Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Svandu:
No tak já nevím no s tím jídelníčkem dala jsem za něj litr a jsem fakt nas.ana, přijde mi tam moc sacharidů, málo bílkovin, ale počítala to i pro kojící, tak nevím no
já právě nikdy žádné diety nepotřebovala, mohla sem sníst všecko a bylo to ok, takže si mé tělo libuje v tom bůčku co těď má a nechce to pustit ![]()
Ahoj holky, já taky patřím k těm, co kojením rozhodně nehubnou. Dceru jsem kojila 4,5 měsíce a pak jsem musela přestat. Jakmile jsem přestala, najednou to šlo. Teď kojím druhé, má 8měsíců a mám 20kg nahoře…šílené!!!mám z toho solidní depky a připadám si fakt hnusně. Prvně jsem zkoušela jíst zdravě, několikrát denně, pravidelně se hýbat..výsledek? NIC… Takže teď už to ani nelamu přes koleno a začnu, až přestanu kojit..každopádně letos do plavek rozhodně nejdu ![]()
@pro_ear píše:
Antonie Bolavá : koj dlouho, já malého kojila dva roky a je zdravý jak rybička. Ale připrav se na to, že ostatní budou někdy mít dost nepříjemné poznámky typu..Ty ještě kojíš?? Malému budou říkat už si velký na mlíčko…atd. No radši tady k té délce kojení končím bo bych se musela vytočit
)
já to znám, nejstarší jsem kojila do 21 měsíců. Kojila bych klidně třeba do ctyř let, ale bohužel ze zdravotních důvodů nešlo. Nikdo ani moc řeči neměl, na mě si totiž netroufnou
Jsem dost přesvěďčená o tom, že takhle je to správně, takže bych to každému kecálkovi hezky ysvětlila ![]()
Tak já dnes opět obnovila jídelníček…no uvidíme
) Včera sem o tom mluvila se svojim a on že no šak malý (bude mít 8 měsíců) už je dost velký a kojit bych mohla přestat a já mu říkám, jestli mu teda bude kupovat sunar a on na mě, že to už snad mléko nepotřebuje ne…no ti chlapi někdy…
takže to zkouším znova…chceme jet právě na dovču někam k moři a vidina mého polotekutého těla někde mezi osmahlými osmnáctkami mě děsí
leda chodit jak ty muslimky v černých hábitech po kotníky ![]()
Tak zatím dole ani deko a to včera váha ukázala o kilo mín a dnes opet stejně. Asi jak píše Deninka tak to půjde až skončím to kojení, už jsem z toho na palici ![]()
@pro_ear no vážně, nic si z toho nedělej, já jsem si řekla, že prostě toto léto nějak přežiju, ale příští už to budu zase já
! Rozhodně nemá cenu se honit za kilama, když dolů prostě nepůjdou
! Někdo prostě nemá to štěstí, že kojením hubne (škoda, už bysme byly Twiggy, že
)
A já dnes s kojením končím (nedobrovolně, zdr. problémy),takže naposledy nakojím, fičím do nemocnice a ještě dnes začínám se Sebekoučinkem
..ale líto mi to je, to bych lhala, kdybych řekla, že ne ![]()
Deninka tak to je mi líto. My zatím kojíme a kojíme, první pil dva roky a tak u druhého syna doufám, že už to další léto budu já a že nebudu kojit ještě přes to další léto
) Tak držím palce a dávej mi nějaké povzbudivé zprávy, jak se ti ten koučing daří
)