Dětský Second Hand Praha 4, 10
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, oživuji diskuzi. Je nějaký secondhand na Przae 11,12? Znám textilhouse, ale mám na mysli i schované obchůdky po sídlišti. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raddkka dětský sekac Veverka, u zastávky autobusu Ke Katerinkam mezi Opatovem a Hajemi, naproti mateřské škole Madolinka, přímo v paneláku ve vchode. Neznám ho, nikdy jsem tam nebyla, ale chodím každy den okolo, prijde mi, ze mají dost veci, ale je to jen malý krámek
teď mají nejak do půlky srpna zavřeno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raddkka Ahoj,opravdu dobrý dětský sekáč, je v paneláku, hned naproti MŠ Jažlovická, pár metrů od Penny. Vzdy když něco potrebuji, seženu to a hlavně ve výborném stavu. Je to tam voňavé, žádný hnus. Maminky tam dávají věci do komise. Mam par věci po dceři na zimu, tak to tam zkusím dát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím poradíte nějaký aktuálně kvalitní secondhand nebo bazárek na Praze Hájích, v Horních Měcholupech (Aminu znám:-). Ráda bych, aby byl větší výběr klučičího vel.104-110. Pro miminka je všude dost, ale toto už začíná být problém, aby věci byly kvalitní a hezké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@summersun na Hájích je textilhouse a nějaký nový je na poště cca 2min od metra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co Vrsovice?
Znate nejaky pekny ve Vrsovicich, prosim? Krome Textile house…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji - prosím poradíte aktuálně sekáč Pha 4, 10, 11.. kde berou i do komise? Mám spoustu věcí, i podz./zimnich, třeba kolem nějakého chodíte.. většinou malé na sídlištích..napr. jsem myslím zahlédla jeden u OC Galaxie, zastrčený pod schody, bohužel neznám bližší info. Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poliklinika Zahradní Město - malinky sekáček z pravého boku polikliniky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sekaček Praha 4
Ahoj, ráda bych obnovila konverzaci…
Nevíte prosím někdo o nějakém second handu pro děti, který zůstal po covidu otevřený?
Děkuji 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit