Diáře - ujíždíte na nich někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1048
4.7.13 23:09

@SAJ já mám teda diář jen jeden, ale jsem na něm zcelá závislá :) Když se mě někdo zeptá na konkrétní datum (třeba i zítra nebo pozítří), musím jít, otevřít diář a podívat se, co mám na ten den v plánu. Píšu si tam úplně všechno a kdybych diář ztratila, jsem vyřízená. V hlavě toho nosím půlku a druhou půlku v diáři :) Všechno mám pečlivě barvičkama podrthané a zvýrazněné :) Takže ano, jsem trochu úchyl, aspoň ostatní to o mě občas tvrdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
4.7.13 23:17

Jako první jsem si koupila velikost pocket listy mají 8×12 cm, ale teď uvažuji, že si pořídím větší 9,5×17 cm.
Jo a taky vybarvuji, podtrhuji barevně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.7.13 19:48

To je přesně můj případ! Loni u mě skončily diáře 3 :oops: Letos jsem si hodně dlouho vystačila jenom s jedním, pak se ale v Luxoru objevila velká sleva na všechny diáře :mrgreen: a rázem u mě bydlely diáře dva. Používám pořád jen ten jeden, nedám bez něj ani ránu, ale hlavně, že mám i ten druhý… hned se cítím klidnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
4.3.15 17:25

Když jsem chodila do školy, tak jsem se v diářích vyžívala a dost dlouho jsem vybírala vždycky na další rok a většinou jsem ho měla koupenej už třeba v létě :lol:, ale teď jsem si konečně pořídila diář Kikki K :srdce: a to je něco pro mě. Mám ho ve velikosti A5 a tam se toho vejde :lol: a na všechny ruzná lepítka, pásky či samolepky jsem úplně ujetá a to většinou kupuju na ebay, protože to je ráj na tyhle věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.15 12:14

Mne se ty ADK moc nelíbí, protože jsou moc veliké. Já si vždy kupuji od firmy Presco Group s nějakým originálním potiskem. To mne pak baví diář otvírat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.11.17 20:04

@barca93 fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 20:10

Miluju diáře, kalendáře apod. :srdce: a ujíždím na nich už spousty let :D též jsem ráda, že nejsem sama 8) nechápu, že někomu stačí si to psát do telefonu a nebo do outlooku stejně tak, jako ostatní nechápou, že používám diář.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.11.17 20:23

Taky se hlásím. A pořád pokukuji po diáři od Kikki. k, ale mně vadí, že to neseženu nikde tady. Čekat týdny, to není nic pro mě. Mám několik ADK, aktuálně mám Filofax.
@barca93 díky za tip na ebay, máš zkušenost s dodací lhůtou? Já jsem našla kikki. k jen z USA, nebo Austrálie, tak se toho trošku bojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
1.11.17 20:28

Já měla tento rok momeenteeczech, před tím filofax a teď řeším jaký zvolit na další rok. Vím že chci, aby byl v češtině a velikost spíš větší. Nemáte tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26874
1.11.17 21:10

Dnes mi dosel tento http://www.acupofstyle.com/…-na-rok.html?m=1 Zvolila jsem ten mensi, velikost tak akorat do kabelky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22519
1.11.17 22:09

Můj diář má vždy rozměr 8,5×16 cm.
Značku nevím.
Kupuji je různě - někdy v papírnictví, loni v Albertu, letos v Penny.
A nevyhazuji je, mám je schované, všechny a občas v nich hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
1.11.17 22:17

Já funguju s A5 diářem, trochu velký, ale aspoň se do toho pohodlně píše a mám tam fakt všechno :mrgreen: jakmile ho nemám, tak nemám šanci zvládat všechno, je toho občas trochu moc na co je potřeba myslet a mě to v té hlavě prostě nedrží :mrgreen: teď už mám teda slušnou sbírku několika různých diářů, skoro uvažuju že si to rozdělím podle toho na co jsou určené :lol: dodělávám si do nich i vlastní listy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
2.11.17 10:39
@lachtanice86 píše:
Já měla tento rok momeenteeczech, před tím filofax a teď řeším jaký zvolit na další rok. Vím že chci, aby byl v češtině a velikost spíš větší. Nemáte tip?

Kamarádka ujíždí na tomto, pochvaluje si ho a vypadá hezky, tak jestli chceš, mrkni.
 https://eshop.terapiedomova.cz/

Mně se taky diáře líbí, celkově miluju papírnictví, často mám chuť si nějaký krásný koupit, ale musím se krotit, protože ve skutečnosti nejsem zas takový plánovač a už mám zkušenost, že ty velké krásné diáře vůbec nevyužívám a stačí mi nějaký menší, tak za 100,– Kč. Ale dovedu tuto úchylku pochopit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.11.17 20:13
@cecetka píše:
Dnes mi dosel tento http://www.acupofstyle.com/…-na-rok.html?m=1 Zvolila jsem ten mensi, velikost tak akorat do kabelky :palec:

Dobry.,–ale nemají chlívek na nedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.11.17 20:18

@sianka dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...