani nehledali, fakt je, že ten author takhle ty kola má
Vyrábí taky 22?
Ta by byla ideální.
Já ti nevím, jak na tom seděl, tak mi přijde, že by se na tom vymlátil hned. Bylo to velké jak na délku tak velká kola. Pán ve sportu říkal, že mu na tom pojede líp, ale to si fakt nemyslím
byl tam s námi synovec, co má jen o pár cm víc (max tak 5) a tomu to kolo bylo akorát ![]()
Necháme to na to jaro, já fakt spíš jsem nakloněná tomu cosmicu, hrozně se mi líbilo, měl by to na rok, pěkně se na tom sám obsloužil, nalezl, slezl, dosáhl na zem nohama… tak bychom holt vzali bazarové, docela mě mrzí, že jsme mu ho nekoupili už loni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit