Dezinfekce Aniballu

6650
26.2.19 17:34

@Preférence Můžete balónek vyvařit a zbytek ošetřit bezoplachovou dezinfekcí na erotické pomůcky. Pokud nechcete balónek vyvařovat můžou se použít dezinfekční tablety Miton nebo ho na noc naložit do peroxidu (ten na rány, myslím má kolem 2-4%).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
714
26.2.19 18:04

Nene, to jako vážně? To si opravdu někdo strčí do dělohy, a ještě k tomu, když je těhotný, cizí věc, kterou měla jiná ženská ve své děloze?? To jako fakt? Asi jsem staromódní, ale tohle je pro mě teda hardcore. Měla bych pocit,že se to vydezinfikovat nikdy nemůže podařit. Tohle mi přijde fakt nechutné. Podle mě jsou věci, co se z druhé ruky nekupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9036
26.2.19 18:08

@nikive Do dělohy si to určitě nestrčí :lol: Ale jinak souhlas, vážně je to nechutné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
26.2.19 18:11
@nikive píše:
Nene, to jako vážně? To si opravdu někdo strčí do dělohy, a ještě k tomu, když je těhotný, cizí věc, kterou měla jiná ženská ve své děloze?? To jako fakt? Asi jsem staromódní, ale tohle je pro mě teda hardcore. Měla bych pocit,že se to vydezinfikovat nikdy nemůže podařit. Tohle mi přijde fakt nechutné. Podle mě jsou věci, co se z druhé ruky nekupuje.

Partner byl panic? Nastroje u doktora se taky vyvaruji a pouzivaji nekolikrat a to i ty gynekologicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 18:15

nebo na balónek navlekni kondom a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
26.2.19 18:27
@nikive píše:

Do delohy urcite ne, ale trochu bliz asi ano :mrgreen:
Ja jsem stitivka, nekoupila bych, ale to neznamena, ze ostatni to musi mit stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.2.19 18:30

@nikive Do delohy opravdu nee, prodavaji se bezne a pouzivaly to treba s kondomem

Ano vyvarit a koupit dezinfekci na tyto veci, jako kalisek apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.2.19 18:31
@Rive píše:
Partner byl panic? Nastroje u doktora se taky vyvaruji a pouzivaji nekolikrat a to i ty gynekologicke.

Asi tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.2.19 18:36

@Preférence mrkni na stranky, uplne dole je navod k aniballu a je tam i napsano, jak se ma vyvarit ;) https://www.aniball.cz/caste-otazky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
26.2.19 18:37

Taky bych si to v životě z druhé ruky nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
26.2.19 18:43

@Lada84 @nikive @Serpentini na to se Vas, mile damy, nikdo neptal.
Do delohy :roll:
Ja dezinfikovala po kazdem pouziti a jako lubrikant pouzivala kokosovy panensky olej. Porod super, bez stehu a na druhe zatlaceni venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.2.19 19:47

@Lumíkovec fakt olej? Protoze pisou, ze se ma pouzivat jen lubrikant na vodni bazi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
26.2.19 20:21

Jojo, hodne jsem cetla zkusenosti a nekolikrat jsem na to narazila a nikdo s nim nemel problem. Tak jsem pouzivala taky. Nemusela jsem masirovat hraz a i mi to hodne pomahalo, na prostredi v pochve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.19 07:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.2.19 08:11

@Lumíkovec no já už ho budu používat potřetí :-D takže balonek naposledy, tak vyzkouším kokosák, ten používáme jako lubrikant běžně. Já se právě bála, aby se balonek nezničil vlivem oleje, když to píše výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí