Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, si představte, že mi cca před týdnem volali z jisté firmy, tady je odkaz na jejich stránky http://www.eurofit-trading.eu/main.php?…
a řekli mi, že pro mě mají už zaplacený (!) týdení pobyt v termálních lázních na Slovensku a že jediná podmínka, jak to získat je přijít na jejich gastronomickou akci. Nicméně musela jsem prý přijít s partnerem, jenže přítel šel ten den na noční. Paní mi tvrdila, že pokud přijdu sama, tak mi ten poukaz dát nemůžou a že se mi teda ještě ozve. Mluvila do toho telefonu tak rychle, že mě skoro vůbec nepustila ke svovu, takže jsem ani nestihla vysondovat, odkud má mé číslo. Já teda o té firmě v životě neslyšela, ani jsem si nikdy od nich nic neobjednávala nebo tak. Nedělám si iluze, nejspíš půjde o nějaké „podvodníky“ kde ten poukaz na Slovensku bude určitě podmíněn nějakým hóóóódně drahým nákupem jejich výrobků, sama jsem v takovéto branži pracovala, tak vím jak to chodí, jen by mě zajímalo, jestli s touto firmou nemáte někdo zkušenost, jestli se někomu taky třeba neozvali, protože mi fakt není jasné, kde na mě přišli, když já o nich v životě neslyšela ![]()
Firmy si mezi sebou prodávají databáze zákazníků.
Já neznám tuto konkrétní firmu, ale už nám z něčeho podobného taky volali, nešli jsme.
Jak říkám, neznám tuto konkrétní firmu, ale většinou je to tak, že máš tu výhru v nějaké ceně a nabalí se na to doplatky v ceně zhruba dvojnásobné. Znám bohužel dvě rodiny, které se o těchto praktikách přesvědčili na vlastní kůži.
právě
oni mi teda tvrdili, že ten poukaz už mají na mé jméno a že mi ho dají, že už je to zaplacené, jen tam musím přijít na tu jejich gastronomickou akci. Rozhodně nemám v plánu tam jít, nevěřím tomu, jak říkám, pracovala jsem u takovéto podobné firmy a vím, že tihle nikomu nic zadarmo nedají, jen mě zajímalo, jestli někdo neví, o jaké podvodníky vlastně jde a taky upozornit ostatní, kdyby se jim stalo něco podobného
ahoj jsem Blanka J. z Olomouce, také mi paní Hrnčířová volala za firmu eurofit a že jsem vyhrála a chce mi předat poukaz do termálů na Slovensko zdarma i s přítelem.Pozvala mě na akci v Olomouci -hotel Flora na 18h. Přítel ten den nemoh, tak jsem vzala s sebou kamaráda s manželkou, že bude hrát na oko mého přítele. Při příjezdu na hotel Flora nám třem sdělili,že akce začala v 17.h, takže z toho nic nebylo,ale zajímalo mě co a jak by po mě-nás chtěli!!!! nemáte na P. Hrnčířovou telefon? Volala jsem do hotelu Flora druhý den, ale prý p. Hrnčířová na sebe tel nenechává!!!! děkuji pokud na ni máte tel. budu ráda…můj je 731109884
telefon bohužel nemám, jak říkám, paní stále mluvila a mluvila a nepustila mě ke slovu, akorát když jsem řekla, že přítel nemůže, tak řekla, že se mi ozve na jiný termín. Celkově to na mě působilo dost špatně, takže bych si opravdu nedělala nějaké iluze, prostě to zkoušejí a čekají, kdo se chytí ![]()
Vážené dámy,
také mě volala jakási paní z firmy o níž jsem nikdy neslyšela s tím že má pro mne a manžela (toho nemám) poukazy do lázní Dudince. Na dotaz kde vzala mé číslo jen mlela a mlela a že si máme ´poukazy vyzvednout při prezentaci, tentokrát jsou v Plzni. Milé dámě jsem řekla, že jestli si myslí že jsem taková husa a věřím že by mi někdo dal dva poukazy na týden do lázní (což je bratru pro jednoho tak 20.000,–)jen tak zadara a pro nic, žádné soutěže jsem se neúčastnila. paní dál mlela, počkajte,,,,.Nakonec už jsem naštvaně řekla že nikam nejdu a ať už mne nikdy neobtěžují! Věříte někdo že vám něco někdo dá jen tak zadarmo?! Asi by mne nutili si koupit nějaké blbské přístroje do kuchyně, silně předražené, a to fakt nesnáším když mi někdo něco vnucuje a dělá ze mě blbku. Takže radím švihnout s telefonem a pěkně ostře, nejsme přece dámy naivní krávy! ![]()
Vážení, telefonní čísla na Vás dostávají od „dobrých duší“, které se nechaly nalákat a aby mohly z předváděčky odejít, musely napráskat nějaké známe. Asi Vás má někdo rád. Mě volali taky a ujistili mne, že to není předváděčka. Tak jsme s manželem šli a strávili nádherný podvečer. Velmi jsme se pobavili, jak byla milá paní dealerka vzteklá, že jsem odmítli ty „užasné předražené výrobky“. Tak jsme povečeřeli a dostali poukaz do Dudinců. Jen teď nevím, co s ním. Má někdo zájem? Přenechám zdarma. ![]()
Dobrý den,
zajímá mě poukaz co jste obdrželi na předváděčce, v pondělí mám taky jít pro poukaz na týden zdarma do Dudinců a poslechnout si předváděčku, paní mě volala, byla velmi příjemná, mluvila srozumitelně i mě nechala mluvit a né, jak popisují, že je nepustili ani ke slovu, určitě je těch operátorek co oslovují zákazníky víc, každopádně mě zajímá, jestli ten poukaz vůbec k něčemu je??? Proč ho nevyužijete, jestli to teda není drzost se ptát, púokud je to opravdu týdenní pobyt v Dudincích, má cenu vůbec pro poukaz jít? Kvůli večeři se mi tam nechce a kupovat nic nebudu, nejsem blbá. Jedinné co mě zajímalo byl poukaz a jelikož už ho máte doma, tak znáte podmínky, děkuji za odpověď a přeju pěkný den.
Ten poukaz asi bude O.K. Já jej prostě nevyužiju, zaplacený pobyt je jedna věc a samozřejmě příjemná, ale na útraty nemám peníze a v lázních se utrácí snadno.
Dobrý deň,
mne zavolala zástupkyňa firmy Eurofit dnes. Taktiež mi zdarma núkala týždenný pobyt v kúpeľoch Dudince. Moja prvá otázka bola, čím je to podmienené a ona vraj ničím, len si mám prísť vyzdvihnúť poukaz na gastronomickú prehliadku. Keďže mi to nedalo, zavolala som do hotela Flóra v kúpeľoch Dudince a priamo som sa opýtala o čo ide. Pani mi oznámila, že to nie je celkom zdarma, ale… Pobyt musí trvať od 3 do 7 dní, platí pre 2 dospelé osoby a dve deti do 12 rokov. K poukazu je povinné si doplatiť plnú penziu a zároveň počet procedúr podľa počtu nocí a osôb! Takže ak by ste išli dve dospelé osoby na 3 noci, museli by ste si doplatiť najmenej 6 procedúr a samozrejme spomínanú plnú penziu. A ešte k termínu. Mne pani z firmy Eurofit tvrdila, že si môžem zvoliť ktorýkoľvek termín. Pani v kúpeľoch mi povedala, že by bolo možné využiť termín marec-apríl (ale to je už plné) alebo potom november-decemcer. Na letnú sezónu sa táto „akcia“ nevzťahuje. Toľko k úžasnej ponuke od firmy eurofit. Ja si určite túto fantastickú ponuku nechám újsť.
Zdravím,
včera jsem byla na předváděčce této firmy. Volali manželovi na je mob. telefon. Manžel se jich několikrát ptal, jestli jde o prodejní akci, že nemáme zájem.
Samozřejmě prodejní akci popřeli, tak jme ze zvědavosti šli. Byla to klasická předváděčka , obcházeli účastníky
a nátlak hlavně na seniory byl trestuhodný. Reprezentant firmy je lákal na lživá zdravotní tvrzení.
Nic jsme nekoupili a ještě jsme odmítli dát čísla mob. telefonů našich přátel tak jsme ho dost naštvali.
Není to prostě solidní firma.
Holky taky mi volali a málem jsem naletěla. Včas jsem našla toto: http://beranek.bigbloger.lidovky.cz/…n-hacek.html
Ahoj, já jsem zhruba před rokem absolvovala předváděčku této firmy. Šla jsem tam ze zvědavosti se švagrovou, která vyhrála onen poukaz. Je to prostě klasická předváděcí akce kde vám nabídnou za super cenu 29990 4 hrnce, 1 robot, 2 nože, a mám pocit že ještě něco na vakuování. Moje tchyně která tam byla taky si celou sadu koupila, s hrnci je spokojená (je to něco na způsob titanového nádobí- říkají tomu biotan), nože i mixér používá taky jen ten vakuovač nevyužije. Otázkou ovšem je ta šílená cena a vnucovací způsob prodeje. Ten poukaz uplatnili taky bylo to zaplacené ubytování v hotelu v čechách ale stravu si museli dokoupit. Večeři jsme dostali ale bylo vidět že na tom chtěli ušetřit přírodní kuřecí plátek bez jakékoli zeleniny s hranolkama.
Dobrý večer, také se mi ozvala paní z Eurofitu, právě dnes, ale sedla jsem ke compu a našla si blog pana Beránka, který má už s touto prezentačkou zkušenosti, tak si to přečtěte sama - bigbloger.lidovky.cz. Každopádně teď už vím, že tam s manželem nepůjdeme. O takovou „výhru“ fakticky nestojím.
Ahoj všem, děkuji za tuto debatu, právě jsem složila telefon, kdy mě volala paní Renata Dvořáková ze společnosti EUROFIT… nebudu vám psát nic nového, protože to vše je zde napsané… zkrátka jsem si v této debatě ověřila to, co jsem v podstatě věděla… Paní jsem sice vyslechla (no vykládala jako moudrá kniha), ale pak jsem jí řekla, že opravdu děkuji, ale nemáme o podobné věci zájem a dovolené si vybíráme i platíme sami
. Ptala jsem se jí, kde vzala moje číslo a řekla, že jim to „laskavě“ předává nějaký operátor, ze své databáze… NO KRÁSA !cert: Tak se mějte prima a nenaleťte darebákům ! Zuzana