Diáře - ujíždíte na nich někdo?

SAJ
17073
4.7.13 22:06

Diáře - ujíždíte na nich někdo?

Po návratu do práce z mateřské jsem přestala nějak zvládat nosit vše v hlavě a pořídila jsem si diář, pak druhý, hezčí - a nějak jsem zjistila, že na nich úplně neskutečně ujíždím… Teď řeším, zda si nepořídit třetí, trochu větší.

Máte to někdo taky tak?
Třeba zjistím, že se svou úchylkou na diáře a obecně papírenské zboží nejsem sama. :)

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3361
4.7.13 22:08

Já ne, ale známá a její manžel jsou bez diáře úplně ztracené :mrgreen: Když se jich na cokoliv zeptám, odpověď je vždy-„nevím, kouknu do diáře“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.7.13 22:10
@ivodička píše:
Já ne, ale známá a její manžel jsou bez diáře úplně ztracené :mrgreen: Když se jich na cokoliv zeptám, odpověď je vždy-„nevím, kouknu do diáře“ :mrgreen:

8o Tak to jsem na tom úplně stejně. Už bez něho nedám ani ránu. Mám kroužkový a tahám v něm i spoustu papírů do práce, k doktorům a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.7.13 22:13

@SAJ Papírenské věci zbožňuju! :srdce: Diáře jsem si taky vedla, ale jeden mi s kabelkou ukradli, takže si to teď vedu elektronicky, což už nemá to kouzlo - ale zas je to trochu přehlednější a nemusím škrtat. Ale bločky a deníčky si kupuji pořád. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.7.13 22:19

Taky mam rada diare, akorat ho furt nekde stracim :cert: :lol: a kdyz vlezu do papirnictvi, nejlepe do takoveho stareho, klasickeho, tak ta vune, :srdce: to miluju :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
18223
4.7.13 22:22

Taky jsem je milovala, než mi manžel zprovoznil diář v mobilu, který se mi synchronizuje s tím v počítači. Upomínkuje mě a můžu k událostem přizvat i jiné osoby. Vidím manželův diář zeleně v kalendáři a můj červeně :mrgreen: Je to praktický, ale ten papír a tužka mi chybí :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
4.7.13 22:24

Když jsem chodila do práce, také jsem diáře milovala, vždy jsem si dloooouho a zamilovaně vybírala na další rok :mrgreen:
teď co jsem doma jsem přešla na takové ty nástěnné kalendáře s velkými okýnky a lepítky (dárečky, dortík, nůžky, injekce…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
4.7.13 22:29

Diář, to je moje. Teď co jsem doma, až tak nepotřebuji, ale vedu pořád. Zapisuji si do něj vše, co mám zařídit, kolik vážím atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
4.7.13 22:33

Já ho měla celou střední a než jsem šla na MD, akorát jsem ho našla a zavzpomínala, když jsem chodila na tu střední, musela jsem si vždycky koupit nový vnitřek a nové propisky a tužky, teď jsem začla chodit do práce a nějak mi chybí to si něco někam zapsat, nemám kam psát telefonní kontakty, co nechci mít v mobilu a ta si chci svůj diářek zase zprovoznit. Nějaké elektronické, to není prostě ono, vůni papírnictví miluju dodnes a strašně se těším, až půjde dcera do první třídy, že si smlsnu na nákupu výbavičky :srdce:
Když jsem na zš chodila za školu, resp. za kroužek AJ, co mě nebavil, šla jsem si koupit nové fixy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.7.13 22:35

http://www.paperchase.co.uk/…at/sdiaries/?…
Ujizdim, specialne na diare kupovane v Uk v Paperchase. Tenkrat jsem se do nich zamilovala, kvuli designu a uplne jsem jim podlehla..Jejich diare dokonce konci v cervenci a ne na novy rok, aby si clovek musel koupit diar zase od nich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.7.13 22:42

Já si vždycky koupila nějaký pevný papírový, ale pak jsem v něm něco zkazila nebo ho někde zapomněla nebo se mi do něho něco nevešlo a tak jsem ho zase přestala vést.

Až jsem objevila kroužkové diáře - mám v něm agendu na cca 4 měsíce dopředu, starou vyndávám, novou doplňuji, pak spoustu zmenšených papírů do práce. Volné papíry mám neustále k dispozici, takže mám možnost si kdykoli cokoli zapsat a pak třeba vyhodit - protože mám v diáři nerada nepotřebné věci.

Jenže tyhle kroužkové diáře jsou šíleně drahé, nejlevnější koženkové začínají těsně pod tisícovkou. A já bych ráda kožený :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.7.13 22:47

Joooo, já když jsem pracovala, tak jsem na tom ujížděla dost vážně :pankac: Značka ADK, ty se dají krásně obměňovat a jsou luxusní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.7.13 23:03
@neila píše:
Joooo, já když jsem pracovala, tak jsem na tom ujížděla dost vážně :pankac: Značka ADK, ty se dají krásně obměňovat a jsou luxusní ;)
:D:D:D Filofax, těší mě ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.7.13 23:07

@SAJ No jooo, konkurence :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.7.13 23:08

@SAJ já už jsem výběhový model, ale pořád perfektně slouží http://www.adk.cz/…e/prod-1567/ :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová