Dětský neurolog Kladno, Slaný

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
624
25.3.15 17:16

Dětský neurolog Kladno, Slaný

Dobrý den, prosím o radu a vaše zkušenosti. Syn 2,5 roku který je z dvojčat má jiný vývoj než jeho vrstevníci a sestra. Má svůj svět a nechce s námi moc spolupracovat. Zkoušeli jsme vyšetření sluchu, ale k jeho nízkému věku sluch nelze objektivně vyšetřit. Můj názor je že slyší i lekař v Motole se k němu přiklání a jako další krok nám doporučil návštěvu neurologa, proto prosím zda máte někdo dobré zkušenosti kde by nám mohli pomoci a poradit co dal. Dobrý neurolog v Kladně nebo ve Slaném. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
25.3.15 17:24

Ahoj…zavolej si do stacionáře Zvonek, číslo ti můžu poslat do zpráv. Je tam dr. Malá, výborná ženská, dle mých zkušeností ví co dělá! Je to primářka kladenského neurooddělení. Jen nevím jak dlouhé jsou objednávačky. ale to si zjistíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.3.15 17:28

Khalesi děkuji mockrát za rychlou odpověd a budu ráda, když mě to číslo na pí. Malou pošleš. Určitě to zkusím. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.3.15 17:35

Už jsem našla i stránky a vypadá to dobře. Děkuji za tip a přeji hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
25.3.15 17:41

Ok, není zač…číslo tedy máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.3.15 17:58

@zlatko ahoj,mluvi syn? Chodi na nocnik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.3.15 22:10

Khalesi ji číslo mám diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.3.15 22:32

Ahoj kelynko, můj syn nemluví. Rád počítá tři, čtyři a deset. Když se houpe říká ety, ety.Na nocnik nechodí no doufám, že v létě to třeba pochopí. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty