DHEA varování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36867
23.11.20 12:21
@AliBaba40 píše:
Chyba

Chtěl jsem komentovat název, ale podíval jsem se na vzorec a teď nevím, jak to je - myslím to de-, nebo di-.
Proto jsem to radši smazal. :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
23.11.20 12:43

@M_Vladim jj, ja to pochopila, ja taky něco napsala a pak si to rozmyslela, jen smazat to tu nejde, tak jsem napsala chyba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.20 14:24

Objednala jsem přes Iherb 1 balení s dopravou přes DHL, teprve pak jsem zjistila, že se u nás jedná o zakázanou látku. Balík měl cenu nad 22 EUR, takže šel přes celní řízení. Do formuláře pro proclení jsem uvedla, že je v něm je DHEA. Vše OK, balíček celníci ani neotevřeli jen jsem zaplatila clo. Je možné, že v tomhle předvánočním čase toho mají hodně, nebo byl celník zelenáč, nevím. :jazyk: Každopádně vzhledem k tomu, že za trestný čin se dle zákona považuje dovoz 2 a víc balení… To že v USA, kde je hodně přísná kontrola léčiv a doplňků, se jedná o doplněk, který seženete v lékarně a u nás je dovoz trestný čin nebudu radši komentovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.20 19:34

Taky si myslim. Já jsem už 3× objednala přes Aliexpress vždy po 1 balení do 22 dolarů. Vždy přišlo normálně poštou, bez problemu.

• Citovat
  • Upravit
44
11.12.20 20:06

DHEA

HOLKY, co berete už DHEA, kolik teda denně těch 75mg? A co jak se po tom cítíte? Máte nejake vedlejsi ucinky? Dik S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.12.20 00:14

@Joelina já jsem brala a v pohodě, žádné vedlejší účinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
12.12.20 09:06

@Joelina zatim jsem neobjednala..nejak jsem nenasla neco, co by mne zaujalo a nejaky normalni postovny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
12.12.20 13:35

@AliBaba40 koukni na Aliexpress, poštovné je tam v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
12.12.20 18:57

@abcd32 v lednu jdu k svabikovy, ted beru gynex, tak se ji na to zeptam, to nikam neutece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.21 20:51

Všimla jsem si, že řešíte tady DHEA. Také jsem kdysi byla v situaci, kdy jsem váhala, zda začít tento přípravek užívat. A shodou okolností jsem se právě i párkrát dostala do USA. A opravdu, přípravky s DHEA naleznete nejen v lékárnách, ale běžně i v obchodech, kde se normálně doplňky stravy (food suplements) prodávají. A strávila jsem hodně času stáním v americkém obchodě před všemi těmi přípravky, opravdu tam měli neskutečný výběr všech těchto preparátů, se všemi možnými obsahy DHEA. Měla jsem i připravenou dózu na přesypání preparátu s českým názvem, abych nepohoršovala eventuelní celní kontrolu (stejně by ale finálně při kontrole spektrometrem zjistili, co v doze je)… Nicméně… nakonec jsem k tomu stejně neodhodlala. Myslím, že to není bezpečný přípravek pro ženy, které touží po miminku. Z mého pohledu je americká FDA k těmto preparátům příliš benevolentní. Přísnější jsou bezesporu naše kontrolní orgány. Věřte svým vajíčkům, svému tělu.. přeji všem, co touží po miminku, ať se zadaří… :andel: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.21 18:13

Chtěla bych si objednat DHEU, ale tápu, kterou variantu a kde, aby to nezabavili.
Našla jsem
https://swansoneurope. com/…ra-dhea. html
https://swansoneurope. com/…on-dhea. html

Píšou, že to jde z Evropy, máte někdo zkušenost s těmito produkty z tohoto obchodu?
Díky za odpověď, sposta ldí píše, že jim to velmi pomohlo, ale ne z poslední doby, pokud by to šlo z USA přes ebay, tak to asi zabaví.

• Citovat
  • Upravit
44
8.9.21 20:16

Dhea varování

Ahoj holky, také se přidávám k,, anonymní,, dhea určitě nebrát jen tak ale raději konzultovat s Dr.. Já tak neučinila a brala myslim 50mg na extrémně nízké amh a vytvořila sem si estrogenovou dominanci a s ní i potíže z toho stavu.. Tak bacha, sem pak dočetla, že u žen mladších 35 let se dhea může přetvorit na estrogen!

Tak se mějte papa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.10.22 07:44
@KaroliS píše:
Hele ozvi se. Jdu 19.na screening, jestli bud vse OK, tak mam tu jedno baleni, tez jsem si ho objednala ( na Slovensku), dam ti ho. Mela jsem asi 2 pilule z toho). Jaky mas amh? Ja mela pred rokem 0,25 a otehotnela jsem prirozene, akorat jsem mela kuru od cinske lekarky ( ale docela jsem to flakala) a byla jsem na odblokovani panve z sikovnyho fyzioterapeuta. Na podzim pry je nejvyssi plodnost u zen ( dle vyzkumu) a nam se zadarilo.

@KaroliS, kdo byl ren fyzioterapeut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
29.12.22 19:11

Dhea 2022

Ahoj holky, diskuze zde utichla. DHEA beru mesic 3*25mg.. Krom toho spoustu jinych doplnku stravy a cekam, zda se zadari prirozene, ci budu mit pri ivf alespon vic vajicek vyssi kvality..
Zatim vybirame CAR pro 4. pokus..
Podelte se o zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
13.2.23 09:28

Ahoj, tak hlasim, ze DHEA nepomohlo… AMH kleslo v prubehu 1,5 roku z 1 na 0,6..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí