Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po návratu do práce z mateřské jsem přestala nějak zvládat nosit vše v hlavě a pořídila jsem si diář, pak druhý, hezčí - a nějak jsem zjistila, že na nich úplně neskutečně ujíždím… Teď řeším, zda si nepořídit třetí, trochu větší.
Máte to někdo taky tak?
Třeba zjistím, že se svou úchylkou na diáře a obecně papírenské zboží nejsem sama. ![]()
S.
Já ne, ale známá a její manžel jsou bez diáře úplně ztracené
Když se jich na cokoliv zeptám, odpověď je vždy-„nevím, kouknu do diáře“ ![]()
@ivodička píše:
Já ne, ale známá a její manžel jsou bez diáře úplně ztracenéKdyž se jich na cokoliv zeptám, odpověď je vždy-„nevím, kouknu do diáře“
Tak to jsem na tom úplně stejně. Už bez něho nedám ani ránu. Mám kroužkový a tahám v něm i spoustu papírů do práce, k doktorům a podobně.
@SAJ Papírenské věci zbožňuju!
Diáře jsem si taky vedla, ale jeden mi s kabelkou ukradli, takže si to teď vedu elektronicky, což už nemá to kouzlo - ale zas je to trochu přehlednější a nemusím škrtat. Ale bločky a deníčky si kupuji pořád. ![]()
Taky mam rada diare, akorat ho furt nekde stracim
a kdyz vlezu do papirnictvi, nejlepe do takoveho stareho, klasickeho, tak ta vune,
to miluju
![]()
Taky jsem je milovala, než mi manžel zprovoznil diář v mobilu, který se mi synchronizuje s tím v počítači. Upomínkuje mě a můžu k událostem přizvat i jiné osoby. Vidím manželův diář zeleně v kalendáři a můj červeně
Je to praktický, ale ten papír a tužka mi chybí
![]()
Když jsem chodila do práce, také jsem diáře milovala, vždy jsem si dloooouho a zamilovaně vybírala na další rok ![]()
teď co jsem doma jsem přešla na takové ty nástěnné kalendáře s velkými okýnky a lepítky (dárečky, dortík, nůžky, injekce…)
Diář, to je moje. Teď co jsem doma, až tak nepotřebuji, ale vedu pořád. Zapisuji si do něj vše, co mám zařídit, kolik vážím atd.
Já ho měla celou střední a než jsem šla na MD, akorát jsem ho našla a zavzpomínala, když jsem chodila na tu střední, musela jsem si vždycky koupit nový vnitřek a nové propisky a tužky, teď jsem začla chodit do práce a nějak mi chybí to si něco někam zapsat, nemám kam psát telefonní kontakty, co nechci mít v mobilu a ta si chci svůj diářek zase zprovoznit. Nějaké elektronické, to není prostě ono, vůni papírnictví miluju dodnes a strašně se těším, až půjde dcera do první třídy, že si smlsnu na nákupu výbavičky ![]()
Když jsem na zš chodila za školu, resp. za kroužek AJ, co mě nebavil, šla jsem si koupit nové fixy ![]()
http://www.paperchase.co.uk/…at/sdiaries/?…
Ujizdim, specialne na diare kupovane v Uk v Paperchase. Tenkrat jsem se do nich zamilovala, kvuli designu a uplne jsem jim podlehla..Jejich diare dokonce konci v cervenci a ne na novy rok, aby si clovek musel koupit diar zase od nich ![]()
Já si vždycky koupila nějaký pevný papírový, ale pak jsem v něm něco zkazila nebo ho někde zapomněla nebo se mi do něho něco nevešlo a tak jsem ho zase přestala vést.
Až jsem objevila kroužkové diáře - mám v něm agendu na cca 4 měsíce dopředu, starou vyndávám, novou doplňuji, pak spoustu zmenšených papírů do práce. Volné papíry mám neustále k dispozici, takže mám možnost si kdykoli cokoli zapsat a pak třeba vyhodit - protože mám v diáři nerada nepotřebné věci.
Jenže tyhle kroužkové diáře jsou šíleně drahé, nejlevnější koženkové začínají těsně pod tisícovkou. A já bych ráda kožený ![]()
Joooo, já když jsem pracovala, tak jsem na tom ujížděla dost vážně
Značka ADK, ty se dají krásně obměňovat a jsou luxusní ![]()
@neila píše:
Joooo, já když jsem pracovala, tak jsem na tom ujížděla dost vážněZnačka ADK, ty se dají krásně obměňovat a jsou luxusní
@SAJ já už jsem výběhový model, ale pořád perfektně slouží http://www.adk.cz/…e/prod-1567/
![]()