Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Preférence Můžete balónek vyvařit a zbytek ošetřit bezoplachovou dezinfekcí na erotické pomůcky. Pokud nechcete balónek vyvařovat můžou se použít dezinfekční tablety Miton nebo ho na noc naložit do peroxidu (ten na rány, myslím má kolem 2-4%).
Nene, to jako vážně? To si opravdu někdo strčí do dělohy, a ještě k tomu, když je těhotný, cizí věc, kterou měla jiná ženská ve své děloze?? To jako fakt? Asi jsem staromódní, ale tohle je pro mě teda hardcore. Měla bych pocit,že se to vydezinfikovat nikdy nemůže podařit. Tohle mi přijde fakt nechutné. Podle mě jsou věci, co se z druhé ruky nekupuje.
@nikive Do dělohy si to určitě nestrčí
Ale jinak souhlas, vážně je to nechutné ![]()
@nikive píše:
Nene, to jako vážně? To si opravdu někdo strčí do dělohy, a ještě k tomu, když je těhotný, cizí věc, kterou měla jiná ženská ve své děloze?? To jako fakt? Asi jsem staromódní, ale tohle je pro mě teda hardcore. Měla bych pocit,že se to vydezinfikovat nikdy nemůže podařit. Tohle mi přijde fakt nechutné. Podle mě jsou věci, co se z druhé ruky nekupuje.
Partner byl panic? Nastroje u doktora se taky vyvaruji a pouzivaji nekolikrat a to i ty gynekologicke.
@nikive píše:
Do delohy urcite ne, ale trochu bliz asi ano ![]()
Ja jsem stitivka, nekoupila bych, ale to neznamena, ze ostatni to musi mit stejne.
@nikive Do delohy opravdu nee, prodavaji se bezne a pouzivaly to treba s kondomem
Ano vyvarit a koupit dezinfekci na tyto veci, jako kalisek apod.
@Rive píše:
Partner byl panic? Nastroje u doktora se taky vyvaruji a pouzivaji nekolikrat a to i ty gynekologicke.
Asi tak ![]()
@Preférence mrkni na stranky, uplne dole je navod k aniballu a je tam i napsano, jak se ma vyvarit
https://www.aniball.cz/caste-otazky/
@Lada84 @nikive @Serpentini na to se Vas, mile damy, nikdo neptal.
Do delohy ![]()
Ja dezinfikovala po kazdem pouziti a jako lubrikant pouzivala kokosovy panensky olej. Porod super, bez stehu a na druhe zatlaceni venku ![]()
@Lumíkovec fakt olej? Protoze pisou, ze se ma pouzivat jen lubrikant na vodni bazi ![]()
Jojo, hodne jsem cetla zkusenosti a nekolikrat jsem na to narazila a nikdo s nim nemel problem. Tak jsem pouzivala taky. Nemusela jsem masirovat hraz a i mi to hodne pomahalo, na prostredi v pochve.
@Heivka @Lada84 @Lumíkovec @rendulinka3 @Rive diky moc holky
![]()
@Lumíkovec no já už ho budu používat potřetí
takže balonek naposledy, tak vyzkouším kokosák, ten používáme jako lubrikant běžně. Já se právě bála, aby se balonek nezničil vlivem oleje, když to píše výrobce.