Developing 4You s.r.o.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.10.20 22:36

Prosim o radu

Ahoj holky, maminky,
Nemuzu se zbavit pupinku na tvari a dekoltu. Mazu si to niveou a stejne to nepomaha. Muzete mi prosim poradit co s tim? Dekuji moc. Lída

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 21:24

Developing4you s.r.o.

Nevite nekdo z vas, kde najdu p. Studnicku? Kancelar jsem na znamem miste nenasla a na adrese bydliste fiserova 16 v Olomouci zvonim a nikdo neotvira. Dluzi mi penize a telefon nebere :( Pan Romancik podvodnik je udajne v Praze a to je daleko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.20 21:32

Pavel Romancik / p. Kuťák

Opet nechava mazat reference na webu realitni komory. Tento podvodny pan si neda pokoj a bude pokracovat v sireni svych lzi a pomluv. Prosim, zastavte toho lhare, ktery dela spatnou povest vsem slusnym maklerum. Dluzi spousty penez slusnym a duverivym lidem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.20 20:34

Chytrý a chytřejší

…to si o sobě myslí tito dva pánové. Studníčku teď nenajdete a kancl zrušil v okamžiku, kdy mu volala televize. Začal zametat stopy, protože je ten chytřejši a v dlouhobobém horizontu nepostižitelný. Chytrému Romančikovi, tomu hadovi jenom poradil, jak se zdekovat a jak se stát nezvěstným. Na prodej firmy bílým koním mají a na vznik nového s. r.o. taktéz, na vyrovnání s klienty už nezbývá. Jsou zloději a sladké řečičky oni umí.

• Citovat
  • Upravit
25.11.20 14:08

No samozřejmě se nezdekovali úplně. Proč taky, když jim současný „model“ vynáší na nevracení provizí a nedokončování zakázek. Studnička začal zametat stopy, ale už pověřil synka, aby přichystal novou půdu pro pokračování zaběhnutého „bussinessu“ nebo zlodějiny, chcete-li. A hle, společnost Archibuilding s. r.o. s nedostudovaným architektem Michalem Studničkou, co by jednatelem, je na světě :-)

Nutno dodat, že ani Romančík nezahálí a mimo psaní svých nočních slohových prací, které by co do délky mohl závidět i Fidel Castro, už založil také svou novou společnost Rifion Rality s. r.o. :lol: Jak to myslí vážně, si může udělat obrázek každý sám, když přímo na stránkách se chvástá cenami „projekt roku“ 2016 a 2017. Úsměvné je, že tyto ceny byly za „neopakovatelný“ projekt „Výstavba rodinných bytů Skrbeň“, který skončil pouze nenávratným výběrem rezervačních poplatků na něco, co se nikdy nepostavilo. Z této perspektivy ale chápu, že hlavně pro pana Romančíka to byl skvělý kšeft. Jak to s rezervačními poplatky dopadlo, se může každý přesvědčit v reportáži nebo z bohatých zkušeností jiných lidí, ne jen zde na fóru. Webové stránky už jedou naplno: http://www.rifion-reality.cz

Nezbývá než popřát společnostem Archibuilding s. r.o a Rifion Reality s. r.o. mnoho „zajímavých“ a lákavých projektů, na které se všichni budeme těšit a třeba se zase dočkáme další výhodné fúze nebo akvizice v podobě RifionBuilding s. r.o. Fantazii se meze nekladou. Nebo z toho ve finále bude něco jako Zamávejte klobouky s. r.o.? :D No nechme se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.20 13:07

záležitost předána Policii České repupliky

Mnou Pavlem Romančíkem. Z duvodu opakujiciho označovanáni zde, i jinde, stale se opakujucimi anonymi (či a dalšími, např. fanda fanous), s jasným umyslem mne verejne poskodit. Uz nebudu nic a nikomu vysvetlovat!

Po desitkach mych zadosti a vysvetleni, ze jsem nemel nic spolecneho s tim, co je zde hodnoceno, svou cinnost jsem vykonal radne a nemohu, ani principielne jsem nemohl, ucinit nic z toho co se zde hodnoti, stale pachate zaslapene svou zlobou proti mne toto bezpravi, jez si nenecham libit.

Timto bude celá záležitost předána Policii Ceske republiky, s žádostí o sjednani napravy, prošetření, zjisteni anonymů (vc. tech co mi pisou soukrome) a sankci, vc. prosetreni poradu Cerne ovce, kde byli uvedeny nepravdy, vc utajeni faktu - nic z toho co jsme uvedli na svou obranu a vysvetleni, nebylo zverejneno!

Jedná se o trestný čin Pomluvy a Kriveho obvineni, jez neni zalozena na skutku, presto je stale zde sirena. Neni mozne s Vami uz jinak. Nic jsem Vam neudelal, a nehodlam si to nechat libit! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 00:32

Pavel Romančík vs Vítězslav Studnička

Pouze inteligentní človek po přečtění zde, si uvedená fakta, dokáže dát dohromady. ČT jako seriózní médium a pořad Černé ovce " nedokončené stavby". Romančík, jako tehdejší obchodní ředitel spol. Developing4you, je plně zodpovědný za paskvil, za zničené a rozvrácené životy mladých rodin. Zde již bylo hodně napsáno a chlapec někde z Popradu si myslí, že mu to v Praze budou žrát. Kde asi tak skončí? V Hamburku? Nejlépe, aby ho spláchnul oceán, lháře a podvodníka. :cert: Jenom vyhrožuje seriózním serverům, jedinné to „zbrani“ normálních a slušných lidí, proti těmto zločincům. Vyhrožuje policí, soudy ke kterým sám nechodí. Prosím doopravdy o obezřetnost, je velice manipulativní, jako Vítězslav Studnička. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.20 20:08

Přeji pevné nervy

Nový rok bude lepsi. Verme tomu!

Příspěvek upraven 25.12.20 v 19:16

• Citovat
  • Upravit
455
23.12.20 20:11
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Jsme jedni z podvedených ve Skrbeni. My naštěstí zaplatili jen za pozemek a sítě, ale jsou tam tací co zaplatili celé domy a nemají nic. Když jsme u sítí tak musíme zmínit stavitele Prikrta. Se Studničkou vybrali přes 4 miliony na sítě a cestu a podařilo se jim udělat par metrů vody a plynu, které navíc nejdou napojit. Takže i když máme po 3 letech stavební povolení, tak nezkolaudujeme. Naštěstí se nám, podvedeným klientům celého projektu ze Skrbeně, podařilo spojit síly a chystáme právní kroky, pan Studnička snad konečně dostane co zaslouží a ve Skrbeni i jinde snad skončí jednou pro vždy a naše anabáze tam bude mít třeba jednou dobrý konec. :pocitac:

Když to čtu tak mi běhá doslova mráz po zádech - byli jsme TAKHLE blízko od toho, abychom do té Skrbně šli. Doteď jsem mega vděčný, že jsem dal na takovej ten pocit (a indícií, že je to špatně, bylo povíc) a vzal něco jiného.

Nedokážu si představit, jaký masakr to musí pro lidí být, přijít o leckdy šílené peníze.

V té Skrbni tedy zatím nic nestojí, nic se nezměnilo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
23.12.20 20:19

Jen podotknu, že domy od této společnosti STÁLE nabízí realitní kancelář Krása Bydlení, například: https://www.krasabydleni.cz/…k-ve-skrbeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.20 20:23

Katastrofa!

Uvidime co prinese novy rok :pankac:

Příspěvek upraven 25.12.20 v 19:13

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.20 20:27

Snad se uz vse obrati v dobré.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.21 19:14
@Anonymní píše:
Snad se uz vse obrati v dobré.

Dobrý večer
co se v dobré obrátí po těch letech teroru, nejistoty, nervů a peněz v čudu?
Velice by mě zajímaly osudy těch postižených. Co dělají, jak se mají a jsou v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.21 23:04

@neznamnick
Nutno podotknout, že tato realitní společnost nabízí Skrbeň max rok. Klienty do toho zatáhnul p. Romančík v té době činný ve společnosti D4Y. Už tenkrát moc dobře věděl, že Studnička na to stavařsky nemá a neustále bytové jednotky nabízel všude možně. Když to začalo smrdět, založil Sundejte čepice s. r.o a pak vše prodal p. Kuťákovi, který má sebe přepsány spousty firem v insolvenci, likvidaci a bůhví co ještě. Lehce doložitelná fakta na internetu. :*

• Citovat
  • Upravit
455
4.1.21 14:11
@Anonymní píše:
@neznamnick
Nutno podotknout, že tato realitní společnost nabízí Skrbeň max rok. Klienty do toho zatáhnul p. Romančík v té době činný ve společnosti D4Y. Už tenkrát moc dobře věděl, že Studnička na to stavařsky nemá a neustále bytové jednotky nabízel všude možně. Když to začalo smrdět, založil Sundejte čepice s. r.o a pak vše prodal p. Kuťákovi, který má sebe přepsány spousty firem v insolvenci, likvidaci a bůhví co ještě. Lehce doložitelná fakta na internetu. :*

Nikoliv, nutno podotknout, že tato kancelář nabízela ony byty již v době, kdy jsme uvažovali, že bychom nějakou novostavbu koupili a to je již více než 2,5 roku, takřka 3 roky.

Takže nešiřte lživá tvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1