Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak koukám, že po dlouhé době se tu zase rozjela diskuse. Předně bych chtěla vzkázat paní Zemanové, že (a to jsem psala hned v úvodním příspěvku) jsem taky kdysi pracovala v podobné firmě, která prodávala hrnce, vysavače a nože té „nejvyšší“ kvality, takže řeči o podvodníkách si budu říkat jak chci, protože vím, že je to pravda. Je zajímavé, že bylo nutné přijít s manželem a když jsem řekla, že jde na noční a nemá čas, tak mi paní oznámila, že mi zavolá jiný termín a už se neozvala
no.....ne že bych tam šla, i kdyby se ozvala, jak už jsem psala, dělala jsem v o
boru a moc dobře to znám…
![]()
Jo a Václavičku…s tou masáží to znám taky moc dobře
přítelovo známá nám poslala domů obchoďáky s vysavačem Rainbow - a jak do nás tvrdě šli - no já se musela držet
ale smíchy.....když jsme jim už asi postý řekli, že to nechcem, tak bylo vidět, jak najednou otočili, stali se
z nich hnusní nepříjemní hajzlové, teď ještě to bylo na jaře, já alergička, takže jsem furt kýchala, to byla voda na jejich mlýn, protože to prý funguje i
jako čistička vzduchu a já jsem byla ta nejhorší, že nechci nic udělat pro svoje zdraví. No když nás neukecali, tak na nás zkoušeli spolupráci, že to sype jako blázen a když jsme jim řekli, že máme svou práci - jistou a velice dobře placenou, tak jsme byli nařknuti, že žijeme „konzumní způsob života“
z práce, do práce a furt jedno a to samý, vůbec je nazajímalo, že ta práce nás baví, ta jejich je přece stokrát lepší
no ve finále přesně jak píšeš, chtěli po nás 10 kontaktů a když jsem jim řekla, že tel. čísla jsou soukromá věc a že jim žádné číslo nedám, tak se sebrali, něco zamumlali a byli pryč
jako fakt to byla prdel - takhle se na ně musí, bohužel stále je v naší společnosti spousta lidí, který jim naletí ![]()
Krásný dobrý den přeji.
Předem chci upozornit že nemám žádný vztah s firmou Eurofit Trading. Pracuji jako novinář.
Byl jsem s manželkou na uvedeném večeru.
Obchodní zástupce této firmy nás provedl příjemným večerem, bez jakého koliv nátlaku něco prodat. Jen představil firmu a produkty.
Vše jsem ověřil po příchodu domu a můžu potvrdit, že poukazy NEJSOU PODVOD !!! Hotel v lázních je po roční rekonstrukci a poukazem si chtějí obnovit hosty.
Strava stojí 15 euro,plná penze včetně nápojů,což je cena více než přijatelná. Konec konců, za jídlo musíme platit i doma… A ta procedůra… narovinu… když pojedu do lázní tak se namasírovat určitě nechám.Je tam zdarma ubytování a bazény. Nelituji že jsme tam byly a poukaz asi využijeme. Celý večer hodnotím kladně a zdejší příspěvky lidí na 90% neodpovídají realitě u této firmy. U mě je Eurofit Trading jedna z mála SOLIDNÍCH firem. Nejhorší na tom je že spousta lidí takovouhle pozvánku na věčer hodí ha hlavu a řeknou si.. jsou to podvodníci a nazdar, nikam nejdu…Je to škoda, takovéhle české firmy by měli dostat možnost.Věřim tomu že človek který na jejich akci byl, tak mi toto vše potvrdí.
Pavel Jiránek. Praha.
Taky redaktor a příspěvek má samou chybu!!!A takto nás masírujou ,,PRAVDOU" všude!!!
Já neříkám,že vás k něčemu nutí,ale taky se nikde nedovoláte,když doma zjistíte,že jste koupili šmejd!!!
A kdo ví kdo ten článek vůbec psal!!!(zaměstnanec Eurofitu?)!!!! ![]()
Všetko čo som si zatiaľ prečítala o tejto firme sedí. Aj mojej mamine pred pol hodinou volala nejaká pani z tejto firmy a snažila sa ju presvedčiť, že vyhrala pobyt v Dudinciach, ale že si musí po ten poukaz niekam prísť. Keď sa jej mamina spýtala odkiaľ majú jej telefónne číslo, tak jej pani tvrdila, že bola vybratá z nejakej databázy a že už niekedy museli byť niekde v kúpeloch - (no kto nebol). Samozrejme že som maminu od tejto „výhodnej výhry“ hneď odhovorila a začala som zháňať informácie na nete a okrem tohto fóra som našla stránku kúpelov Dudince, kde sa tieto kúpele, konkrétne kúpelne hotely Smaragd a Rubín dištancujú od firmy Eurofit a upozorňujú ľudí že nemajú s nimi žiadnu zmluvu. Inak je to klasická firma, ktorá nahovára pri predvádzačkách ľudí a núti ich kúpiť si nejaké somariny, ktoré človek vôbec nepotrebuje.
Ahoj, včera jsem absolvoval akci od firmy Eurofit. Jedná se opravdu o prodejní akci velmi předraženého nádobí a kuchyňských spotřebičů. Jako příklad uvádím nůž za 30 tis. Na konci akce byl na nás vyvíjen nátlak, ale není problém odmítnout. Poukaz opravdu dostanete, je to opravdu ubytování zdarma. Je to trik. Musíte si zaplatit plnou penzi a ještě nějaké procedury. Ani jsem to nepočítal, ale myslím že to bude cca. 8000 za týden pro rodinu. Účast na této akci opravdu nedoporučuji. Zdeněk
Když to čtu divím se. Co by jste chtěli? Dnes vám stát lázně nedá. Tady Vám někdo v reklamní kampani dá kus dovolený zadarmo. Záleží na Vás jestli po jedete. Nikdo Vás nenutí. Každý by jen bral a bral. Já výrobky mám. Jsem spokojený. Vše co slíbili tak splnili. A pokud chcete levné věci máte všude trhovce z Vietnamu! Když se mi nelíbí program v televizi, tak taky přepnu..a nikomu to nepíšu.
Zkuste si to sami ověřit…a pak dělejte závěry. To je můj názor.
A přestaňme stále jen natahovat ruce a chtít vše zadarmo. Petr
gcc píše:
Když to čtu divím se. Co by jste chtěli? Dnes vám stát lázně nedá. Tady Vám někdo v reklamní kampani dá kus dovolený zadarmo. Záleží na Vás jestli po jedete. Nikdo Vás nenutí. Každý by jen bral a bral. Já výrobky mám. Jsem spokojený. Vše co slíbili tak splnili. A pokud chcete levné věci máte všude trhovce z Vietnamu! Když se mi nelíbí program v televizi, tak taky přepnu..a nikomu to nepíšu.
Zkuste si to sami ověřit…a pak dělejte závěry. To je můj názor.
A přestaňme stále jen natahovat ruce a chtít vše zadarmo. Petr
Milý Petře, pokud jsem si dobře všimla, NIKDO NIKDY TADY NEPSAL, ŽE CHCE NĚCO ZADARMO!! Pročti si to laskavě celý. Nejde o to, že si musíš co doplatit, ale tyhle firmy jsou zkrátka podvodníci všichni. Ty se tady odkazuješ na prodejce z Vietnamu…ty si jako myslíš, že to co nabízejí tyhle firmy je kvalitnější???
Už jsem to tu jednou psala, ale specielně pro tebe. Pro podobnou firmu jsem pracovala a nádobí, které prodávali za 20.000 nakupovali za 1500 kč. Což na tržnici seženeš taky........takže o kvalitě bych se opravdu dohadovala ![]()
Je to všechno pravda a navíc,když je problém,tak je problém se s nima domlouvat!Takže doporučuju,raději na ně vůbec nechodit.Mám to vyzkoušené osobně a nikdy víc EUROFIT!!!!
Musím souhlasit, jsou to podvodníci , kteří neřeknou pravdu jen proto , aby prodali co nejvíc předražených produktů , co se týče ubytování v lázních , procedůr a stravy to tak neřeším , protože jsem se o to blíže nezajímal , ale stačilo mě co jsem si přečetl , nicméně jsem zakoupil hrnce , robot a nože za 29900 Kč, podobný robot jsem viděl ve výkdadě mírně upravený
, jak barvou- byl šedo-bílý , tak trochu jiné ovládání a cena 2900 Kč , nože- ty jsem jinde neviděl , zatím jsou ostré , ale hrnce jsme koupili na indukci a to byl problém , zrejmě tam je zalisováno málo kovu a proto se nám sporák vypíná , další věc je ta ,že se celý hrnec nahřeje , což trvá dost dlouho a spotřebuje více energie. Tescoma má na spodni straně vyražené symboly na co jsou hrnce určené ,to hrnce Eurofit nemají. U Tescomy se nejprve zahřeje dno a voda začne vařit během chvilky a vrch hrnce je chladný , ten se zahřívá až daleko později od obsahu v hrnci. Uplatňovali jsme reklamaci , ale nechtějí o tom ani slyšet , brání se zuby nechty , aby nemuseli vrátit peníze , hrnce jsou nepoužité, přesto peníze již nechtějí vrátit.Dejte si pozor, nic nekupujte ,za poloviční penize seženete i lepší hrnce .
Jeniček 62 píše:
Musím souhlasit, jsou to podvodníci , kteří neřeknou pravdu jen proto , aby prodali co nejvíc předražených produktů , co se týče ubytování v lázních , procedůr a stravy to tak neřeším , protože jsem se o to blíže nezajímal , ale stačilo mě co jsem si přečetl , nicméně jsem zakoupil hrnce , robot a nože za 29900 Kč, podobný robot jsem viděl ve výkdadě mírně upravený, jak barvou- byl šedo-bílý , tak trochu jiné ovládání a cena 2900 Kč , nože- ty jsem jinde neviděl , zatím jsou ostré , ale hrnce jsme koupili na indukci a to byl problém , zrejmě tam je zalisováno málo kovu a proto se nám sporák vypíná , další věc je ta ,že se celý hrnec nahřeje , což trvá dost dlouho a spotřebuje více energie. Tescoma má na spodni straně vyražené symboly na co jsou hrnce určené ,to hrnce Eurofit nemají. U Tescomy se nejprve zahřeje dno a voda začne vařit během chvilky a vrch hrnce je chladný , ten se zahřívá až daleko později od obsahu v hrnci. Uplatňovali jsme reklamaci , ale nechtějí o tom ani slyšet , brání se zuby nechty , aby nemuseli vrátit peníze , hrnce jsou nepoužité, přesto peníze již nechtějí vrátit.Dejte si pozor, nic nekupujte ,za poloviční penize seženete i lepší hrnce .
Dobrý den, zde je pár informací k vašemu příspěvku:
společnost eurofit prodává nádobí dánské firmy Gastrolux, jde o hliníkové lité nádobí odlévané technologií „squeeze casting“ lisování tekutého kovu (tahle technologie je skutečně unikátní), nádobí je potaženo třívrstvým PTFE systémem Greblon Stonehenge od firmy Weilburger Coatings. Nádobí není titanové, neobsahuje vrstvu s obsahem titanu pod antiadhézní vrstvou.
Co se týká indukce tak Gastrolux používá technologii zalitého feritického disku nicméně toto nemá technologicky moc podchycené jak tvarem tak i účinností.
Pomalé zahřívání je dáno masou materiálu, tady bych nesrovnával s Tescomou, což je lisovaný Al a nádobí pochází z Číny. Pokud máte zájem pošlete mi foto spodní strany hrnce s feritem-měla by tam být taková mřížka s čtyřhrannými otvory, podívám se na to a řeknu vám zdali je to správně nebo ne. ****@seznam.cz
Ahoj, já měla dnes taky takový telefonát, jak byla v předchozí diskuzi žádost o číslo, tak je to toto: 725244431. Na mě taky paní chrlila informace o výhře, diktovala mi adresu atd.. Tak sem ji přerušila, kde vzala moje číslo,a prý, že to je přes nějaké známé, kteří byli v těch lázních, tak mě tam uvedli a pak to databáze vylosovala
No a když sem jí řekla, že nejsem vdaná a že nespadám do jejich kategorie 30-35 let tak mi řekla, že nemám nárok na výhru a položila to..
No neskutečný!
No já musím říct, že jsem se minulý týden prezentace eurofitu zúčastnila (nechtěla jsem, ale oni přemluvili manžela – on je takovej důvěřivej puňta). Ale tedy za sebe musím říct, že jsem byla celkem překvapená tím průběhem.. vůbec to nebyl takový děs, jak tady někdo líči. Mělo to celkem úroveň a i když jsme nejevili o jejich zboží zájem, pořád se chovali velmi slušně. Konečně tyhle firmy pochopily, že slušně se musí chovat i k zákazníkům, „kteří si jen prohlíží“, nejen kupují..tak jako v normálním obchodě. Nakonec jsme si vzali jen ten poukaz na lázně.. ještě sice nevíme, jetsli opravdu pojedeme, ale asi jo… jasný, že to není celý pobyt zdarma – normální reklamní trik… ale pořád zajímavá sleva. Do lázní se už stejně nějakou dobu chystáme, tak uvidíme… snad tam nebudou každý večer prezentace na ty jejich samurajský meče ![]()
Tak hlavne je vtipny, ze tu nejvice moralizuje zenska, ktera se tu chlubi, ze se tim podvadenim (jak to ona nazyva), sama zivila… To, ze jeji firma (skoda, ze nas ochudila o jeji nazev) postavila svuj primy prodej na podvadeni lidi jeste neznamena, ze to tak musi praktikovat vsichni..ale to je asi hazeni hrachu na zed… Ale poucovani z ust zlodeje o tom, abysme si dali bacha na zlodeje, mi velmi propomina nase politicke spicky…