Dětský spacák pro 2leté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
8.8.14 23:04

Holky a nevíte, jestli husky mívá nějaké akce na ty spacáky?? Teď mají spacák plus karimatku za 1290 Kč, na mall.cz samotný spacák za 999 Kč.. váhám jestli už objednat teď nebo ještě počkat.. budu brát dva, tak i stovka je znát :think:

• Citovat
  • Upravit
2613
5.2.15 14:06

Ahoj, plánujeme koupit dcerce spacák, jelikož nás čeká v léte týdenní tábor. Dcerce je ted 2,5roku, vybrany mame Boll Patrol jen pořád nevím jakou verzi… Lite nebo Bamboo?? Ríkám si, že Lite by na léto mělo stačit, ale…červík pořád hlodá. Umí někdo poradit? ˇ5ešil to někdo také?
Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
12.6.17 21:22

Oživuji diskusi.
Prosím o radu. Synové pojedou poprvé (snad ne naposledy) na tábor. Kromě jiného mají mít spací pytel. Na táboře bude budova a stany. Vzhledem k věku dětí (9 a 7) předpokládám, že budou spát v té budově. Sebou mají mít i foré prostěradlo. Takže vybírám spacáky. Už jen z důvodu, že budu kupovat spacák 2×, nechci zaplatit majlant (také není jisté, zda tam vydrží :oops: ). Tak se ptám, domnáváte se, že tento spacák bude stačit?
 http://www.hellors.cz/…8071798.html

Případně prosím o jiný tip. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.6.17 21:30

Jestli budou spat v budove, tak stacit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.6.17 21:31

Teda podle toho, kolik meri ten devitiletej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.6.17 21:32

Nekupovala bych dětský. Vždyť tomu staršímu už teď bude skoro malý.

• Citovat
  • Upravit
Billi
12.6.17 22:10

Pokud budou spát v budově, tak to bude stačit, ale zjistila bych si to, abyste pak nebyli překvapení. My třeba dětem půjčujeme do stanů molitanové matrace a mají mít s sebou proto prostěradlo ;)
Nekoupila bych rozhodně dětský, protože to je pro tak velké děti zbytečné, za rok budou chtít jet znovu a bude jim spacák malý a budeš to řešit znovu. Pokud chceš levný, tak zapátrej, je jich všude plno. V rychlosti jsem koukla a našla třeba tento , tento , tento a tento a je jich tam víc. Tyto jsou nejlevnější.

• Citovat
  • Upravit
4648
12.6.17 22:11

Kluci mají spacáky už asi 3 roky, takže jsme je kupovali když jim bylo cca 7 a 5. Mají normální dospělé. Dětský bych nekupovala, hlavně ne tomu staršímu, je to na chvíli. Já bych teda nekoupila ani dekáč, ale mumii, ale to už záleží na tom, jestli předpokládáš, že někdy budou spát třeba pod stanem. My jsem to brali tak, že se používají občas, proto jsme koupili kvalitnější s tím, že vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.6.17 22:19

Naše holky měly tento, jen v jiné barvě, šedý myslím, a byly spokojené:
 https://www.4camping.cz/…vana-junior/

Teď se ho právě chystáme prodávat, protože už se do něj fakt nevejdou, malá je drobek, takže v něm spala ještě loni v jedenácti. Max výšku tam píšou 150 cm, takže záleží, jak jsou velcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
12.6.17 23:36

Já bych naopak dětský koupila, ono mít pod sebou metr spacáku navíc je nepříjemné. Za sebe doporučuju Boll - je dětský, ale tak že vydrží cca do těch 12ti či více. Pro menší se dole zazipuje kus spacákku dovnitře, takže se v tom necítí jak v mega pytli. Takhel v tom spávají naše děti od 2 let. A je fajn i do zimy i do tepla. Zvládli v tom i docela chladné noci ve stanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
13.6.17 07:39

Děkuji za připomínky a tipy na různé spacáky. Chtěla jsem dětský kvůli tomu, aby kluci neměli metr spacáku pod sebou (121 a 132 cm). Mám obavu, aby tábor nebyl jednorázová záležitost. Nikdy sami nebyli tak dlouho (jedou na týden) - jen u babičky. Starší byl na tři dny se školou (bylo to v pohodě). Z tohoto důvodu chci něco levnějšího. Ať to v případě neúspěchu tak finančně „nebolí“.
I když je jasné, že v případě opakování starší (měří 132 cm) bude asi potřebovat nový spacák. Mladšímu by mohl ještě vydržet (měří cca 121 cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.6.17 14:21

@Hořec Zkus e mrknout i po bazarech. Já jsem teď nedávno kupovala téměř nový dětský Husky za poloviční cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.6.17 14:24

@Hořec Píšou tam „Tento model spacího pytle je určen spíše pro letní noci.“, čili v překladu, když bude v noci míň jak dvacet, tak vám bude pěkná kosa.

Pokud budou spát v budově, tak v pohodě. Pokud by spali venku ve stanu apřišlo nějaké ochlazení, že by v noci bylo 15 a míň, tak jim bude zima.

Poptej se po známých nebo v práci. Určitě ti někdo půjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
14.6.17 13:32

Co se zkušeností s táborem týče..jakožto táborová vedoucí, která řešila promrzlé děti:))…spacák pokud jde o stany by měl být fakt teplý, žádné letní modely. Přijde mi i fajn si ho případně od někoho na ten tábor půjčit. Já mám doma taky takové půjčovací spacák, a kamarádky co si nejsou jisté, jesti to jeětě někdy budou potřebovat si ho pro děti občas půjčí. A klidně bych tedy raději půjčila dospělácký teplý než kupovat dětský jen jako. Každopádně určitě se vyplatí dát na tábor i deku, když se hodí přes spacák tak pomůže hodně. A mám doboru zkušenst i s něčím na hlavu an spaní…šátek podzimní čepka. Když je chladnějc, hlavou to teplo dost utíká:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
14.6.17 13:35

JInak pokud na budouvu usuzuješ jen podle věku dětí…tak u nás jezdí celý tábor komplet do stanů ať je dětem 5 nebo 12…já jedu letos opět taky s našima dětma na stanový tábor a to mají 2 a půl a 5:) A prostěradla opravdu míváme na molitanové matrace do stanů. (jo kdysi jsme matrace nemívali, teď je to pohodlíčko:D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí