Dětské lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
9.4.24 11:36
@Nihan123 píše: Více

Ne, nefunguje to tak, že jí začneš hlídat na každém kroku a ona zázračně přestane být nešťastná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 11:37

@unuděná jo ano kdyby tam byla slušný a přišel za mnou dobře může jít, tohle je naprosto zlý kluk kterému nejde o zmrzlinu ale o něco víc je to grázlík ve škole chodí do 8 třídy, a ty zákazy teď dostala kvůli těm lékům žádný zákaz neměla, zákaz zima až teď a to všechno kvůli těm lékům teď na ně musím dohlížet sama psycholožka mi to řekla, dokonce jsem kvůli těm lékům i na ospodu, o co mi ale nejde sociálky nebo policii nemám vůbec strach někdy se změkčily takové problémy neměla, prostě mi jde o to aby pochopila že kvůli někomu si říct život nemůže a protože mi strašně začala lhát

• Citovat
  • Upravit
76433
9.4.24 11:39

co to je „chodí do školky mají víc“?
píšeš jako hotentot, a ano tvrdými zákazy proti sebevraždě, to určitě funguje :zed: :zed:
a to ji jak budeš kontrolovat, když zničila tvou důvěru? přestaneš chodit do práce a budeš dceru doprovázet celý den na každém kroku?

• spíš ty jsi zničila její důvěru v tebe, když se odhodlala k tak strašnému kroku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 11:39

@unuděná hlídat se prý musí kvůli tomu aby neměla další problém s tím že by jsi mohla vzít život takhle mi to řekla psycholožka, když jsem se starou povídala tak řekla že to měla jako rodinu že ty prášky má sníst a že vidí jak padá, takže její příští věděla může být to jak skočí z okna nebo že ublíží svým sourozencm nebo bůh ví co ještě

• Citovat
  • Upravit
53190
9.4.24 11:40

Víš, kdybys na ní nevyjela, že v žádném případě tohoto kluka mít nebude a basta, tak by si nejspíš jen pobrečela, že jí nechce a bylo by. Tys pošlapala její důvěru a teď sklízíš, cos zasela. Mimochodem, jak se 11letá holka dostane k lékům, kterými se může předávkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.4.24 11:41

Nemohla bys psát česky? Tohle se nedá číst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
9.4.24 11:41

jsi divná, píšeš divně, nedává to smysl - " o co mi ale nejde sociálky nebo policii nemám vůbec strach někdy se změkčily takové problémy neměla" to píšeš z google překladače, nebo kam chodíš na ty hlody?
doufám, že jsi troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 11:42

@stinga ne píše za mě Google, ne já jsem ještě na mateřské máme malého synka, hlídali bohužel bude muset i paní učitelka ve škole, mně se to taky nelíbí tohle to že jí budu hlídat celý týden měla aktivity a chodila tam sama všude byla sama, teď prostě nějaký čas bude hlídaná dokud mi psycholožka neřekne že je v pořádku a že se nemusím bát že se něco udělá,

• Citovat
  • Upravit
76433
9.4.24 11:43

co? jsi pod vlivem drog nebo alkoholu nebo co? napiš znovu, až vystřízlivíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
9.4.24 11:44

samozřejmě, že by SI mohla vzít život, když už se o to jednou pokusila, ale to se řeší léčbou na psychiatrii a rodinnou terapií, kde se MUSÍ často změnit i chování rodičů, máte divnou psycholožku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 11:45

@stinga ano překládáče, mělo tam být, že o to mi nejde že nemám strach že sociálky nebo i z policii, bohužel náš policie udala na OSPod, a to že jsem nikdy neměla ze socilkou žádné problémy

• Citovat
  • Upravit
Nihan123
9.4.24 11:48

@stinga ne právě jsme začali, a ano musíme se změnit i mi rodiče, myslím jsi že chce upoutat naší pozornost, myslí si že když máme malého syna že už oni nemáme zájem, ale není to tak

• Citovat
  • Upravit
Nihan123
9.4.24 11:51

@stinga když setí nelíbí moje psaní tak nepiš, já tu nepíšu kvůli psaní ale chtěla jsme poradit kvůli své dceři, tak proč tu řešíš tohle, nevím pod jakým jsi ty, když to nechápeš

• Citovat
  • Upravit
76433
9.4.24 11:51

na začátku jsi psala, že máš dvě dcery a najednou k tomu přibyl i malý syn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
9.4.24 11:52

no tak vstupte do psychoterapie, jinou radu ti nikdo nedá,
ale ne z touto psycholožkou, která vám radí dceru špízovat na každém kroku, tak to opravdu nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová