Detsky domecek z baumaxu - mate?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tajemnadama
16.5.23 07:00

Detsky domecek z baumaxu - mate?

Ahoj, máte někdo detsky domecek z baumaxu? Jak jste prosím spokojený? ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22839
16.5.23 07:44

@Tajemnadama a který? Máš foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
16.5.23 07:55
@lucynka25 píše:
@Tajemnadama a který? Máš foto?

Koukám po tomhle https://www.baumax.cz/…,123809.html?…
Ale je to celkem fuk. Jde mi hlavně o recenzi. Koukala jsem na net a docela se děsím. Na druhou stranu jsem četla recenzi od paní kde jiný mensi domek vypadal slušně. :)

• Citovat
  • Upravit
22839
16.5.23 07:57

@Tajemnadama my máme tedy jiný, né na nožičkách a už ho tedy máme asi 5let. Už po 2letech se začal rozpadat, takže každé jaro se opravuje a přetírá.. :nevim: ale stál nás do 4500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
16.5.23 08:00

@Tajemnadama jako osobní zkušenost s těmito věcmi z hobby marketu je taková. Že tomu pak člověk musí věnovat péči a není to žádná extra kvalita. Trochu takový "dodelej si sám, aby ti to něco vydrželo.'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
16.5.23 08:02
@Cenarius píše:
@Tajemnadama jako osobní zkušenost s těmito věcmi z hobby marketu je taková. Že tomu pak člověk musí věnovat péči a není to žádná extra kvalita. Trochu takový "dodelej si sám, aby ti to něco vydrželo.'
Jasný, to chápu že to není jak od truhláře. Spíš mi jde o to, aby k tomu přišlo vše co ma. Nebylo to dřevo shnile nebo tak něco. :)
@lucynka25 píše:
@Tajemnadama my máme tedy jiný, né na nožičkách a už ho tedy máme asi 5let. Už po 2letech se začal rozpadat, takže každé jaro se opravuje a přetírá.. :nevim: ale stál nás do 4500,–

Super díky. Tak o tom ještě popřemýšlím… :think:

• Citovat
  • Upravit
26854
16.5.23 08:39

Meli jsme dreveny z Obi. Natreli jsme ho, strechu pokryli bonskym sindelem. Jak syn vyrostl, odvezl si ho bratr pro sve vnoucata, kde slouzi dodnes. Syn bude mit 17, takze slouzi uz nejakych mozna i 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
16.5.23 08:55
@Tajemnadama píše:
Ahoj, máte někdo detsky domecek z baumaxu? Jak jste prosím spokojený? ;)

Jestli to chceš objednávat on-line, tak bych to nekupovala, jednou jsem si takhle něco objednala a dělali ze mě idiota asi dva měsíce, než jsem jim napsala výhružný mail s požadavkem na okamzite vrácení peněz a storno objednávky. Jedine osobně v tom obchodě nebo zkusit jiný hobbymarket. Obi i Bauhaus mi objednávky zasílají promptně, ale pravda, nic většího jsem tam zatím nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
16.5.23 08:56

My máme u rodicu tento, musí se natirat, ale jinak bez problému funguje 5let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7960
16.5.23 09:06

Co jsem se tak podíval na to, co to vlastně obsahuje, tak dřevo bude ok, ale spojovací materiál bych asi přikoupil vlastní. Jako u dalších věcí bude podle mě záležet především na tom, kdo a jak to smontuje. Určitě bych použil pořátné šrouby a vruty. No a jak se znám, tak bych se asi nespokojil s tím usazením a vybetonoval normální patky na usazení :) Protože když to bude mít nerovnoměrně rozložené zatížení, tak se to bude časem rozkládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
16.5.23 09:31
@rmot píše:
Co jsem se tak podíval na to, co to vlastně obsahuje, tak dřevo bude ok, ale spojovací materiál bych asi přikoupil vlastní. Jako u dalších věcí bude podle mě záležet především na tom, kdo a jak to smontuje. Určitě bych použil pořátné šrouby a vruty. No a jak se znám, tak bych se asi nespokojil s tím usazením a vybetonoval normální patky na usazení :) Protože když to bude mít nerovnoměrně rozložené zatížení, tak se to bude časem rozkládat.

Jasný, to by manzel vykoumal..je to stavar, tak o to strach nemám. :)

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
16.5.23 09:35
@Pidulka1991 píše:
My máme u rodicu tento, musí se natirat, ale jinak bez problému funguje 5let.

Pro jak velké dite to zhruba je? Vejdou se dve?

• Citovat
  • Upravit
13965
16.5.23 09:45
@Tajemnadama píše:
Pro jak velké dite to zhruba je? Vejdou se dve?

Je to menší, hranou si tam dvě, ale dceru to tak nebavi tak je tam spis tříletý syn u kuchynky. Takže jestli tvé děti by měly domeček rady, tak bych šla do většího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7960
16.5.23 09:50
@Tajemnadama píše:
Jasný, to by manzel vykoumal..je to stavar, tak o to strach nemám. :)

Jestli je k tomu i kutil, tak bych popřemýšlel o stavbě vlastního, než kupovaného :) Asi to vyjde i levněji a hlavně se dá udělat komfortnější, aby to bavilo děti i když trochu vyrostou a vešli se tam třeba i v deseti na přespávačku, v patnácti na první prcání a ve třiceti, až se budou chtít odstěhovat od rodičů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
16.5.23 09:50
@Pidulka1991 píše:
Je to menší, hranou si tam dvě, ale dceru to tak nebavi tak je tam spis tříletý syn u kuchynky. Takže jestli tvé děti by měly domeček rady, tak bych šla do většího

Už mi ten odkaz nefunguje, tak je asi vyprodanej :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák