Dezinfekce Aniballu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
27.2.19 08:11

@Lumíkovec no já už ho budu používat potřetí :-D takže balonek naposledy, tak vyzkouším kokosák, ten používáme jako lubrikant běžně. Já se právě bála, aby se balonek nezničil vlivem oleje, když to píše výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
27.2.19 08:36
@Lada84 píše:
Taky bych si to v životě z druhé ruky nekoupila.

Jsem ráda, že nejsem jediná, komu to nepřijde normální.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
27.2.19 09:48

@Anitramm :lol: :palec: Z druhý ruky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.2.19 09:58

@Anitramm @Lada84 na to se zakladatelka neptala, mmch ke gynekologovi chodíte, že? tam jsou zrcadla používaná pořád dokola, jak už tu bylo zmíněno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
27.2.19 10:14

@Káťa19 Mě je jedno na co se ptala. Svůj názor na cokoli můžu kdekoli psát. To je demokracie, hm? U gynekologa věřím v lepší hygienické zázemí, než u kohosi z netu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
27.2.19 10:57
@Káťa19 píše:
@Anitramm @Lada84 na to se zakladatelka neptala, mmch ke gynekologovi chodíte, že? tam jsou zrcadla používaná pořád dokola, jak už tu bylo zmíněno ;)

Ja si priplatim radsi dvacku za plastový jednorázový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
27.2.19 10:58
@Lada84 píše:
@Anitramm :lol: :palec: Z druhý ruky :lol:

Jo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.2.19 11:04

Tak gynekologicke nastroje jsou z kovu, ten se dezinfikuje lepe nez guma… (pri vysoke teplote), takze srovnavani je trochu mimo… A jinak k annibalu se da ten balonek koupit zvlast, takze aspon tak bych to resila. Ale i tak mi to prijde nechutne po nekom pouzivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
27.2.19 11:19

@Anitramm Přesně, ale asi to všichni doktoři nenabízí, nevim 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.2.19 11:37

@Anitramm A chlapa taky před každým sexem dezinfikujete? Ona existuje i chemická desinfekce materiály které vysoké teploty nesnesou, používají se třeba na manžety laparoskopických robotů a to ten robot jde v těle mnohem hlouběji než do pochvy. Já bych si třeba nekoupila ani oblečení se second handu ale neoznačuji ty co ano za čuňata. Aniball jde sterilizovat a upřímně jsem ráda že jsou i ženy které ho použitý koupí protože ho jednou taky budu prodávat. Je z neporézního materiálu a jde vyvařit takže v tom problém není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
27.2.19 11:43
@Heivka píše:
@Anitramm A chlapa taky před každým sexem dezinfikujete? Ona existuje i chemická desinfekce materiály které vysoké teploty nesnesou, používají se třeba na manžety laparoskopických robotů a to ten robot jde v těle mnohem hlouběji než do pochvy. Já bych si třeba nekoupila ani oblečení se second handu ale neoznačuji ty co ano za čuňata. Aniball jde sterilizovat a upřímně jsem ráda že jsou i ženy které ho použitý koupí protože ho jednou taky budu prodávat. Je z neporézního materiálu a jde vyvařit takže v tom problém není.

A váš chlap ho normalne strka kazdej den jinam, ze tu zminujete desinfekci chlapa? Komentář úplně mimo :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
27.2.19 13:33

@Anitramm a Vy mate 100% jistotu, kam ho Vas muz strka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.2.19 13:44

@Anitramm Ne, ale pokud nebyl před prvním sexem panic, tak byl taky jinde a narozdíl od aniballu vyvařit nejde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
27.2.19 14:15
@Lumíkovec píše:
@Anitramm a Vy mate 100% jistotu, kam ho Vas muz strka?

A to je co za inteligentni dotaz? ;) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
27.2.19 18:56

@Anitramm ptala jste se vyse pani, jestli ho jeji muz kazdy den strka nekam jinam… tak se ptam ja Vas, jestli Vy mate jistotu, ze Vas muz ho nikam jinam nestrka. Jinak by to bylo pekne nechutny s nim spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí