Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, tak jsme dostali doporučení k návštěvě psychologa, prý je jedno, zda jen psycholog či i klinický, potřebuji i kvůli odkladu školní docházky a nemohu nic moc najít v těchto částech Prahy, pomůžete? doporučíte? ¨
Děkuji a přeji hezký den
Logo klinika na karlaku ma psychology. Ale odklad resi PPP, ne?
My jsme nedávno byli na Praze 7 - Institut dětské psychologie - ordinuje tam doc. Ptáček, poměrně známý dětský psycholog. Nejsou na pojišťovnu, ale vyšetření kompletní a velice dobře provedené, moc nám to pomohlo, řešili jsme problémy ve škole.
Dobry den mam takovi problem mam ceru ktere je 12 let od šesti let ji bila žištena 1 stupen postiženosti a sindrom ADHD chodili jsme psichiatrovi brala leki a asi dva roki cera bila na tom zdravotne pořatku tet asi dva mesice sleduju jak se ceři vraci vše a to ješte horšim stavu tet si sama sobje ubližuje řeře si ruce střiha si vlasi samma sebou mluvi hada se sama sebou vikřikuje a tvrdi že ji nedaji pokoj ale pořat nevi řic kdo to je a že oni ji nuti si ubližovat bojim se o jeji zdravi nevim co stim muže mi nekdo poradit
@Johanka H. píše:
My jsme nedávno byli na Praze 7 - Institut dětské psychologie - ordinuje tam doc. Ptáček, poměrně známý dětský psycholog. Nejsou na pojišťovnu, ale vyšetření kompletní a velice dobře provedené, moc nám to pomohlo, řešili jsme problémy ve škole.
Ahoj, můžu se zeptat s jak starým dítětem atd. Byl tam ex a jdu tam já tak by mně zajímalo co mně čeká…
děkuju