Dětský zubař v ČB?

Kaa
100
10.2.06 08:24

Dětský zubař v ČB?

Ahoj holky, není tu někdo z Budějc? Chci vzít Beatku poprvé k zubaři (a současně uvažuju o změně své zubařky) a hledám buď přímo dětského zubaře nebo někoho sympatického, šikovného, s hezkou ordinací :wink: , koho by se dítě nebálo :wink:

Nevíte o někom? Ráda bych začala nějak dobře, aby se Bea nebála zubařů celý život …

Díky!

Papa

Kaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
258
15.2.06 15:02

zubařka

:) Ahojky, pocházím z jižních čech ale teď bydlím na severu, ale svou doktorku v Č.Budějovicích mám stále. Tuto doktorku mi kdysi doporučila moje sestra a jsem s ní vážně moc spokojená.Musela bys tam ale nejdříve zavolat protože nenabírá nové pacienty pravidelně, anebo se můžeš zeptat i osobně. Má malinkou ordinaci a chodí tam i studenti, tak proto má hodně pacientů, ale je hodná, milá, dokáže poradit i pomoci.Má i moc příjemnou sestřičku a oběma je tak kolem 40až50let, ale to tipuji.

Dám Ti adresu: Mudr. Pavla Hermannová
Dukelská 8
370 01 Č.B

• je to na Senovážném náměstí naproti Metropolu a je to rohový myslím

šedý dům na rohu, přímo naproti je lékárna a její ordinace je až nahoře.

tel. 386353860

Myslím, že kdyby ses pro ni rozhodla a zeptala se i na malou, že by Ti vyhověla. Já se jí ptala na malého a říkala, že ho můžu přivézt, kdybych měla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
15.2.06 15:33

moje paní zubařka sídlí v budově menzy, Dr. Panochová, je super, i sestřička, dobře se tam parkuje.také tam budu brát dceru (18m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuna
16.4.13 15:01

Ahoj, hlavne prosimte nechod na pol.Jih k detskemu „zubari“ Jindrovi!!!Je to psychopat a ublizuje detem!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML