Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevite nekdo z vas, kde najdu p. Studnicku? Kancelar jsem na znamem miste nenasla a na adrese bydliste fiserova 16 v Olomouci zvonim a nikdo neotvira. Dluzi mi penize a telefon nebere
Pan Romancik podvodnik je udajne v Praze a to je daleko.
Opet nechava mazat reference na webu realitni komory. Tento podvodny pan si neda pokoj a bude pokracovat v sireni svych lzi a pomluv. Prosim, zastavte toho lhare, ktery dela spatnou povest vsem slusnym maklerum. Dluzi spousty penez slusnym a duverivym lidem.
…to si o sobě myslí tito dva pánové. Studníčku teď nenajdete a kancl zrušil v okamžiku, kdy mu volala televize. Začal zametat stopy, protože je ten chytřejši a v dlouhobobém horizontu nepostižitelný. Chytrému Romančikovi, tomu hadovi jenom poradil, jak se zdekovat a jak se stát nezvěstným. Na prodej firmy bílým koním mají a na vznik nového s. r.o. taktéz, na vyrovnání s klienty už nezbývá. Jsou zloději a sladké řečičky oni umí.
No samozřejmě se nezdekovali úplně. Proč taky, když jim současný „model“ vynáší na nevracení provizí a nedokončování zakázek. Studnička začal zametat stopy, ale už pověřil synka, aby přichystal novou půdu pro pokračování zaběhnutého „bussinessu“ nebo zlodějiny, chcete-li. A hle, společnost Archibuilding s. r.o. s nedostudovaným architektem Michalem Studničkou, co by jednatelem, je na světě ![]()
Nutno dodat, že ani Romančík nezahálí a mimo psaní svých nočních slohových prací, které by co do délky mohl závidět i Fidel Castro, už založil také svou novou společnost Rifion Rality s. r.o.
Jak to myslí vážně, si může udělat obrázek každý sám, když přímo na stránkách se chvástá cenami „projekt roku“ 2016 a 2017. Úsměvné je, že tyto ceny byly za „neopakovatelný“ projekt „Výstavba rodinných bytů Skrbeň“, který skončil pouze nenávratným výběrem rezervačních poplatků na něco, co se nikdy nepostavilo. Z této perspektivy ale chápu, že hlavně pro pana Romančíka to byl skvělý kšeft. Jak to s rezervačními poplatky dopadlo, se může každý přesvědčit v reportáži nebo z bohatých zkušeností jiných lidí, ne jen zde na fóru. Webové stránky už jedou naplno: http://www.rifion-reality.cz
Nezbývá než popřát společnostem Archibuilding s. r.o a Rifion Reality s. r.o. mnoho „zajímavých“ a lákavých projektů, na které se všichni budeme těšit a třeba se zase dočkáme další výhodné fúze nebo akvizice v podobě RifionBuilding s. r.o. Fantazii se meze nekladou. Nebo z toho ve finále bude něco jako Zamávejte klobouky s. r.o.?
No nechme se překvapit.
Mnou Pavlem Romančíkem. Z duvodu opakujiciho označovanáni zde, i jinde, stale se opakujucimi anonymi (či a dalšími, např. fanda fanous), s jasným umyslem mne verejne poskodit. Uz nebudu nic a nikomu vysvetlovat!
Po desitkach mych zadosti a vysvetleni, ze jsem nemel nic spolecneho s tim, co je zde hodnoceno, svou cinnost jsem vykonal radne a nemohu, ani principielne jsem nemohl, ucinit nic z toho co se zde hodnoti, stale pachate zaslapene svou zlobou proti mne toto bezpravi, jez si nenecham libit.
Timto bude celá záležitost předána Policii Ceske republiky, s žádostí o sjednani napravy, prošetření, zjisteni anonymů (vc. tech co mi pisou soukrome) a sankci, vc. prosetreni poradu Cerne ovce, kde byli uvedeny nepravdy, vc utajeni faktu - nic z toho co jsme uvedli na svou obranu a vysvetleni, nebylo zverejneno!
Jedná se o trestný čin Pomluvy a Kriveho obvineni, jez neni zalozena na skutku, presto je stale zde sirena. Neni mozne s Vami uz jinak. Nic jsem Vam neudelal, a nehodlam si to nechat libit! ![]()
Pouze inteligentní človek po přečtění zde, si uvedená fakta, dokáže dát dohromady. ČT jako seriózní médium a pořad Černé ovce " nedokončené stavby". Romančík, jako tehdejší obchodní ředitel spol. Developing4you, je plně zodpovědný za paskvil, za zničené a rozvrácené životy mladých rodin. Zde již bylo hodně napsáno a chlapec někde z Popradu si myslí, že mu to v Praze budou žrát. Kde asi tak skončí? V Hamburku? Nejlépe, aby ho spláchnul oceán, lháře a podvodníka.
Jenom vyhrožuje seriózním serverům, jedinné to „zbrani“ normálních a slušných lidí, proti těmto zločincům. Vyhrožuje policí, soudy ke kterým sám nechodí. Prosím doopravdy o obezřetnost, je velice manipulativní, jako Vítězslav Studnička. ![]()
Nový rok bude lepsi. Verme tomu!
Příspěvek upraven 25.12.20 v 19:16
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Jsme jedni z podvedených ve Skrbeni. My naštěstí zaplatili jen za pozemek a sítě, ale jsou tam tací co zaplatili celé domy a nemají nic. Když jsme u sítí tak musíme zmínit stavitele Prikrta. Se Studničkou vybrali přes 4 miliony na sítě a cestu a podařilo se jim udělat par metrů vody a plynu, které navíc nejdou napojit. Takže i když máme po 3 letech stavební povolení, tak nezkolaudujeme. Naštěstí se nám, podvedeným klientům celého projektu ze Skrbeně, podařilo spojit síly a chystáme právní kroky, pan Studnička snad konečně dostane co zaslouží a ve Skrbeni i jinde snad skončí jednou pro vždy a naše anabáze tam bude mít třeba jednou dobrý konec.
Když to čtu tak mi běhá doslova mráz po zádech - byli jsme TAKHLE blízko od toho, abychom do té Skrbně šli. Doteď jsem mega vděčný, že jsem dal na takovej ten pocit (a indícií, že je to špatně, bylo povíc) a vzal něco jiného.
Nedokážu si představit, jaký masakr to musí pro lidí být, přijít o leckdy šílené peníze.
V té Skrbni tedy zatím nic nestojí, nic se nezměnilo že?
Jen podotknu, že domy od této společnosti STÁLE nabízí realitní kancelář Krása Bydlení, například: https://www.krasabydleni.cz/…k-ve-skrbeni
Uvidime co prinese novy rok ![]()
Příspěvek upraven 25.12.20 v 19:13
@Anonymní píše:
Snad se uz vse obrati v dobré.
Dobrý večer
co se v dobré obrátí po těch letech teroru, nejistoty, nervů a peněz v čudu?
Velice by mě zajímaly osudy těch postižených. Co dělají, jak se mají a jsou v pořádku?
@neznamnick
Nutno podotknout, že tato realitní společnost nabízí Skrbeň max rok. Klienty do toho zatáhnul p. Romančík v té době činný ve společnosti D4Y. Už tenkrát moc dobře věděl, že Studnička na to stavařsky nemá a neustále bytové jednotky nabízel všude možně. Když to začalo smrdět, založil Sundejte čepice s. r.o a pak vše prodal p. Kuťákovi, který má sebe přepsány spousty firem v insolvenci, likvidaci a bůhví co ještě. Lehce doložitelná fakta na internetu. ![]()
@Anonymní píše:
@neznamnick
Nutno podotknout, že tato realitní společnost nabízí Skrbeň max rok. Klienty do toho zatáhnul p. Romančík v té době činný ve společnosti D4Y. Už tenkrát moc dobře věděl, že Studnička na to stavařsky nemá a neustále bytové jednotky nabízel všude možně. Když to začalo smrdět, založil Sundejte čepice s. r.o a pak vše prodal p. Kuťákovi, který má sebe přepsány spousty firem v insolvenci, likvidaci a bůhví co ještě. Lehce doložitelná fakta na internetu.
Nikoliv, nutno podotknout, že tato kancelář nabízela ony byty již v době, kdy jsme uvažovali, že bychom nějakou novostavbu koupili a to je již více než 2,5 roku, takřka 3 roky.
Takže nešiřte lživá tvrzení.
Ahoj holky, maminky,
Nemuzu se zbavit pupinku na tvari a dekoltu. Mazu si to niveou a stejne to nepomaha. Muzete mi prosim poradit co s tim? Dekuji moc. Lída