Developing 4You s.r.o.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
8.11.23 22:41

Dobrý den, máme taky zkušenost kdy byl vybrán rezervační poplatek a jelikož plno věcí nesedělo tak řádné odstoupení od smlouvy. Samozřejmě nic nenavráceno. Soudem uznáno že máme nárok na navrácení rez. poplatku. Takže poslední možnost podávám trestní oznámení na podvod. Pokud máte někdo stejnou zkušenost prosím napište mi email když nás bude více tak nedělám si iluze že by něco vrátili, ale můžeme je nechat pykat za své činy. Ozvete se mi prosím na email gng03@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.24 14:56

Další exekuce

Dobrý den,
chtěl bych upozornit na pokračující nekalé praktiky Pavla Romančíka, nyní Pavla Ramiela, který po pádu SundejteČepice s. r.o. založil Rifion Harmonii s. r.o., na kterou je aktuálně vedeno několik exekucí, viz:

https://or.justice.cz/…pis-sl-firma?…

Je vidět, že pokračuje v tom, co jej naučil jeho mentor, pan Vítězslav Studnička. Vybrat peníze na zálohy, nic nestavět, naslibovat, ukrást. Buďte obezřetní před těmito pány!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.25 11:50

Vidim, ze Romancík to nevzdava a jede neustale dal :lol: nyni jako Pavel Ramiel, nebo si zase zmenil. jmeno? :think:
podle predchoziho pripevku stale neplni zavazky. rifion harmony je evidentne v exekucich a nyni rozjel jakesi kopulove domy?!! :lol: prezentuje se, ze je ve vyhradnim obchodnim zastoupeni, ale na strankach neni uvedeno ani jmeno, ani IC. Je to vubec legalni? mozna jen zase dalsi projekt, aby nachytal par hejlu, než se po nem opet slehne zem. ze zkusenosti varuji pred touto osobou. na nekolika FB skupinach jsem nasel, jak intenzivne agituje za stranku… edit admin: odkaz velmi to pripomina drivejsi stranky developingu, same vyborne zkusenosti, spousta pozitivnich reakci a realizaci.. po precteni celeho vlakna je nas asi mnohem vice, kterym neco slibil a nedodrzel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí