Firma EUROFIT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vic
2.2.12 14:50

pravda

tak tohle je fakt pravda, ale ber to tak že je to ženská na mateřské která nemá co dělat a jen tu prostě kváká a kváká..

• Citovat
  • Upravit
LucieNociUpije
2.2.12 15:46

nuda na materske?

Tak ja jsem byla taky na materske a nemela jsem pocit, ze bych nemela co delat :)…ale jasny, jestli je nekdo schopen nekdo naflakat pres dva a pul tisice prispevku na diskuzni forum, tak ta materska podle toho musi vypadat… Spis to na me pusobi dojmem, ze ta zenska pro tu firmu pracuje furt a protoze ted vsude frci podpora matek v zapojovani do pracovniho procesu, tak ji supli na starost PR oddeleni - a ona si to vysvetlila tak, ze bude na internetu pomlouvat konkurenci…

• Citovat
  • Upravit
2891
4.2.12 16:05
LucieNociUpije píše:
Tak hlavne je vtipny, ze tu nejvice moralizuje zenska, ktera se tu chlubi, ze se tim podvadenim (jak to ona nazyva), sama zivila… To, ze jeji firma (skoda, ze nas ochudila o jeji nazev) postavila svuj primy prodej na podvadeni lidi jeste neznamena, ze to tak musi praktikovat vsichni..ale to je asi hazeni hrachu na zed… Ale poucovani z ust zlodeje o tom, abysme si dali bacha na zlodeje, mi velmi propomina nase politicke spicky…

a víš co je ještě vtipnější?? že se tady skrýváš pod anonymem :roll: takový jako ty fakt žeru. tak abys byla spokojená, tak to byla firma eurobak z Liberce. Já s tím problém nemám to tady napsat :mrgreen: běž si hájit eurofit (dle tvého příspěvku usuzuji, že jsi nejspíš jejich zaměstnancem) a neotravuj tady anonymníma příspěvkama. Jestli máš problém, tak ukaž, že máš koule ty chudinko :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieNociUpije
5.2.12 11:26

Ježíši, to jsou zase silácký kecy o koulích :)… Jakože když si svůj nick registruješ, tak pak už není anonymní? Internet je anonymní prostředí už svojí podstatou…Já si budu psát, kam se mi zachce, mně nebudeš přikazovat, co mám nebo nemám psát..tohle je otevřená diskuze a může sem psát kdo chce. Ale chápu, že když má někdo jiný názor než ty, tak je to holt špatně… Každopádně: já v přímém prodeji nepracuji, přesto si na rozdíl od tebe nedovolím odsuzovat všechny firmy, všem paušálně nadávat apriori do podvodníků.. to bych pak mohla dělat se vším. Kdysi jsem se napálila v jednom e-shopu na internetu, docela dost peněz..znamená to snad, že všechny internetový obchody nazvu podvodem? Ne. Prostě každá firma chce vydělávat peníze a prodat své zboží a k tomu používá nějakou obchodní strategii, reklamu atd. a pokud nepřekračuje zákon, tak to nemůže být podvod.. Z toho, co jsem o eurofitu četla tady nebo na jiných diskuzích, tak jsem nenašla nic, co by mě pohoršovala… nikdo nikoho do ničeho nenutí – je to pozvánka, a buď to využiji nebo ne… to je celé

• Citovat
  • Upravit
Jitka Ševčíková
5.2.12 19:08

Souhlas s Lucií… taky nechápu, proč si tady někdo vyhrazuje právo se k něčemu vyjadřovat. Když si sem registruji svůj nick, dám falešný email a fotku, tak budu dostatečně kvalifikovaná? Snad jde o argumenty, a ty mi přijdou smysluplné.. taky mi přijde divné odsuzovat předem všechny firmy, aniž bych je znala.. Mimochodem, nedávno se rozhořela zajímavá diskuze zrovna o eurofitu na jiném webu, kam chodím, a s některými názory se celkem ztotožňuji… například v tom, že podobný způsob prodeje je naprosto běžný v západních zemích, jako je německo, anglie, skandinávie a není to považováno za podvod… http://www.rodina.cz/…vep_tree.asp?…

• Citovat
  • Upravit
2891
6.2.12 15:20

No jistě milá Lucie......já se k tvému příspěvku už vyjadřovat nehodlám. Příště si pořádně pročti celou diskusi, protože meleš z cesty. Ten, kdo se začal první navážet jsi ty, jeslti máš nějakej mindrák, chápu, že si ho potřebuješ léčit :mrgreen: dle tebe zřejmě další stovky nebo možná i tisíce mamminek nemají na mateřské co dělat že? A co teprve ty, které mají těch příspěvků i 20.000 8o to jsou zřejmě fúrie, které se vůbec nestarají o své děti a místo toho jen vysedávají u netu že? a s tou anonymitou.....mě jde jen o to, že se tady do mě naváží a nazývá zlodějem někdo,kdo se tady schovává za jakýsi anonymní nick.....ano všechny nicky jsou vesměs anonymní…vy mě neznáte, já neznám vás, ale mám tady na emiminu dost kamarádek, které ma znají a za své názory se nestydím. Toť vše… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vic
6.2.12 16:15

tak teda holky smekám klobouk, takovej mazec co jste tu rozjely to je fakt síla..

• Citovat
  • Upravit
LucieNociUpije
6.2.12 16:22

Omyl – za zloděje jsi se tu označila ty sama a dobrovolně. Právě že jsem si tu diskuzi pročetla celou a neušlo mi, že nazýváš lidi, co dělají přímý prodej podvodníky (cit. „tyhle firmy jsou zkrátka podvodníci všichni“) a zároveň píšeš, že jsi to dělala taky. Pak tedy ale tvrdíš, že jsi sama lidi podváděla taky, nebo se na tom podílela. A tak jsem napsala, že tohle moralizování se mi nelíbí – od člověka, co se tím podváděním, jak jsi to ty nazvala, sám živil. Plus jsem si dovolila tu drzost napsat, že nemám ráda zobecňování typu „všechny tyhle firmy jsou podvodníci“..protože, jak jsem psala výše, to bych mohla říct pak o všem… a je úplně fuk, kolik tu mám příspěvků nebo jestli jsem registrovaná, na názoru to nic nemění. A vzhledem k tomu, že jsi v rámci této diskuze běžně reagovala na lidi s „anonymními“ nicky a nedělalo ti to problém, tak se domnívám, že skutečný důvod je spíš v tom, že ti prostě došly argumenty a tak odvádíš pozornost k nickům.. A jak jsem psala výše, na mateřské jsem byla taky, a jsem celkem háklivá na to když někdo říká, že matka na mateřské nic nedělá (viz moje reakce na Vic) – ale uznávám, že moje rýpnutí k počtu příspěvků bylo nevhodné..jinak si ale stojím za vším – a především za tím, že zlodějem (tedy podvodníkem) jsi se tu nazvala ty sama!

• Citovat
  • Upravit
2891
8.2.12 09:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vážně tě baví si tu sama sobě odepisovat pod různými anonymními nicky a hrát si na to, jak s tebou všichni souhlasí? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieNociUpije
8.2.12 12:02

To je super argument :lol: … Takže další úhybný manévr, jo? Koukám, že v celé diskuzi je to tvůj běžný zvyk. Jakmile náhodou někdo nemá ten „správný“ názor a nenadává spolu s tebou na eurofit, tak je samozřejmě 1. Jejich zaměstnanec 2.nemá právo na diskuzi, protože není registrovaný a nemá deset tisíc příspěvků, 3. píše pod více nickama… Neleze ti to přemýšlení o nickách trochu na mozek? Uvedla jsem několik pádných argumentů, proč si nemyslím, že se jedná o podvod. Načež si reagovala pouze tím, že se zoufale snažíš diskuzi přesměrovat k nickům, anonymitě a diskreditováním ostatních diskutujících. Klasická strategie člověka, který je zahnán do kouta a nemá jediný argument. Tak raději prská okolo, hlavně abys nemusela psát k věci… když nejsou argumenty, píše se holt těžko.. I kdybys měla sto tisíc příspěvků, a já jen pět a klidně každý pod jiným nickem, tak to nic nezmění na tom, že nejsi schopna podat jediný smysluplný argument… Například vysvětlit to, jaktože když jsi pracovala ve firmě, která podvádí lidi, tak ty sama podvodník nejsi. Ono se to vlastně vztahuje jen na ty druhé, na tebe ne, že? :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2891
11.2.12 15:38
LucieNociUpije píše:
To je super argument :lol: … Takže další úhybný manévr, jo? Koukám, že v celé diskuzi je to tvůj běžný zvyk. Jakmile náhodou někdo nemá ten „správný“ názor a nenadává spolu s tebou na eurofit, tak je samozřejmě 1. Jejich zaměstnanec 2.nemá právo na diskuzi, protože není registrovaný a nemá deset tisíc příspěvků, 3. píše pod více nickama… Neleze ti to přemýšlení o nickách trochu na mozek? Uvedla jsem několik pádných argumentů, proč si nemyslím, že se jedná o podvod. Načež si reagovala pouze tím, že se zoufale snažíš diskuzi přesměrovat k nickům, anonymitě a diskreditováním ostatních diskutujících. Klasická strategie člověka, který je zahnán do kouta a nemá jediný argument. Tak raději prská okolo, hlavně abys nemusela psát k věci… když nejsou argumenty, píše se holt těžko.. I kdybys měla sto tisíc příspěvků, a já jen pět a klidně každý pod jiným nickem, tak to nic nezmění na tom, že nejsi schopna podat jediný smysluplný argument… Například vysvětlit to, jaktože když jsi pracovala ve firmě, která podvádí lidi, tak ty sama podvodník nejsi. Ono se to vlastně vztahuje jen na ty druhé, na tebe ne, že? :potlesk:

mě je úplně jedno, že píšeš anonymně…já jsem tu spíš řešila to, že pokud jsi četla diskusi, tak spousta lidí se mnou souhlasila. A najednou se tu objevíš ty - neregistrovaná a vždy, když napíšeš ty, tak ten samý den, sotva pár hodin po tobě, někdy i pár minut najednou napíše kdosi jiný - také neregistrovaný a jak jinak - souhlasí s tebou. Mě je jedno, kdo sem píše, každý má právo diskutovat - registrovaný, neregistrovaný, anonymní.....já řešila to, že ty si tu píšeš sama se sebou…potřebuješ si nejspíš zvednou sbevědomí tím, že s tebou budou všichni souhlasit.....se mnou jak vidíš spousta lidí souhlasila......netvrdím, že musí každý.....ale u těch neregistroaných se to těžko prokazuje a u tebe je evidentní, že si tady dopisuješ sama se sebou :mrgreen:
A o tom v jaké firmě jsem pracovala.....víš ono podvodník je docela silný slovo. Jsou pro tebe podvodníci třeba lidi pracující v restauracích? Když si za jídlo mnohdy vezmou i víc jak 100% marži? nebo lidi pracující v ČEZU, když se neustále zvedá elektřina? V dnešní době je treda asi podvodník každej. Já jsem napsala, že vím, jak to v těhle firmách chodí a nehodlám se na nic vymlouvat, ano spousta věcí mi nebyla příjemných a za některý jsem se i styděla, ale byla to práce.....a pokud jsem něco zažila a vím, jak to tam chodí, tak si za tím stát budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieNociUpije
12.2.12 10:22

Registrovaná/neregistrovaná s tebou už fakt řešit nebudu.. Pokud jsem dobře zaregistrovala, tak na mě v diskuzi reagovali akorát dva lidi: nějaká ženská a nějaký Vic, který se ale v diskuzi objevoval dávno před tím, než jsem tu psala já…takže tu hysterii nechápu, ale asi tě hodně znervózňuje, že někdo nemusí souhlasit jen s tebou, když to už po několikáté vytahuješ a řešíš. Mně je to třeba úplně fuk a i kdyby s tebou souhlasili všichni a se mnou nikdo, budu si stát za svým.
Ano, máš pravdu, že podvodník je silné slovo. Ale to slovo jsi použila ty !!! A právě na to jsem upozorňovala, že podle tvé logiky by pak podvodníci byli asi všichni. To, že víš, jak to chodí v nějaké konkrétní jedné firmě neznamená, že to tak chodí ve všech firmách. Ty jsi tady kydala hnůj na jednu z nich, ale když jsem pak četla (nejen tady na fóru) zkušenosti lidí s nimi, tak jsem nenašla nic, co by šlo označit za podvod. Podvod je u mě třeba to, když firma naláká staré lidi na prezentaci, tam nedostanou nic z toho, co bylo slíbeno a nepustí je, dokud si něco nekoupí – řvou tam na ně a vyhrožují jim. Tohle znám zase naopak já, protože takhle napálili moji starou maminku. Fajn. Přesto to pro mě neznamená, že všechny firmy, které dělají reklamní prezentace označím za podvodníky. Pokud vím z reakcí (např. na té diskuzi, jak tu někdo nechával odkaz), tak zrovna ten váš slavnej eurofit má mnohem mladší cílovou skupinu než důchodce, na jejich prezentacích bývá tak sedm manželských párů a nikde jsem nezaznamenala, že by používali nějaký psychický nátlak. To, že mi někdo zavolá s nabídkou na prezentaci, kterou mohu odmítnout, u mě není ještě podvod.

„ spousta věcí mi nebyla příjemných a za některý jsem se i styděla, ale byla to práce…“ To je úplně dojemné… Víš, pro spoustu lidí, které ty označuješ za podvodníky, to je také prostě práce… A jsou lidé, a představ si že i v těchto firmách, kteří se snaží pracovat tak, aby se za svoji práci stydět nemuseli… Každý totiž nemá žaludek na to, aby dělal něco, za co se stydí…

• Citovat
  • Upravit
surmi
15.2.12 16:26

české cestovní centrum

Máte někdo zkušenosti s firmou České cestovní centrum,? Údajně jsem „vyhrála“ zájezd do Rakouska,pobyt je prý zdarma (žádné soutěže jsem se neúčastnila), zákazník prý platí jen stravu,ale předchází tomu účast na jakési prezentaci. Navíc mě oslovovali příjmením,které jsem změnila už před třemi roky ,tak mi jednání moc důvěryhodné nepřipadá,spíš připomíná úvodní pozvánky firmy Eurofit.

• Citovat
  • Upravit
2891
15.2.12 17:24
LucieNociUpije píše:
Registrovaná/neregistrovaná s tebou už fakt řešit nebudu.. Pokud jsem dobře zaregistrovala, tak na mě v diskuzi reagovali akorát dva lidi: nějaká ženská a nějaký Vic, který se ale v diskuzi objevoval dávno před tím, než jsem tu psala já…takže tu hysterii nechápu, ale asi tě hodně znervózňuje, že někdo nemusí souhlasit jen s tebou, když to už po několikáté vytahuješ a řešíš. Mně je to třeba úplně fuk a i kdyby s tebou souhlasili všichni a se mnou nikdo, budu si stát za svým.
Ano, máš pravdu, že podvodník je silné slovo. Ale to slovo jsi použila ty !!! A právě na to jsem upozorňovala, že podle tvé logiky by pak podvodníci byli asi všichni. To, že víš, jak to chodí v nějaké konkrétní jedné firmě neznamená, že to tak chodí ve všech firmách. Ty jsi tady kydala hnůj na jednu z nich, ale když jsem pak četla (nejen tady na fóru) zkušenosti lidí s nimi, tak jsem nenašla nic, co by šlo označit za podvod. Podvod je u mě třeba to, když firma naláká staré lidi na prezentaci, tam nedostanou nic z toho, co bylo slíbeno a nepustí je, dokud si něco nekoupí – řvou tam na ně a vyhrožují jim. Tohle znám zase naopak já, protože takhle napálili moji starou maminku. Fajn. Přesto to pro mě neznamená, že všechny firmy, které dělají reklamní prezentace označím za podvodníky. Pokud vím z reakcí (např. na té diskuzi, jak tu někdo nechával odkaz), tak zrovna ten váš slavnej eurofit má mnohem mladší cílovou skupinu než důchodce, na jejich prezentacích bývá tak sedm manželských párů a nikde jsem nezaznamenala, že by používali nějaký psychický nátlak. To, že mi někdo zavolá s nabídkou na prezentaci, kterou mohu odmítnout, u mě není ještě podvod.„ spousta věcí mi nebyla příjemných a za některý jsem se i styděla, ale byla to práce…“ To je úplně dojemné… Víš, pro spoustu lidí, které ty označuješ za podvodníky, to je také prostě práce… A jsou lidé, a představ si že i v těchto firmách, kteří se snaží pracovat tak, aby se za svoji práci stydět nemuseli… Každý totiž nemá žaludek na to, aby dělal něco, za co se stydí…

víš ty seš taky dojemná fakt......haleluja že existujou IP adresy :mrgreen: bavit se s tebou nemá cenu, takže tuto diskusi končím a piš si tu co chceš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieNociUpije
17.2.12 10:50

Šach mat.. jsem ráda, žes uznala porážku. :mavam: Zoufalý výkřik o IP adresách už je opravdu zmar… Když máš důkaz, tak sem s ním. Právě IP by totiž ukázaly, že lžeš.. jako v celé diskuzi:)… Gratuluji především k vytříbené argumentaci :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová