Poradíte dětského zubaře v Brně?

143
19.8.11 13:50

Dětský zubař Brno

Ahoj,
mele byl rok a potrebuji sehnad nejakeho dobreho, hodneho a sikovneho zubare, nejlepe Slatina, Černovice, Komárov, Židenice popř. Centrum. Mám negativní zkušenost se zubarkou na Nezamyslove, takze tam neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
19.8.11 14:01

ahoj, ted jsem objednávala syna k této zubařce v Husovicích. Je mladá, vypadá moc mile, říkala že máme přijít a že malý zkusí otevřit pusu (udělat tygříka), nic víc, pokud to nepůjde, že přijdeme za 2měs a tak dokola, pokud to půjde, budeme chodit 3× do roka. Má teda delší objednací doby, objednala nás na konec září, ale to nám nevadí

• Citovat
  • Upravit
713
19.8.11 15:26

Jé taky jsem chtěla doporučit Balkovou, chodíme k ní celá rodina a jsme moc spokojení!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
19.8.11 20:11

Ja taky shanela v Brne detskeho zubare a neuspesne, vsude mi rekli, ze uz neberou. Volala jsem i na stomotologickou komoru a tam mi to potvrdili. Takze jsme skoncili u nasi zubarky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
3.9.12 09:11

Zubařka pro děti v Brně

Chtěla bych oživit tuto diskusi - doporučíte prosím někdo dobrou zubařku pro děti v Brně, půjdem poprvé :-)nejlépe v okolí centra nebo směr Líšeň. Děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.10.12 10:48

Nutne potrebuji detskeho lekare

Zase hledame detskeho zubare. Kdyz byl dceri rok volala jsem jedne zuarce a ta mi rekla, ze jeste nikam chodit nemusime, ze staci ze si cistime zuby a ted uz nas nevzala a ja nutne potrebuji nejakeho zubare… Poradte prosim nekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
8.10.12 11:31

@1299 Já chodím od malička k Mudr. Ohlídalové, v Židenicích a jsem spokojená. Je hodná a šetrná :)
 http://www.firmy.cz/…idenice.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.10.12 11:38

Tak stou ja jsem nebyla spokojena. zjistila jsem ze mi vrtala zdravy zuby… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
8.10.12 11:40

@1299 Tak to já s ní takovou zkušenost nemám :nevim: proč by to dělala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.10.12 11:46

Ja si nechavala delat bily plomby a ty se plati… naplanovala mi vrtani asi 3 zubu a pak byla nemona a ja se chystala pryc tak jsem sla jinam a tam mi nic nenasli… A od te doby co chodim jinam jsem temer bez kazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
8.10.12 13:24

@1299 Hmm…to je fakt zvláštní :think: to bych do ni neřekla, že se takhle sekla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.10.12 19:54

@1299 Ahoj, já chodím do Exte na Masarykovu ul. a stále berou nové pacienty, nedávno jsem tam byla a ptala jsem se od kdy začít chodit s dítětem na prohlídku a doktorka mi řekla, že co nejdřív klidně když se vyklube první zoubek, dítě si zvykne na vyšetření a nebude mít strach ze zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.