Prima Love - nová televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
20.2.11 22:31

Prima love-nova televize

Ahoj
zrovna koukam na Primu a celkem me zaujala upoutavku na novou televizi Prima love.
Videla to uz nektera z vas a co na to rikate?
Precetla jsem si tom vice ZDE
A vypada to zajimave,hlavne ty serialy,zboznuji Ally McBeal,Zoufalky a Dzungli rtenek,jen si rikam co vedeni mysli tim:„Programovou strukturu nové stanice jsme připravili pro všechny ženy, které se chtějí bavit při sledování těch nejlepších seriálů, a to v časech, které jsou pro ně co nejkomfortnější."
Tak jsem zvedava,jaky cas to bude.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
20.2.11 22:36

Já se teda těším, protože Nova poslední dobou nic moc a některé z těch připravovaných seriálů na nové Primě jsou i má srdeční záležitost. :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.2.11 22:40

Pokud to bude stejně povedené, jako program „pro chlapy“ prima cool, tak se máme na co těšit. Přiznám se, že spoustu pořádů na coolu sleduju s přítelem a novu už pouštíme minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.2.11 22:45

Taky uz prave nemam v telce co sledovat,Nova je tragedie,Prima taky,ct1 obcas neco uchazejiciho,takze pokud dodrzi co pisou a jeste to bude v nejakou dobrou dobu tak se moooooc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
20.2.11 22:54

tý jo, zrovna pár dní přemýšlím, že bych se vás ze zvědavosti optala co, resp jakou stanici sledujete a jakou naopak ne .. bo se mi zd že nova fakt brutálně upadá a upadá :roll: u nás běží když dávaj ordinaci a občas večer nějakou detektivku … jinak frčí cool, prima, občas barandov a ČT1. No ana novou TV jsem zvědavá .. zoufalky bych sledovala :))

• Citovat
  • Upravit
2481
20.2.11 23:07
andela píše:
tý jo, zrovna pár dní přemýšlím, že bych se vás ze zvědavosti optala co, resp jakou stanici sledujete a jakou naopak ne .. bo se mi zd že nova fakt brutálně upadá a upadá :roll: u nás běží když dávaj ordinaci a občas večer nějakou detektivku … jinak frčí cool, prima, občas barandov a ČT1. No ana novou TV jsem zvědavá .. zoufalky bych sledovala :))

u nás frčí slovenské pogramy, a ještě prima cool, jinak to stojí víte za co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
21.2.11 00:11

Jéžiš, teď mne napadá- to zas budu muset štelovat tu blbou digi televizi. :zed:
Nepostřehla jsem kdy mají ten nový program spustit, že bych si na to ladění vzala dovču. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
21.2.11 02:47
Hanulínek píše:
Jéžiš, teď mne napadá- to zas budu muset štelovat tu blbou digi televizi. :zed:
Nepostřehla jsem kdy mají ten nový program spustit, že bych si na to ladění vzala dovču. :lol:

Spousti se 8. brezna :)

A jinak se taky tesim, ta nabidka vypada velice dobre ;)

• Citovat
  • Upravit
10017
21.2.11 07:31

Mne se program taky moc zamlouva, Ally McBeal je moje hrdinka :srdce: . Holky prosim myslite, ze to pujde i pouze pres digital, my totiz nemame zadny kabel ani satelit, Prima Cool chytame pres digital v pohode, tak doufam, ze to tak bude i s timto kanalem. My nejvic sledujeme Primu, CT1, sem tam Barrandov, Novu uz v podstate vubec nezapiname. Myslite, ze jeste nekdo muze sledovat dalsi radu Superstar? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
21.2.11 07:38

Ally mám nadívanou snad 100 krát a klidně se do ní na 101 pustím :dance: A v zoufalkách mám taky mezery… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
21.2.11 08:08

Holky už tu jedna taková diskuze je
https://www.emimino.cz/…-love-62906/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.2.11 08:52
Mišela1 píše:
Holky už tu jedna taková diskuze je
https://www.emimino.cz/…-love-62906/

no tak jsou tu ted dve no :wink: Kdyz jsem diskuzi zadavala tak mi vyhledavac neukazal,ze uz stejna diskuze je..

Jinak pisou,ze „Prima LOVE bude divákům dostupná v rámci DVB-T, kabelového i satelitního vysílání“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.10.11 13:26

Prima love je super.:) Prostě takový program jen pro baby.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová