Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lucynka25 píše:
@Tajemnadama a který? Máš foto?
Koukám po tomhle https://www.baumax.cz/…,123809.html?…
Ale je to celkem fuk. Jde mi hlavně o recenzi. Koukala jsem na net a docela se děsím. Na druhou stranu jsem četla recenzi od paní kde jiný mensi domek vypadal slušně. ![]()
@Tajemnadama my máme tedy jiný, né na nožičkách a už ho tedy máme asi 5let. Už po 2letech se začal rozpadat, takže každé jaro se opravuje a přetírá..
ale stál nás do 4500,–
@Tajemnadama jako osobní zkušenost s těmito věcmi z hobby marketu je taková. Že tomu pak člověk musí věnovat péči a není to žádná extra kvalita. Trochu takový "dodelej si sám, aby ti to něco vydrželo.'
@Cenarius píše:Jasný, to chápu že to není jak od truhláře. Spíš mi jde o to, aby k tomu přišlo vše co ma. Nebylo to dřevo shnile nebo tak něco.
@Tajemnadama jako osobní zkušenost s těmito věcmi z hobby marketu je taková. Že tomu pak člověk musí věnovat péči a není to žádná extra kvalita. Trochu takový "dodelej si sám, aby ti to něco vydrželo.'
@lucynka25 píše:
@Tajemnadama my máme tedy jiný, né na nožičkách a už ho tedy máme asi 5let. Už po 2letech se začal rozpadat, takže každé jaro se opravuje a přetírá..ale stál nás do 4500,–
Super díky. Tak o tom ještě popřemýšlím… ![]()
Meli jsme dreveny z Obi. Natreli jsme ho, strechu pokryli bonskym sindelem. Jak syn vyrostl, odvezl si ho bratr pro sve vnoucata, kde slouzi dodnes. Syn bude mit 17, takze slouzi uz nejakych mozna i 15 let.
@Tajemnadama píše:
Ahoj, máte někdo detsky domecek z baumaxu? Jak jste prosím spokojený?
Jestli to chceš objednávat on-line, tak bych to nekupovala, jednou jsem si takhle něco objednala a dělali ze mě idiota asi dva měsíce, než jsem jim napsala výhružný mail s požadavkem na okamzite vrácení peněz a storno objednávky. Jedine osobně v tom obchodě nebo zkusit jiný hobbymarket. Obi i Bauhaus mi objednávky zasílají promptně, ale pravda, nic většího jsem tam zatím nebrala.
My máme u rodicu tento, musí se natirat, ale jinak bez problému funguje 5let.
Co jsem se tak podíval na to, co to vlastně obsahuje, tak dřevo bude ok, ale spojovací materiál bych asi přikoupil vlastní. Jako u dalších věcí bude podle mě záležet především na tom, kdo a jak to smontuje. Určitě bych použil pořátné šrouby a vruty. No a jak se znám, tak bych se asi nespokojil s tím usazením a vybetonoval normální patky na usazení
Protože když to bude mít nerovnoměrně rozložené zatížení, tak se to bude časem rozkládat.
@rmot píše:
Co jsem se tak podíval na to, co to vlastně obsahuje, tak dřevo bude ok, ale spojovací materiál bych asi přikoupil vlastní. Jako u dalších věcí bude podle mě záležet především na tom, kdo a jak to smontuje. Určitě bych použil pořátné šrouby a vruty. No a jak se znám, tak bych se asi nespokojil s tím usazením a vybetonoval normální patky na usazeníProtože když to bude mít nerovnoměrně rozložené zatížení, tak se to bude časem rozkládat.
Jasný, to by manzel vykoumal..je to stavar, tak o to strach nemám. ![]()
@Pidulka1991 píše:
My máme u rodicu tento, musí se natirat, ale jinak bez problému funguje 5let.
Pro jak velké dite to zhruba je? Vejdou se dve?
@Tajemnadama píše:
Pro jak velké dite to zhruba je? Vejdou se dve?
Je to menší, hranou si tam dvě, ale dceru to tak nebavi tak je tam spis tříletý syn u kuchynky. Takže jestli tvé děti by měly domeček rady, tak bych šla do většího
@Tajemnadama píše:
Jasný, to by manzel vykoumal..je to stavar, tak o to strach nemám.
Jestli je k tomu i kutil, tak bych popřemýšlel o stavbě vlastního, než kupovaného
Asi to vyjde i levněji a hlavně se dá udělat komfortnější, aby to bavilo děti i když trochu vyrostou a vešli se tam třeba i v deseti na přespávačku, v patnácti na první prcání a ve třiceti, až se budou chtít odstěhovat od rodičů ![]()
@Pidulka1991 píše:
Je to menší, hranou si tam dvě, ale dceru to tak nebavi tak je tam spis tříletý syn u kuchynky. Takže jestli tvé děti by měly domeček rady, tak bych šla do většího
Už mi ten odkaz nefunguje, tak je asi vyprodanej ![]()
Ahoj, máte někdo detsky domecek z baumaxu? Jak jste prosím spokojený?