Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tak takhle přímo neporadím, ale hodně se toho dá sehnat na aukru, když si tam zadáš značku atd. Myslím, že i na mimibazaru je toho hromada, ale chce to hledat to je pravda.
Já tomu propadla a za chvilku si budu moct otevřít sekáč u sebe doma…
![]()
http://www.svistici.cz/category.php?…
Koupila jsem tam super oblečení pro malou od Nike a Prénatalu za pár korun!!!
Zdravím holky nabízím nejlevnější oblečení pro děti i dospěláky. Nové outletové i secondhandové. Vše anglie od Next po Replay Zkuste kouknout
) nyní máme spoustu akcí www.mimibazar.cz/saltias
Mimitextil mohu vřele doporučit. Jednání bylo rychlé a vstřícné, ceny skvělý a hadříky kvalitka ![]()
Já chodím na www.modanet.cz když objednávám pro sviště, tak si přiberu hadříky i pro mně ![]()
Já doporučuju www.oblekamecesko.cz, opravdu krásné věcičky, značkové, novinky několikrát týdně, sleduju je na FB ![]()
Podíval jsem se na uvedený second hand oblekamecesko.cz
Spočítal jsem produkty a je jich tam cca 5.600 slovy pěttisícšestset. Stránky se mi moc líbí, ale fotografie jsou zašedlé. Ceny běžné.
Chybí mi tam více filtrů- šířka, délka atd. Pouze dle velikosti se špatně objednává takto na délku. Každý výrobce má ty velikosti jinak. V detailu produktu sice již rozměry jsou, ale otevírat každý produkt, abychom se podívali nejde. Dále se stránky dost sekaly, takže načtení trvalo i několik minut.
Laclik.cz je v pořádku, má hodně produktů- kolem 15 až 20.000, ale s focením se také moc nemaže a filtry jsou bída.
Brumla je z uvedených asi nejlepší- Nemá sice více produktů než laclík, ale má poměrně zdařilé fotografie.
Svistici.cz - fotografie přesvětlené a celkem cca 11.000 ks zboží, takže střed.
7.5.2016 - edit admin: osobní propagace
Ahojte holky,neznáte některá nějakou dobrou stránku na dětský secondhand?Jednou jsem jen tak listovala na netu a natrefila jsem na sekáč next a tedˇ tu stránku nemůžu najít.To je tak když si to neuložím.Pa.