Dieta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
20.4.10 16:53

Dobrá dieta aneb léto se blíží!

Holky mam prosbu ,neznate nejakou dobrou dietu???? zda se mi ze jsem uz snad jako sud :jazyk: a leto zacina!!!!!!!vím ze nejlepsi dieta je nezrat :lol: ale to mi nejak nejde,tak zkousim jist mene,minuly rok jsem s herbalifem zhubla 8 kilo a mela 67,no a ted mam opet 75,herbalife si uz bohuzel nemuzu dovolit,takze prosim o radu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
babi Zlopocasna
20.4.10 16:58

No ja by som netvrdila ze nezrat, ale hybat sa. Odkedy si ja vyvazam zadok (sice len MHD, ale tych 11 km do prace proste nepreslapem) tak zacinam pomalicky zaberat viac a viac priestoru a to mozno aj jem menej nez predtym co sme sa prestahovali.

• Citovat
  • Upravit
6882
20.4.10 17:23

:srdce: Ahoj, zkus jíst méně, ale častěji. Ovoce spíš dopoledne. Přílohy omez na polovinu, kde to jde nahraď je zeleninou. Klasika: celozrnné pečivo, ale omezeně. Místo nízkotučných jogurtů si dej bílý s bifidem, líp chutná a víc zasytí než nízkotučné břečky. A hlavně ten pohyb.
Já aniž bych věděla, že jsem těhotná, tak jsem zhubla během necelých dvou měsíců 8kg. Jídlo si i teď zapisuju na Fitweb, hlídám si Kj, příjem a výdej. TeĎ samozřejmě nehubnu, ale mám alespoň přehled, co jsem za celý den snědla a kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 17:35

prosim te a jak funguje ten fitweb to se tam musis zaregistrovat??? ja jsem se na to divala a nejak jsem to nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 17:53

jj musíš se tam zaregistrovat, kdybys potřebovala poradit, tak mi písni vzkazík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.4.10 18:51

Kati největší mýtus ohledně hubnutí je nežrat…to je opravdu nejhorší, co člověk může udělat… nejlepší cesta k jojoefektu a trvalému poškození metabolismu, který se brání ukládáním tukových zásob snad i ze vzduchu…
jak psalyholky- menší porce častěji, vyřadit bílou mouku a bílý cukr tam, kde to jde…ale pokud potřebuješ zhubnout tak 10kg třeba - nepřehánět… jiná dieta je když někdo hubne z trojciferné částky…

každopádně přidat pohyb… začít málo a přidávat - jinak budeš hubnout svalovou hmotu
já si zapisuju jídlo na ekalkulačce na flora.cz, ale přiznávám bez mučení, že to flákám, tedy to zapisování - mám fofr s 2dětma a vážit si všechno nejde…
držím pěsti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 18:55

Zuzi hlavně člověk vůbec netuší, kolik toho spálí i přirozeným pohybem - chůzí, úklidem..prostě vším a když k tomu utne přejídání, tak výsledky se dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 20:12

no je to tezky,nabrat jde lehko ,ja mam od prirody hubeny nohy a zadek,kdyz jsem byla hubenejsi tak jsem fakt mela nohy za kteryma se lecktery chlap otocil(proto miluju mini :-P :-D ) a i ted to neni spatny ale VSECHNO MI JDE DO BRICHA A DO RAMEN,pak vypadam jak soudecek s tenkyma nozickama 8-o …minuly rok jsem cvicila a nic moc,zabral mi ten herbalife a mozna spise ten „bič“ v podobe dozoru ,vim ze kdybych zacla i bez kokteilu,rano jogurt ,normalni obed ,dopoledne ovoce a odpoledne jen bilkovinu a zeleninu,vynechat alkohol,moje oblibene vinko-teda obcas,tak by to slo ale chybi mi vule,budu muset pritvrdit,na eflora.cz se podivam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 20:17

Herbalife není na celý život, jakmile začneš jíst normálně, tak zase nabereš. Koktejly jsou nesmysl. Tak se zapoj do nějaké hubnoucí diskuse, pravidelné vážení je taky hodně velká motivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 20:29

to je pravda a vis o nejake konkretni dizkusi??? abych tam nebyla moc pozadu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
20.4.10 20:35

Víš co, nejde o to jestli jsi pozadu nebo jestli vedeš. Každý nějak začíná :srdce: Mrkni tady na e-mimču a klidně si založ i svou. Určitě se k tobě někdo přidá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.4.10 20:43

tak jo zkusim to snad se nekdo najde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
21.4.10 22:01

kkattty už jsi něco založila? já pořád váhám, jestli se někde přidat, nebo založit.. jedu v tom už přes 3týdny… ale potřebuju to s někým konzultovat, být trošku „hlídaná“, abych neujížděla
momentálně jsme všichni nemocní a mě strašně škrábe v krku, to je na hubnutí úplně nejhorší, ptž nevím, co bych do té huby dala! jinak obvykle potíže s výdrží nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
22.4.10 08:31

ahoj zuzy dnes ji zalozim tak ti pak pisnu,jsem prave v praci,ale odpoledne budeme mit snad klid(jsem zdrav.sestra) tak neco vymyslim,taky potrebuju oporu,mela jsem strach neco zalozit ze zustanu sama ,ale kdyz tam budeme aspon 2 tak je to pohoda!!!! zatim paaaaa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.13 13:24

Popapip: nežrat je blbost, akorát by sis tím ublížila… mě kámoška doporučila nutričního poradce, holčina mi upravila jídelníček (naštěstí tam jsou věci co mám ráda, jen tu čokoládu hlavně omezuju), sice je někdy těžký jet podle toho jídelníčku, ale musím říct, že se cítím mnohem líp, než když sem do sebe přes den cpala různý věci, viz. brambůrky, čokoládu, večer ještě smažený a jiný věci.. a dokonce jsem za ten měsíc, co ten jídelníček dodržuju něco i shodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová