Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, není tu někdo z Budějc? Chci vzít Beatku poprvé k zubaři (a současně uvažuju o změně své zubařky) a hledám buď přímo dětského zubaře nebo někoho sympatického, šikovného, s hezkou ordinací
, koho by se dítě nebálo ![]()
Nevíte o někom? Ráda bych začala nějak dobře, aby se Bea nebála zubařů celý život …
Díky!
Papa
Kaa
Ahojky, pocházím z jižních čech ale teď bydlím na severu, ale svou doktorku v Č.Budějovicích mám stále. Tuto doktorku mi kdysi doporučila moje sestra a jsem s ní vážně moc spokojená.Musela bys tam ale nejdříve zavolat protože nenabírá nové pacienty pravidelně, anebo se můžeš zeptat i osobně. Má malinkou ordinaci a chodí tam i studenti, tak proto má hodně pacientů, ale je hodná, milá, dokáže poradit i pomoci.Má i moc příjemnou sestřičku a oběma je tak kolem 40až50let, ale to tipuji.
Dám Ti adresu: Mudr. Pavla Hermannová
Dukelská 8
370 01 Č.B
šedý dům na rohu, přímo naproti je lékárna a její ordinace je až nahoře.
tel. 386353860
Myslím, že kdyby ses pro ni rozhodla a zeptala se i na malou, že by Ti vyhověla. Já se jí ptala na malého a říkala, že ho můžu přivézt, kdybych měla problém.
moje paní zubařka sídlí v budově menzy, Dr. Panochová, je super, i sestřička, dobře se tam parkuje.také tam budu brát dceru (18m)
Ahoj, hlavne prosimte nechod na pol.Jih k detskemu „zubari“ Jindrovi!!!Je to psychopat a ublizuje detem!!!