Dětské koutky bez bot

4984
26.8.14 09:11

Dětské koutky bez bot

Ahoj, nevím kam zařadit toto téma, tak jsem ho dala do sekce výchova.

Pravidelně se mi stává, že přijdeme do kavárny nebo restaurace s dětským koutkem, protože s mužem rádi kafíčkujem a v koutku jsou děti v botech. Ať je jim rok nebo pět. Na koutku napsáno na velkém papíře BEZ BOT! a stejně :nevim: Jako proč? Neberte to jako rýpání, ale už jsem kolikrát oslovovala rodiče, ať si své děti zují. Byla jsem samozřejmě ta špatná. Kolikrát jsem viděla že to dělá i obsluha. A rodiče když jdou dokoutku tak taky samozřejmě v botech :nevim: Doma v pokojíku taky chodí v botách? Jako neumí číst? Náš tříletý syn, když si jde hrát, tak je sundává automaticky. Tak co je špatně? :nevim: A teď se do mě pusťte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
26.8.14 09:17

My jsme jednou došli do restaurace, Jiřík se rozběhl do dětského koutku a než jsem si stihla všimnout nápisu, že bez bot, tak hned šel kolem číšník s jídelníma lístkama a než je rozdal, upozornil, že do dětského koutku chodí děti bez bot.
Bylo léto, páskové boty neměl od bahna, tak mi to hned nedocvaklo.
Omluvila jsem se, boty zula a pokračovalo se dál.

Ale většinou se tedy zouváme a nějak jsem neviděla moc nezutých dětí, pokud byl v dětském koutku koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.8.14 09:18

Moje zlaticko nebude nikdo k nicemu nutit :cert: Zvlast ne takovahle furie!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 09:18

@omites jasně, stane se že omylem, jenže u nás se to stává pořád, 5minut 10minut a děti pořád v botách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.8.14 09:19

@Sibyla0 ty běžně necháváš své ditě běhat v dětském koutku v botech? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.8.14 09:20
@Kofolová píše:
@omites jasně, stane se že omylem, jenže u nás se to stává pořád, 5minut 10minut a děti pořád v botách :nevim:

no spíš, že by na to měli dohlížet i majitelé toho koutku nebo personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 09:20
@Sibyla0 píše:
Moje zlaticko nebude nikdo k nicemu nutit :cert: Zvlast ne takovahle furie!!! :P

No jasně a to je ono. Vám domů pustím dítě v botech :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 09:22

Aha tak už to chápu. Ostatní nemusí, tak ani já. To je mi panečku výchova. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
@omites píše:
@Sibyla0 ty běžně necháváš své ditě běhat v dětském koutku v botech? 8o

IRONIE to fakt neslo poznat? :think: ;) moje se svleka a zouva uz mezi dverma. A pujcuje si jejich papuce. Ac je doma nenosi. No to zas trosku vadi me. Zpocenky zpoceny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
@Kofolová píše:
No jasně a to je ono. Vám domů pustím dítě v botech :evil:

To měl asi být vtip, mám takový dojem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.8.14 09:25

Nevim, náš prcek si sundával boty i když si chtěl jít hrát v obchodě s legem (kde si teda hrát nemohl… :-D:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 09:25
@Emilie píše:
To měl asi být vtip, mám takový dojem :think:

Ne proč? Stejně jako se v koutku válí hračky i děti na zemi tam, kde se chodí v botech, tak proč ne doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.8.14 09:26

Napadá mě - třeba u nás v Albertu je udělané dětské hřiště/koutek - skluzavka a několik výlezů k ní, sítě. Povrch je taková ta měkká guma. Nikde není nikdo, kdo by ten prostor hlídal a všichni se tam přezouvají, jsou tam na to i takové ty lavičky s přihrádkama.
Mě spíš přijde divné, že se běžně nezouvá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.8.14 09:26
@JayLee píše:
taky jsem to kdysi davno resivavala jako ty ale když jsem videla, ze jsem snad jedina, kdo to dodrzuje, tak jsem se i ja na to vyprdla a moji prckove je nesundavaji a uprimne je mi to fuk :kytka: pokud me na to neupozorni vylozene obsluha, tak to neresim když je tam vic deti co ma boty asi tak :andel: pokud jsem tam první, tak samozrejme si je sundáme deti to taky delaj automaticky resp ta velka malej ma 9 mesicu :kytka:
To je jak s psima hovinkama - neuklizim je po nasem psovi ( malej 5 kg pes) protože kdyz jsem se snažila, tak to kolem me snad nikdo nedelal a před barakem se pes vytento zejmena ty vetsi plemena a panicek sel dal takze ani ja je neuklizim po nasem a je me to fuk :kytka: tudíž koutky beru stejne jako sbirani extrementu po svým psovi a vůbec nijak me to nečílí :lol:

8o 8o no ty vado, jestli se takhle budou chovat všichni, tak to tu bude za chvíli na :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 09:27
@JayLee píše:
to nikdy neudelal :palec: kadí jen venku a tam to neresim :potlesk: :D se tim nechlubim ale ani netajim ;)

Jupí, budeme běhat v hovnách. Ještě lepší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí