Dětské lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
9.4.24 14:32
@Nihan123 píše: Více

Je rozmazlená a má všechno považuješ za důkaz lásky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 14:44
@boball píše: Více

@Janča6 chápu co tím myslíš ale není to tak, já z dcerou mluvím a rozumím ji, a k
tomu klukovi jsem už psala, tet je jaká je je rozmazlená drzá a ještě aby měla kluka který ji ani nechce atd kvůli kterému jsi prý chce vzít život, to mi řekli kamarádky že kvůli němu ale ona řekla proto aby mě naštvala a že měla takovou myšlenku, tet to bude tohle pak to bude co

• Citovat
  • Upravit
14690
9.4.24 14:55

Ještě jedna věc. V úvodním příspěvku píšeš: „samozřejmě že bych jí kluka nedovolila na to má ještě čas“. A když jsme ti napsaly, že to je chyba, tak najednou píšeš, že slušného kluka bys jí dovolila. Ale ne tohoto grázlíka (který o ni nemá zájem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.4.24 15:00

Ne, nerozumíš jí ani co se za nehet vejde. Protože vůbec nemáš tušení, co se jí v té hlavě honilo, že si chtěla vzít život. Takže se aspoň nesnaž sama sobě namluvit, že je mezi vámi vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76426
9.4.24 15:03

jaký má smysl psát 15letému klukovi, který o tvoji dceru NEMÁ zájem, že je rozmazlená a drzá? ho to zřejmě vůbec nezajímá, a spíš ses tím ztrapnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 15:33

@unuděná to jsi řekla ty ne já, proč je tady každá chytrá já psala jestli tu není někdo kdo to zažil nebo ne o podobného ne tohle a ty vaše otázky a odpovědi, asi nemá cenu jsi z někým otom psát smažu příspěvek protože jsou lidi zlý a neumějí nic pochopit vžít se do jiného člověka

• Citovat
  • Upravit
14690
9.4.24 15:34
@stinga píše: Více

Ona mu to asi nepsala. Jen kvuli tomu, jak pise jak Hotentot, to tak vyznelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
9.4.24 15:36

Ano, je to tak, ty se neumis vzit do sve dcery. A jak jsem psala, ja jsem zazila pokus o sebevrazdu a uplne neuveritelnou reakci matky. Takovou, jakou predvadis ty. Jak jsme ti tu psaly, ty sama zacni s terapiemi, mas velmi nezdravy pristup k problemum sve dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nihan123
9.4.24 15:36

@stinga počkej kde jsi vzala že mu psala, to jsme nikde neřekla ani nepsala, čti, vím to od kamarádů, ale nic víc ten kluk se jí líbí ale má zájem o jinou protože mi to sama řekla a že mu nikdy neřekla že se jí líbí adt, jen ji to řekla její kamarádka že prý chce jí a ne moji dceru prostě děti jsi dělali naschvály,

• Citovat
  • Upravit
Nihan123
9.4.24 15:38

@Janča6 ty to tak můžeš vědět, do toho jak svoji dceru budu léčit a pomáhat ti nic není starej se o svoje děti, takové chytré keci miluji,

• Citovat
  • Upravit
Nihan123
9.4.24 15:39

@Janča6 to tvoje chyba že nic nechápeš

• Citovat
  • Upravit
14690
9.4.24 15:40

Precti si svuj prispevek z 14:44. Bohuzel pises opravdu velice nesrozumitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová