Dětské koutky bez bot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
26.8.14 09:44
@Goldyra píše:
Typická stádovitost. Když to nedělá nikdo, tak já taky nebudu :poblion:. Dceři se snažím vysvětlovat už odmala, že tato lidská vlastnost dokáže napáchat víc škod, než se na první pohled zdá a vedu ji k tomu, aby se z ní nikdy takováhle stádovitá kravka nestala :(.

Přesně tak, aneb, „když to budu dělat jen já, ničemu to nepomůže“… Tohle nemám ráda. Já teda do koutku chodím hoooodně málo, ale vždycky jsou děti vyzuté. A po psovi, když hlídám mamce, vždycky seberu - ve městě. Do křoví v lese se neženu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.8.14 09:45

U venkovních, kde je napsáno zouvat - nezouvá. Uvnitř zouvá všude, je tak zvyklý - i když tam nápis není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.8.14 09:45
@Raduš.ka44 píše:
Tak jako pokud se můj pes vyvenčí těsně vedle jiného hona, tak to neseberu. Ale nesbírat vůbec, protože nesbírají ostatní? Jenom zírám nad mentalitou některých lidí. A představa, že se v tomto duchu vychovává další generace, je hrozná. To i můj pětiletý syn ví, že po psech se hona sbírají, a i on už pěkně nahlas komentuje, jaká jsou lidi prasata, když po svých psech neuklízí.K základnímu tématu - boty si samozřejmě zouvá, pokud se zrovna zouvat mají.

no vidíš, můj pes pokud se vyvenčí vedle jiného houna, tak to seberu oboje :-D třeba někdy vyhraju Sportku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.8.14 09:46
@omites píše:
@Sibyla0 ty běžně necháváš své ditě běhat v dětském koutku v botech? 8o

jsem to pochopila jako ironii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.8.14 09:49
@Kofolová píše:
No to vám závidím že to nevídáte. Mě vždy tečou nervy. Stejně jako když páni podnikatelé v drahých bmw parkujou na místech pro kočárky nebo na invalidech, když po svém psovi ani neuklidí exkrement :poblion:

a na audiny jsi zapoměla, to je stejná svoloč. Zbohatlíci a namachrovaný blbečci a nafrněný krávy :-D

Jinak nevím co řešíš? když je koutek špinavej a chodí tam lidi „prasata“ tak choď jinam. Jako nepůjdu do restaurace kde mi dají špinavý nádobí tak nepůjdu do koutku kde je špína. I kdyby to byl jediný koutek ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
26.8.14 09:50

@JayLee Barborka je jak je ten bar snack a indická restaurace..nic moc, ale kamarádka tam ráda chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
@avm3 píše:
Přesně tak, aneb, „když to budu dělat jen já, ničemu to nepomůže“… Tohle nemám ráda. Já teda do koutku chodím hoooodně málo, ale vždycky jsou děti vyzuté. A po psovi, když hlídám mamce, vždycky seberu - ve městě. Do křoví v lese se neženu :D

Na to potírání těch, kteří nesbírají hovínka po psech, je dokonalý můj manžel :). Když vidí, že někdo se nemá k tomu, aby to po svém pejskovi sebral, doběhne k dotyčnému a s milým úsměvem a mrknutím mu podává pytlík se slovy: „Že vy jste si dneska zapomněl vzít pytlík? Já pro vás jeden mám.“ A funguje to výborně - dotyčný vždycky jen zrudne, něco zablekotá, pytlík si od manžela vezme a hovínko sebere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351

Jinak já dítě zouvám, a všichni okolo též, Asi žiju v kulturním městě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
26.8.14 09:51

@Goldyra Něco podobnýho už jsem četla v diskuzi právě na toto téma. My jsme na vsi, naši na malém městě, tak tohle neznám, ale diskuze byla fakt zajímavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.8.14 09:53

Ke sbírání hovínek vedu i dcery, protože nosit si to domů na botách je fakt mňamka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.8.14 09:58
@blecha72 píše:
jsem to pochopila jako ironii :mrgreen:

když já ještě spím :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
26.8.14 10:02

Taky jsem se s tím nesetkala, aby v dětském koutku byly děti nevyzuté. Dokonce ani v nákupních centrech, kde je třeba v prostoru mezi obchody jen kus koberce s nějakými sedacími pytli.
Takže by mě ani nenapadlo tam vpustit svoje dítě v botech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.8.14 10:03
@JayLee píše:
vis kolik nas se takhle chova? Nejsem jedinna co tak koukam kolem sebe a vim co a jak :palec: vedle sebe nebydlime takze ti to muze byt ale uplne jedno zda si to sbiram nebo ne - všechno se da vyprat takze i spina z detskyho koutku tak o co jde? :palec: nechapu co porad resis - zakladatelka se ptala na uplne něco jiného takze radsi opustim diskuzi at se to tu nakonec nezamkne :kytka: hezky den vsem preji :palec:

No a to je přesně ten důvod, proč pro nepejskaře jsou pejskaři nevychovaný prasata, no… Bohužel… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.8.14 10:13
@Kofolová píše:
Ne proč? Stejně jako se v koutku válí hračky i děti na zemi tam, kde se chodí v botech, tak proč ne doma?

Moje děti se válí po zemi i na hříšti a taky se tam nezouvají :nevim:

Podle mě záleží na charakteru toho dětského koutku - pokud je to „oplocený“ stoleček a pár hraček, nějak nechápu, proč by se tam mělo dítě zouvat. A tak, pokud tam vidím obuté i ostatní děti, děti spíš nezouvám (někdo jim dupne na bosou nohu v botě, kdo má prát ty ponožky :P :mrgreen: apod.). Stejně tak nechápu, proč se zouvat na té skluzavce v Hypernově - pokud není samozřejmě blátivo, deštivo a boty jsou suché - je to jak na hřišti :nevim: Pokud je to koutek s kobercem, polštáři na válení apod., tak děti samozřejmě vyzuju. Většinou se ale snažím je zouvat, pokud si všimnu upozornění.

@Kofolová co se týče toho upozorňování a že jsi pak špatná - moje zkušenost je taková, že tihleti „uvědomělí strážci pořádku“ bývají velice nepříjemní - čili i moje reakce je pak adekvátní. Stalo se mi zrovna v jednom OC - byly tam stolky a uprostřed taková průlezka. Jelikož nejsem pravidelným vymetačem OC ani dětských koutků a měla jsem v té době teprve malé batole (takže jsem byla začátečník :mrgreen: ), hledala jsem nějaký pokyn, co se týče bot. Nenašla jsem, tak jsem usoudila, že se tam asi může v botech a malého tam vpustila. Po chvíli ke mně přišla nějaká důchodkyně a spustila na mě dost protivným tónem, co tam děláme v botech, že tam se v botech nesmí atd. No, abych to zkrátila, poslala jsem ji někam a optala se jí, jestli se hodlá jít taky sklouznout, že ji to tak zajímá :lol: I když se nakonec ukázalo, že ten podivný piktogram na zemi, který jsem považovala za logo výrobce, je jakési umělecké ztvárnění přeškrtlých bot :nevim: Kdyby ke mně přišla jiná matka a normálně (zdůrazňuji NORMÁLNĚ!) se mě zeptala, jestli jsem si všimla, že by se tu měly zouvat botky, tak přiznám, že nevšimla a vezmu to, možná se i omluvím, ale když na mě někdo začne útočit, tak ho rovnou posílám do p*dele :nevim: I kdyby měl tisíckrát pravdu, já jsem to uznala a to dítě nakonec i zula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.8.14 10:21
@JayLee píše:
vis kolik nas se takhle chova? Nejsem jedinna co tak koukam kolem sebe a vim co a jak :palec:

8o Tak to teda čumim, s jakým klidem, skoro až s hrdostí, se člověk zařadí mezi dobytky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí