Dětský psycholog Praha 1, 5, 6, 7

76
29.9.16 09:27

Dětský psycholog Praha 1, 5, 6, 7

Dobrý den, tak jsme dostali doporučení k návštěvě psychologa, prý je jedno, zda jen psycholog či i klinický, potřebuji i kvůli odkladu školní docházky a nemohu nic moc najít v těchto částech Prahy, pomůžete? doporučíte? ¨

Děkuji a přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
29.9.16 10:33

Logo klinika na karlaku ma psychology. Ale odklad resi PPP, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
29.9.16 11:01
  • Citovat
  • Upravit
5.10.16 20:50

Dětský psycholog Praha 7

My jsme nedávno byli na Praze 7 - Institut dětské psychologie - ordinuje tam doc. Ptáček, poměrně známý dětský psycholog. Nejsou na pojišťovnu, ale vyšetření kompletní a velice dobře provedené, moc nám to pomohlo, řešili jsme problémy ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.16 21:26

Dobry den mam takovi problem mam ceru ktere je 12 let od šesti let ji bila žištena 1 stupen postiženosti a sindrom ADHD chodili jsme psichiatrovi brala leki a asi dva roki cera bila na tom zdravotne pořatku tet asi dva mesice sleduju jak se ceři vraci vše a to ješte horšim stavu tet si sama sobje ubližuje řeře si ruce střiha si vlasi samma sebou mluvi hada se sama sebou vikřikuje a tvrdi že ji nedaji pokoj ale pořat nevi řic kdo to je a že oni ji nuti si ubližovat bojim se o jeji zdravi nevim co stim muže mi nekdo poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.17 12:59
@Johanka H. píše:
My jsme nedávno byli na Praze 7 - Institut dětské psychologie - ordinuje tam doc. Ptáček, poměrně známý dětský psycholog. Nejsou na pojišťovnu, ale vyšetření kompletní a velice dobře provedené, moc nám to pomohlo, řešili jsme problémy ve škole.

Ahoj, můžu se zeptat s jak starým dítětem atd. Byl tam ex a jdu tam já tak by mně zajímalo co mně čeká…
 děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty