Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@verulicek Jen mysli na to, že v lehátku nebo autosedačce se Ti neotočí, nezvedne nohy k bříšku( věk už na obojí pomalu má). Ony ty „autosedačkové“ děti se pak rády přitahují do sedu - to je totiž to jediné, co jim autosedačka dovolí.
@Svistice přitahuje si nohy k břichu krásně, je fakt že do sedu se mi přitahuje už dlouho dobře…teď ještě cvičit to přetáčení. Ale to přijde samo..myslím že když ji dávám na deku dvakrát denně pohrát tak to stačí. navíc leží i v kočárku že…zas bych to tak nehrotila. lehátko je super věc pokud nechceš být jen otrokem dítěte ale taky si třeba něco uvařit, osprchovat se a tak ![]()
@verulicek No právě do toho sedu se děti přitahovat nemají. Jako lehátko je fajn na chvilku, jak píšeš - sprcha, uvařit rychlovku, aby na tebe dítě vidělo. Ale nekupovala bych určitě nic drahého - mě tam od 4 měsíců nevydržel dýl jak těch 10 minut (o chlup dýl, když jsem mu u toho zpívala), pak už se tam nudil. Pak bylo ještě chvíli v provozu po 6 měsíci s příchodem příkrmů, než jsme koupili polohovací židličku a pak putovalo k babičce jako provizorní krmítko.
Příspěvek upraven 10.06.14 v 21:21
@Svistice naše malá je šikovná zdravá holka, rychlovky si vařím teď když spí. ráda bych začala už fungovat trochu normálně, malá byla v lehátku teď u kámošky a je naprosto nadšnená. koupila jsem bazarové..tím že ho doteď neměla, tak se v něm zabaví…aspoň může střídat víc stanovišť. ono v malém bytě se toho moc vymyslet nedá..