Dětské koutky bez bot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
994
26.8.14 09:28

Souhlasim se zakladatelkou, když někde vidim nápis bezbot, tak sundavam, ale v dětským koutku je to asi normální, no ne?? A ještě se mi teda nestalo, že bych v dětským koutku viděla dítě s botama. To spíš někde v kavárně, ale tam moc nechodíme..je to tam špinavý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
26.8.14 09:30

Castokrat jsem si toho vsimla a protoze mam dite jeste male na to, aby si hralo v detskem koutku, vzdycky si akorat reknu, ze bych tam malou stejne nepustila- neverim, ze o cely prostor adekvatne pecuji ohledne hygieny.
Co me vytaci ale jeste vic, je to, kdyz nevychovana decka sedi/stoji v botech na sedadlech v tramvajich, autobusech, vlacich, lavickach a obecne proste vsech mistech, na kterych se sedi a rodicum to absolutne nevadi a nereknou jim na to ani pul slova. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.8.14 09:31

@JayLee tobě přeju, ať si děti přinesou z každé procházky nějakou nadílku. Když to rozšlápneš, tak je jedno, jestli to bylo malé, nebo velké…

já do dětských koutků moc nechodím, ale kde jsem byla a byl tam příkaz k zouvání, tak tam byly děti zuté, nepamatuju si, že bych viděla obuté…u nás i u doktorky se většina dětí zouvá, když leze v čekárně do domečku na koberci, a to tam nikde nic nepíšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
26.8.14 09:32

Synovi boty vyzouvám, ale upřímně nedělám to ráda, když vidím s jak špinavými ponožkami pak vylézá, tak je mi z toho na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.8.14 09:32
@Etcetera78 píše:
@JayLee tobě přeju, ať si děti přinesou z každé procházky nějakou nadílku. Když to rozšlápneš, tak je jedno, jestli to bylo malé, nebo velké…já do dětských koutků moc nechodím, ale kde jsem byla a byl tam příkaz k zouvání, tak tam byly děti zuté, nepamatuju si, že bych viděla obuté…u nás i u doktorky se většina dětí zouvá, když leze v čekárně do domečku na koberci, a to tam nikde nic nepíšou

Mně ty menší přijdou zákeřnější, nejsou tolik vidět… Velký člověk tak lehce nepřehlídne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
26.8.14 09:33

@JayLee No todle teda fakt nechápu. Všichni jsou prasata, budu taky?
Já dítě vyzuju i když jsou všichni ostatní v botech. Buď je v ponožkách (ty jsou většinou už nevypratelné) nebo v capáčkách.
Ostatní ať jsou čuňata, já jsem prostě lepší :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 09:33

No to vám závidím že to nevídáte. Mě vždy tečou nervy. Stejně jako když páni podnikatelé v drahých bmw parkujou na místech pro kočárky nebo na invalidech, když po svém psovi ani neuklidí exkrement :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.8.14 09:34
@JayLee píše:
taky jsem to kdysi davno resivavala jako ty ale když jsem videla, ze jsem snad jedina, kdo to dodrzuje, tak jsem se i ja na to vyprdla a moji prckove je nesundavaji a uprimne je mi to fuk :kytka: pokud me na to neupozorni vylozene obsluha, tak to neresim když je tam vic deti co ma boty asi tak :andel: pokud jsem tam první, tak samozrejme si je sundáme deti to taky delaj automaticky resp ta velka malej ma 9 mesicu :kytka:
To je jak s psima hovinkama - neuklizim je po nasem psovi ( malej 5 kg pes) protože kdyz jsem se snažila, tak to kolem me snad nikdo nedelal a před barakem se pes vytento zejmena ty vetsi plemena a panicek sel dal takze ani ja je neuklizim po nasem a je me to fuk :kytka: tudíž koutky beru stejne jako sbirani extrementu po svým psovi a vůbec nijak me to nečílí :lol:

Typická stádovitost. Když to nedělá nikdo, tak já taky nebudu :poblion:. Dceři se snažím vysvětlovat už odmala, že tato lidská vlastnost dokáže napáchat víc škod, než se na první pohled zdá a vedu ji k tomu, aby se z ní nikdy takováhle stádovitá kravka nestala :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
26.8.14 09:35

V každým městě neni jen jeden dětský koutek. Chce to vyzkoušet..navštívila jsem tři, do jednoho bych už nevlezla, když jsem viděla tu špínu @Zuzlounek

Teď chodíme do dětskýho centra BezBot a super, čisto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 09:35
@Goldyra píše:
Typická stádovitost. Když to nedělá nikdo, tak já taky nebudu :poblion:. Dceři se snažím vysvětlovat už odmala, že tato lidská vlastnost dokáže napáchat víc škod, než se na první pohled zdá a vedu ji k tomu, aby se z ní nikdy takováhle stádovitá kravka nestala :(.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 09:37

A s klidem můžu říct že ta špína v koutcích je přesně od těch dětí těch rodičů co děti nezujou a nevedou je k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.8.14 09:38
@JayLee píše:
to nikdy neudelal :palec: kadí jen venku a tam to neresim :potlesk: :D se tim nechlubim ale ani netajim ;)

Tak jako pokud se můj pes vyvenčí těsně vedle jiného hona, tak to neseberu. Ale nesbírat vůbec, protože nesbírají ostatní? Jenom zírám nad mentalitou některých lidí. A představa, že se v tomto duchu vychovává další generace, je hrozná. To i můj pětiletý syn ví, že po psech se hona sbírají, a i on už pěkně nahlas komentuje, jaká jsou lidi prasata, když po svých psech neuklízí.

K základnímu tématu - boty si samozřejmě zouvá, pokud se zrovna zouvat mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.8.14 09:40

Tak kluk se zouvá automaticky. Ale pokud jdeme cíleně do dětského koutku, tak s sebou bereme bačkory. Protože kluk pak stejně neustále lítá i ke mně ke stolu a behat po studené špinavé podlaze není úplně OK.

• Citovat
  • Upravit
994
26.8.14 09:42

@JayLee No a byla si v Barborce?? Když jsem tam byla naposled, tak jsem se docela divila, děti tam sice chodí v ponožkách, ale hračky jsou pěkně špinavý a nějaký rozbitý, malá se mi tam málem udusila na kolečku od auta..
Bezbot je prostě lepší a ze všech center nejčistější..můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.8.14 09:43
@JayLee píše:
taky jsem to kdysi davno resivavala jako ty ale když jsem videla, ze jsem snad jedina, kdo to dodrzuje, tak jsem se i ja na to vyprdla a moji prckove je nesundavaji a uprimne je mi to fuk :kytka: pokud me na to neupozorni vylozene obsluha, tak to neresim když je tam vic deti co ma boty asi tak :andel: pokud jsem tam první, tak samozrejme si je sundáme deti to taky delaj automaticky resp ta velka malej ma 9 mesicu :kytka:
To je jak s psima hovinkama - neuklizim je po nasem psovi ( malej 5 kg pes) protože kdyz jsem se snažila, tak to kolem me snad nikdo nedelal a před barakem se pes vytento zejmena ty vetsi plemena a panicek sel dal takze ani ja je neuklizim po nasem a je me to fuk :kytka: tudíž koutky beru stejne jako sbirani extrementu po svým psovi a vůbec nijak me to nečílí :lol:

Takže když si soused nebude čistit zuby, ty si je taky nebudeš čistit? To hádám dáva smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí