Developing 4You s.r.o.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.21 22:58
@FandaFanous píše:
Blaa blaaa blaaa blaaa blaaa :lol:

Neříkal jsi po tom svém záchvatu prozření, že se už nebudeš vyjadřovat? Vykám lidem, ke kterým mám úctu, respekt nebo si jich jinak vážím. Do žádné z těchto kategorií nespadáš. Že by potrefená husa? :lol: :mavam:

Přestaň tady už konečně spamovat, lhát a zastrašovat lidi Policií, ty chorá hlavo. Už se opakuješ, tak nevím, jestli jsi si minule těch prášků vzal moc, nebo teď málo. :lol: Zatím jsem pořád nikde „vyslyšen“ nebyl - ale nebylo by to od věci, třeba se konečně těmi škodami na klientech začne někdo zabývat.

Několikrát jsi byl usvědčen ze lži, ale neustále kopeš kolem sebe dál, jak malé děcko a už se v těch svých lžích asi sám utápíš. Tak důkazy? Já myslím, že kdo trošku umí používat mozek a přečetl si vše, umí si dát 1+1 dohromady a obrázek na Tebe se Studničkou si jistě udělá. Tobě to patrně trvá déle. Ale dobře, chceš další důkazy, máš je mít. Mimo to, že Tě usvědčila i veřejnoprávní televize ČT, jsi se chvástal na youtube, jak stavba krásně frčí a balamutil další lidi. To, že se Studničkou celou dobu snažíte zametat stopy, je známá věc a několikrát to bylo již řečeno. Ale začal jsi pozdě :lol: Nejsi to tady v odkazu níže náhodou Ty, „obchodní ředitel v nejlepších letech“, který tady na Valdenské rozumuje, abychom si udělali představu o „tvé práci“? Mluvíš tady v první osobě, ale nejspíš je to další spiknutí co? :lol: :lol: Přidávám odkazy na recenze, kde Tebe i Studničku už lidé bohužel potkali a podělili se o své zkušenosti, ale výhrůžkami a zastrašováním jste donutili příslušné portály recenze smazat. A neboj, mám toho víc, říkej tomu třeba „Hrdličkův archiv“ :lol: :lol:

Pavel Romančík představuje „svoji práci“:
https://www.youtube.com/watch?…

Recenze, které byly smazány:
www.rajce.idnes.cz/a17159826

A Ty že nebydlíš let v Olomouci? No vida, zajímavé, že trvalé bydliště máš na radnici :lol: Mám dohledat zakládací listinu toho tvého Rifionu? Opravdu seriózní TOP firma :lol:

Tak už zalez někam do díry, když se ani neumíš postavit skutečnosti jako chlap a říct, že jsi dělal(áš) křivárny, ale co čekat od takového nízkého charakteru. Jooo, ty jsi vlastně o ničem celou dobu nevěděl, ty jsi sice se Studničkou spolupracoval několik let, poškození klienti psali kde mohli, volali TObě i Studničkovi x-krát, podávali civilní spory, psali recenze, protože platili hypotéky, neměli kde bydlet, pokud se vůbec nějakého bydlení dočkali, ale Ty jsi se jim snad pomalu ještě snažil pomoci :lol: :lol: :pankac:…a teď ještě tu o tvojí Sheherezádě Rifion Šošana nebo jak se ta kokotina jmenuje :lol: :lol: :mavam:

Dobrou noc :*

dekuji za sdeleni ze zadny dukaz nemate. Je mi to samozrejme jasne, ze si to cucate ve sve fantazii a domenkach.. coz nijak neomlouva to, ze dochazi a dochazelo k vasemu cilenemu poskozovani meho jmena z vasi strany vazeny. neumite spolkonout, ze se vam neco prihodilo, s cim ja nemamnic spolecneho. dekuji za priznani, zbytek necham na vysetrovatelich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 23:02

Pavel Romančík

… lhář, totální lhář, podvodník a manipulant bez koulí. Moc dobře věděl, ale stejně bude kopat a kopat do lidí, kteří v dobré víře naletěli. Nikdo ve mě nezanechal takovou nesmazatelnou stopu, jako Pavel Romančík a Víťa Studnička. Kdy doslova před očima máváli klíčema, za půl roku bydlíte. Uf, ty nervy, stres, probdělé noci. Po letech, stále nebydlíme. Pachtíme se a vše na své náklady dokončujeme jenom proto, aby stavba díky těmto pánům nevyšla na x miliónů…Ještě chvíli to tady budu číst, tak se zvednu a dám si nějakou Rifion terapii v Praze :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1.2.21 23:49
@Anonymní píše: … lhář, totální lhář, podvodník a manipulant bez koulí. Moc dobře věděl, ale stejně bude kopat a kopat do lidí, kteří v dobré víře naletěli. Nikdo ve mě nezanechal takovou nesmazatelnou stopu, jako Pavel Romančík a Víťa Studnička. Kdy doslova před očima máváli klíčema, za půl roku bydlíte. Uf, ty nervy, stres, probdělé noci. Po letech, stále nebydlíme. Pachtíme se a vše na své náklady dokončujeme jenom proto, aby stavba díky těmto pánům nevyšla na x miliónů…Ještě chvíli to tady budu číst, tak se zvednu a dám si nějakou Rifion terapii v Praze :pankac:

A kdo prosim jste?? A i kdybych to bral vazne, to znamena, ze jsem podvodnik, nebo nekdo kdo veril, ze se vse bude realizovat? Delam realitni cinnost a pripravu projektu, to vetsinou verite, ze to, co dekate, se bude budovat 🙈 🙏 A druhy dotaz, jak jsem to tedy dle vas mohl ovlivnit a cim jsem se tedy provinil?? Prosim fakta! A k me osobe ne ke Studnickovi! Ja nejsem on, jestli jste si nevsimli jeste.. Co ja konkretne jsem vam zpusobil a mohl ovlivnit?? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 11:34

:(

Uplne mito trha srdce kdyz vidim kolik lidi naleteli… to jsme ale blbci.. achjo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.21 11:41

Tak si čtu

• Citovat
  • Upravit
2.2.21 12:06

Má cenu ještě tohoto ulhaného exota komentovat? On nic, on celou dobu muzikant :lol:

X let nebydlí v Olomouci, ale na zakládací listině obchodní společnosti Rifion harmonie s. r. o. ze dne 20.8.2020 uvedl jako své trvalé bydliště radnici města Olomouce :lol:

https://or.justice.cz/…is-sl-detail?…

Podělte se o své zkušenosti i na https://dluznici-podvodnici.info/ Ať lidé vědí, s kým mají tu čest, je zde šance, že tam nebude tolik trolit a zahlušovat relevantní informace, které se mu pochopitelně nehodí do krámu,

Příspěvek upraven 02.02.21 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 13:06
@FandaFanous píše:
Má cenu ještě tohoto ulhaného exota komentovat? On nic, on celou dobu muzikant :lol:

X let nebydlí v Olomouci, ale na zakládací listině obchodní společnosti Rifion harmonie s. r.o. ze dne 20.8.2020 uvedl jako své trvalé bydliště radnici města Olomouce :lol:

https://or.justice.cz/…ent/download?…

Podělte se o své zkušenosti i na https://dluznici-podvodnici.info/ Ať lidé vědí, s kým mají tu čest, je zde šance, že tam nebude tolik trolit a zahlušovat relevantní informace, které se mu pochopitelně nehodí do krámu,

clovece vy jste psychopat, co ma spolecneho trvale bydliste s mistem kde ziji 🙈budete se vyzpovidat a vyslychan, dopoustite se trestneho cinu! Vse bude narovnano. Nenecham si libit vase chovani a nicit nam zivoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 13:22

Zajímavé, že nad znicenymi životy jiných jsi nepřemýšlel, když jsi kasíroval nenávratné rezervační poplatky u podvodných projektů Studničky, jak sám píšeš. To ti korunky nesmrděly.

Už se trošku opakuješ s tím vyslýcháním, čtu to už asi po páté :lol: Tentokrát jsi bohužel kápnul na špatného koně. O vašich levárnách rozhodně mlčet nehodlám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 14:06
@FandaFanous píše:
Zajímavé, že nad znicenymi životy jiných jsi nepřemýšlel, když jsi kasíroval nenávratné rezervační poplatky u podvodných projektů Studničky, jak sám píšeš. To ti korunky nesmrděly.Už se trošku opakuješ s tím vyslýcháním, čtu to už asi po páté :lol: Tentokrát jsi bohužel kápnul na špatného koně. O vašich levárnách rozhodně mlčet nehodlám :palec:

KDE BERETE jak jsem premyslel, ci nepremyskel???!!! Dejte mi jediny dukaz ze jsem vedome komukoliv ublizil, ci chtel ublizit ci vedome kohokoliv podvedl???!!! Jake nenavratne zalohy, jake podvodne projekty??? Jak to, ze se za doby meho pusobeni vyridilo vse ke stavebnimu povoleni (ci temer vse, vse vyridit v cesku holt a s lidmi nejde) a vse kolem udelalo, aby se mohlo stavet, kolik desitek a desitek staveb, kdo to udelal, kdo to vse vyridil, vite co prace, lidi a penez to obnasi???!!! Vite, ze vse je to zdokladovano? A co mam spolecnyho za chyby druhych, ktere jsem nemohl a nemohu ovlivnit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 15:17

.....Romančík, zloděj, podvodník,lhář.

…Jak se říka, hloupému napověz a blbečka kopni. U PR se snoubí debilita s naprostým kreténismem, který když se nezačne léčit, skončí mentální retardací.
Zde, je tolik faktů a důkazů!!! Bo stačí umět především číst!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2.2.21 16:05
@Anonymní píše: …Jak se říka, hloupému napověz a blbečka kopni. U PR se snoubí debilita s naprostým kreténismem, který když se nezačne léčit, skončí mentální retardací.
Zde, je tolik faktů a důkazů!!! Bo stačí umět především číst!!! :mavam:

Ano a co jsem Vam tedy konkretne udelal? Jake dukazy mate na mysli, ze si nekdo neco mysli, nebo co bylo konkretne mou cinnosti vam zpusobeno, a co tedy presne prosim?? A kdo vubec jste? Vas jeste nenapadlo, ze naprosto presne vim jak vec jsou, co jsem delal ci nedelal, ci spis delat nemohl? Jake dukazy mate vy? Ze jsem drzel pri tom, kdo byl tehdy muj partner, ac kazdy jednal za svou spolecnost, to znamena jako podvod? koho jsem tedy svou cinnosti podvedl? Opravdu mne zajima co zde nyni mi budete tvrdit, bo ja uz to nehodlam neresit, naopak, budu a se vsemi. Oznamil jsem vse na policii a budou se tu ty vase domnele skutky mou osobou resit. Co vas vede, ze mne oznacujete, ze nekdo neco rekl, nebo vypada to tak..? To vam jako staci, to znamena ze se tu proti mne muze beztrestne sirit nenavist a trestny cin pomluvy, jez nema zadnou skutkovou podstatu? Vsechny anonymy lze dnes proverit a zjistit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.2.21 16:18

No tady se to pěkně rozjelo :D Je vidět, že trefená husička kejhá co jí zobáček stačí :lol: Nebo se to spíše dá nazvat pořekladlem „Dutý sud nejvíce duní“. Děkuji @FandaFanous za krásný přehled, jak jste napsal, inteligent si již obrázek dávno udělal, pan Romančík jen dokola mlátí prázdnou slámu a snaží se lidi zastrašit, umlčet, trollit.

On je chudáček, on nikdy nic neudělal a za nic nemohl. Svou společnost kasírujícící rezervační poplatky prozřetelně založil na svou nebohou matku, následně ji přejmenoval na Sundejte čepice (že by výsměch klientům?), prodal odsouzenému bílému koni, bydliště má na radnici (proč asi), ačkoliv v Olomouci již x let nebydlí :lol: Neštítil se inkasovat si penízky za provize z projektů, které lidem zničily život, ale on je čistá svatá duše :nevim: Tím nejspíše balamutí tu svoji Šosanu, ale my, co jsme s ním přišli do styku, víme své :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 16:33
@Bara cz píše:
No tady se to pěkně rozjelo :D Je vidět, že trefená husička kejhá co jí zobáček stačí :lol: Nebo se to spíše dá nazvat pořekladlem „Dutý sud nejvíce duní“. Děkuji @FandaFanous za krásný přehled, jak jste napsal, inteligent si již obrázek dávno udělal, pan Romančík jen dokola mlátí prázdnou slámu a snaží se lidi zastrašit, umlčet, trollit.On je chudáček, on nikdy nic neudělal a za nic nemohl. Svou společnost kasírujícící rezervační poplatky prozřetelně založil na svou nebohou matku, následně ji přejmenoval na Sundejte čepice (že by výsměch klientům?), prodal odsouzenému bílému koni, bydliště má na radnici (proč asi), ačkoliv v Olomouci již x let nebydlí :lol: Neštítil se inkasovat si penízky za provize z projektů, které lidem zničily život, ale on je čistá svatá duše :nevim: Tím nejspíše balamutí tu svoji Šosanu, ale my, co jsme s ním přišli do styku, víme své :D :potlesk:

A z ceho KONKRETNE mne tedy obvinujete? To co pisete jsou vyplody vytrzene z kontextu s cilem ublizit. Potkali jsme se jednou a co vim tak veskrze v dobrem, jako se vsemi mam ve zvyku!!! jako druzka fandy fanouse, na ktereho jsem podal trestni oznameni jste spoluvina pri sireni techto nesmyslu a hoaxu na mou osobu bez dukazu, spolu s ucelovou kampani a anonomnim sireni s cilem poskodit, bez vule slyset druhou stranu, ci fakta. Co jsem vam tedy prosim ve vystavbe, nebo kdykoliv v procesu jejim, nebo jinak ja nevim jak, JA OSOBNE ZPUSOBIL??? Neni to nahodou tak, ze jste mne od te doby uz nikdy nevideli a videt ani nemohli, bo co resite, moje prace neni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.2.21 16:43
:zed: :zed: :zed:

Družka??? :potlesk: Vám už s prominutím solidně jebe :lol: :lol: :lol:

Řekněte mu už proboha někdo, že ten človíček je mimo a že mele jak kolovrátek pořád dokola. Asi se dostal do stavu, který tady popsal někdo výše :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 16:46
@Bara cz píše: :zed: :zed: :zed:

Družka??? :potlesk: Vám už s prominutím solidně jebe :lol: :lol: :lol:

Řekněte mu už proboha někdo, že ten človíček je mimo a že mele jak kolovrátek pořád dokola. Asi se dostal do stavu, který tady popsal někdo výše :dance:

Tak kdo jste a co konkretne jsem vam realne zpusobil, muzete mi odpovedet, viz vyse??

A nejsme nahodou i my temi podvedenymi, kdyz jsme nedostali za celou dobu uhrazeno od Developingu, za provedene cinnosti, ani desetinu na co jsme meli narok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí