Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
matně si pamatuji že tady už asi před rokem probíhala podobná diskuze, ale nemůžu to najít. Tak se chci zeptat na nějakou castingovou agenturu, nejlépe v Brně.
Díky.
Lenka
Holky, ja teda nevim, ale ma cenu vystavovat deticky takovemu stresu??? Me to prijde trosku zbytecne, ne? To z nich chcete mi za kazdou cenu hvezdy?
Hlavne me prosim neukamenujte!
Eliska
Ahoj Eliško,
a byla jsi na nějakém castingu ? Že jako víš že je to stres … pro dítě …
Já teda nebyla tak nevím tak ani tak.
Lenka
čau maminy, já si taky myslim, že pro takový prťata to ještě neni. Ale samozřejmě za ně rozhodují rodiče, tak je to na jejich uvážení. Já mám názor takovej, že až z toho budou mít rozum ať si sami řeknou jestli chtěj jít na nějaký casting nebo ne. Snad to neni zas tak špatný názor a neodsoudíte mě
čauky
docela souhlasim s posledním názorem. Ale záleží taky na tom, na co to je casting, ne?
No, ja teda nikde nebyla, ale kamaradka nekde na castingu byla a chlapeckovi (rok) se tam moc libilo, byl uplne nadsenej z foceni. Zadnej stres to pro nej pry nebyl.
Romca a David
My byli s Eliškou na castingu dvakrát.Žádnej stres to pro ní nebyl,měla z toho docela legraci.
Binky+Eliška
Já bych s malým teda na casting nešla (i když je nejkrásnější na světě
), ale vůbec to neodsuzuju. Myslím, že to záleží hlavně na dítěti, může to pro něj být zase nějaká změna (…a víme, jak díťátka změnu občas potřebují
) a může se mu to líbit. A kdyby ne, tak si myslím, že se každá normální mamina sbalí a jde pryč a dítko nestresuje, ne?
Ahojky,
taky by mě zajímalo, jak casting probíhá. Nemám teda nejmenší touhu svoje děti vystavovat, na žádný casting bych ani nešla, jen bych chtěla vědět jak to probíhá, co se tam děje a tak. Že je to „psina“ a žádný stres je sice hezký, ale podstata mi stále uniká ![]()
Hezký den přeje Katka
lenculka píše:
Ahoj Eliško,
a byla jsi na nějakém castingu ? Že jako víš že je to stres … pro dítě …
Já teda nebyla tak nevím tak ani tak.
Lenka
Vis Lenko, na zadnem castingu jsem sice nebyla, ale semtam ctu clanky v casopisech a na netu (nejen bulvar), tak si docela dobre umim predstavit ty maminy (tim samozrejme nemyslim tebe ani nikoho konkretniho tady!), ktere se snazi za kazdou cenu sve dite pro:,–(it, cimz stresuji nejen sebe a sve dite, ale i okoli - a deticky pak nejspis dopadnou jako ta holcicka minuly tyden ve Vymene manzelek… A kvuli cemu? Pro pet minut slavy??? Tomu bys chtela svoje robatko vystavit? Ja teda ne!
Myslim, ze pokud bych chtela mit „slavne“ dite, tak s castingem pockam do jeho 10 - 15 let, az se bude moct SAMO rozhodnout, jestli tam chce nebo nechce jit…
Ale to je kazdeho vec, ja nikoho nekritizuji, jen rikam svuj nazor!
Eliska
Naši malou by asi bavilo hrát divadlo, je to herečka jak hrom
Ale na žádný casting se s ní nechystám ![]()