Dětské lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nihan123
9.4.24 11:53

@unuděná nevím jako v čem stim že jí budu hlídat, ona není trestána ona má prostě jen na nějaký čas utrum

• Citovat
  • Upravit
Nihan123
9.4.24 11:55

@stinga to jsem neřekla že jí budu hlídat na každém kroku, bude hlídaná jen když bude doma a nebo před barákem jak můžu hlídat ve škole, učitelka mi bude jen hlásit když nepřijde do školy, domů to má asi 5 min chůze,

• Citovat
  • Upravit
76458
9.4.24 11:59
@Nihan123 píše: Více

aha? a to pomůže jak? nepotěším tě, u nás kluk ve škole vyskočil ze 4. patra a byl na místě mrtvý, sice jiný věk a jiný důvod, ale to je jedno,
co když po cestě vstoupí schválně pod auto?
chápeš - hlídání neřeší problém, ona se musí vyléčit, a ty také - tyhle bigotní názory fungovaly možná před 100 lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
9.4.24 12:00

proti čemu ji teda budeš hlídat? proti sebevraždě nebo aby nemohla být s tím klukem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 12:03

@stinga, tak ten kluk mě absolutně nezajímá za prvé oni nemá ani zájem, já mám strach z toho aby jsi něco neudělala,

• Citovat
  • Upravit
76458
9.4.24 12:05

no ale tomu hlídáním nezabráníš, protože ji nedokážeš hlídat 100 % času, ona se musí vyléčit a získat v tebe znovu důvěru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
9.4.24 12:07

Tady sis odpověděla sama, má na co si ukáže. Je rozmazlená, zvyklá, že jí jde všechno na ruku a ejhle, najednou není po jejím. tak demonstračka. Já bych jí nastavila nějaké hranice a úplně s klidem seřezala p.del. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 12:09

@stinga já ale nechci názory, já jsme chtěla jen aby mi někdo kdo to zažil poradil jak dál, samozřejmě že už to řešíme, vše je teprve na začátku, teprve včera jí připustili z nemocnice, z psycholozkou jsem mluvila jen po tel.,dělám co můžu ale nikdy jsem to nezažila ani nikde neviděla, chápeš chtěla jsem vědět jestli to někdo zažil a jak pokračovali, ne tady tohle mi nepomůžu to vím, psala jsme to jen abych věděla nebo se uspokojila že se to nestalo jen mě že nejsem sama nic víc

• Citovat
  • Upravit
Nihan123
9.4.24 12:10

@boball ano toje pravda toje moje chyba a právě jsem nastavila hranice, ale první ji musím vyléčit z myšlenky na sebevraždu

• Citovat
  • Upravit
15088
9.4.24 12:12

Ano, vysvětlit jí, že nebude vždy po jejím, takhle to nefunguje v životě. To by mohla páchat sebevraždu furt. Hodně s ní mluvit a vysvětlovat, proč něco nejde a z jakého důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14702
9.4.24 13:22
@unuděná píše: Více

Já věřím, že je reálná. Bohužel. Po mém pokusu o sebevraždu v cca 15 letech mě moje matka seřvala, že jsem sobecká, co si jako o sobě myslím a že kvůli mě musí do školy do ředitelny. A absolutně ji nezajímalo, že ten můj pokus byl důsledkem toho, že ona a otec jako rodiče stáli za houby, ponižovali mě, nikdy, ani jako maličkou mě neobjali, přes moje psychické problémy mě nutili chodit do tanečních, protože prostě druháci na střední do tanečních chodí a tečka. Zakladatelka má, koukám, podobnou empatii jako moje máma. A otci to pro změnu bylo úplně jedno.

Obávám se, že zakladatelce se nikdy nerozsvítí. Ani po desetiletích jí to nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.4.24 13:24

@Janča6 :hug: :hug: To je strašný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 14:03

@stinga @Janča6 neznám tvoji matku, já nenutím svou dceru do věcích které ona nechce, spíš naopak do školy jsem jí nepustila nechám jsi ji doma do konce týdne, a mi jsi povídáme jako kamarádky ne jako máma a dcera bohužel ale tet mi neřekla co se sní děje proto má psycholozku, není mi jedno co se sní děje, i když má jen kašel tak z toho silim

• Citovat
  • Upravit
Nihan123
9.4.24 14:07

@Janča6 a nemůžeš vědět jak já miluju svoji dceru, to mě mrzí že ti rodiče nedávali lásku, jak píší má dcera lásky má až dost má přátelé má rodinu a má nás, navíc naše dcera je rozmazlená má všechno, takže buď laskavá a nesrovnávej to sama se sebou a mě štvou mámou, neznáš mě

• Citovat
  • Upravit
14702
9.4.24 14:17

Netvrdím, že se k dceři chováš tak, jak se moje matka chovala ke mně. Tvoje dcera měla jiný důvod k sebevraždě než já. Tvoje chyba byla kromě rozmazlení i zakazování kluka (který o ni navíc nestojí).

Ale proč v tobě vidím svoji mámu? Kvůli tvojí reakci na dceřin pokus. Než by ses zajímala o její pocity a podpořila ji, tak se vyjadřuješ ve smyslu, že si to pos.ala, že má utrum apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová