Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
chtěla jsem se zeptat, zda někdo neví o dětské lékářské nejlépe z Moravské Ostravy a blízského okolí, který ještě přijímá. Mám 4 měsíčního chlapečka a tam kde chodím nejsem spokojena jak s chováním lékařky a zdravotní sestry vůči mě, tak do budoucna s čekárnou, kde není místo na hraní při dlouhém čekání. Předem děkuji za typy ![]()
www.zamylekar.cz Čekárny se tam ale fakt většinou neřeší.
Kam chodíš teď? A co Ti tam vadí?
Jinak super jsou Zelená, Semenďák, Fialová - ale Ti prý už neberou. Leda obvolat.
Mi jako nejde uplně o čekárnu, ale myslím si že aspon pár obrázku může přece káždá čekárna u dětského lékaře mít. Já chodím na diagnostycké centrum naproti Ostravské radnice. Já jsem totiž mladá, mám 20 ale vzhledově vypadám na 16 a hned co jsem přišla na zápis její první věta byla:,,A to dítě má dítě?" což mě teda urazilo. Vím, že nejsem zrovna nejstarší, ale jsem dobrá máma. Tenhle negativní postoj vůči mě z ní cítím celou dobu.
Ahojky holky, mám tentýž dotaz, jelikož jsem se někde dočetla, že dětského lékaře musíme mít vyhlédnutého nebo spíše už zarezervovaného ještě před porodem. Takže říkáte, že MUDr. Zelená, Semenďák či Fialová, jo? A kde bych je našla? A nevíte, zda tedy ještě berou?