Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Havlík Martin Mgr.
Dr. Stejskala 433/8, 37001 České Budějovice 1
ORDINACE KLINICKÉ PSYCHOLOGIE PRO DĚTI, MLÁDEŽ A DOSPĚLÉ. Psychologické poradenství
Ahoj holky, prosím potřebuji se synem(4,5 roku) k psychologovi, jaký je dobrý v Č. Bud.?Je ten Havlík dobrej? Byli jste už u něj? Našla jsem na doporučení kamarádky jednu psycholožku, ale ta se chtěla sejít na konzultaci jen se mnou, že prý takto malé děti nekonzultuje, což nechci.Chci aby prohlédl někdo syna, takže sháním dál. Moc děkuji
@simi84
Souhlasím Iva Nesnídalová je úžasná psycholožka
Chodíme k ní skoro rok a nemůžu si ji vynachválit ![]()
Já tam byla s Honzíkem a bylo mu 3r a pár měsíců ![]()
Díky holky. Takže malé děti (4 roky) konzultuje, že? To je dobře. A kde sídlí prosím vás? Má dobrý přístup k dětem? ![]()
@petula.bir píše:
@simi84
Souhlasím Iva Nesnídalová je úžasná psycholožkaChodíme k ní skoro rok a nemůžu si ji vynachválit
Já tam byla s Honzíkem a bylo mu 3r a pár měsíců
@Anonymní píše:
Díky holky. Takže malé děti (4 roky) konzultuje, že? To je dobře. A kde sídlí prosím vás? Má dobrý přístup k dětem?
Pokud jsi z Č. B. tak je v Metráči
a pokud ne juknu na adresu ![]()
S dětma si povídá, hraje, kreslí a fakt super!!! Bála jsem se toho ale už bych ji neměnila. Dobře si s ní pokecám a pak je mi i dobře na duši - syn má ADHD - tak proto ![]()
Adresa je:
Senovážné náměstí 2 České Budějovice
@petula.bir píše:
Pokud jsi z Č. B. tak je v Metráčia pokud ne juknu na adresu
S dětma si povídá, hraje, kreslí a fakt super!!! Bála jsem se toho ale už bych ji neměnila. Dobře si s ní pokecám a pak je mi i dobře na duši - syn má ADHD - tak proto
Nejsem přímo z Č. Bud, ale nevadí, stejně bych jela do Č. Bud. Takže sídlí na té poliklinice vedle Metropolu? A kolik si asi tak bere za konzultaci? O peníze samozřejmě nejde, hlavně když pomůže, jen se ptám abych byla v obraze.Syn má právě podezření na mírný autismus, projevuje se to až ted, tak nám naše Dr. řekla at si najdu psychologa aby ho skouknul.
Nebere si žádné peníze. Tady máš telefon 387314300 Je fakt dobrá jediné mínus je že má velice dlouhé objednací termíny.
@petula.bir Jinak malej má taky ADHD už jsem na tebe koukala kdy přišel rodičák máme i podobně staré holčičky děti by si mohly rozumět, co? Nedáme někdy kávu?
@simi84 píše:
Nebere si žádné peníze. Tady máš telefon 387314300 Je fakt dobrá jediné mínus je že má velice dlouhé objednací termíny.
@petula.bir Jinak malej má taky ADHD už jsem na tebe koukala kdy přišel rodičák máme i podobně staré holčičky děti by si mohly rozumět, co? Nedáme někdy kávu?
Je ZADARMO???
Moc díky za telefon, hned v pondělí tam zavolám. Fakt díky za tip holky. A kde teda sídlí přesně?
Na té poliklinice vedle Metropolu, já tam teda nikdy nic neplatila ![]()
@simi84 píše:
Na té poliklinice vedle Metropolu, já tam teda nikdy nic neplatila
Tak to je super, většinou co jsem slyšela, tak chtějí za hodinu kolem 800,–Kč. Tak moc díky ![]()
Znáte nebo můžete doporučit nějakého dětského psychologa v Budějovicích a okolí? Děkuji