Dieta nad nami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
21.4.10 20:12

Bydlení v paneláku je hodně o kompromisech. Takže když někomu dupe nad hlavou dítě, tak by si měl uvědomit, že holt bydlí v paneláku, ale na druhou stranu by si lidi, co mají děti, měli uvědomit, že si z jejich dětí nikdo na prdel nesedne. A i když je noční klid od 22-06, tak to přece neznamená, že nechám dítě celej den dělat bordel. A ještě si k tomu pořídit plovoučku, aby z toho soused pode mnou měl ještě větší požitek. :cert:
Taky jsem pracovala na směny a vím, že když se člověk před noční směnou nevyspí, tak je to pak v práci o hubu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
21.4.10 20:14
Anonymní píše:
babi Zlopocasna píše:
No ja zase netrieskam az tak casto … len ked som vytocena fakt na maximalnu moznu mieru a obcas to aj zaberie. A vravela som im v ktorej izbe spim, ale asi uz zabudli. :-?
Och, ty chudinko, my tě tady máme vlastně všichni politovat, že?
Sorry, na mě je to už celkem silný kafe.
Mlátit na sousedy, protože jim běhá dítě? No, nemám slov 8-o
Ty se asi celkem nudíš, měla by sis najít i nějaké aktivity a né jen ve volných chvílích dřepět doma a stěžovat si na sousedy!

Nemám nic proti anonymům,ale kritika takového kalibru by se pod Tvým nickem psala asi těžko,že?

Pracuje na směny,je těhotná,potřebuje se po nočních vyspat.Kdybych byla ve stejné situaci a 24 hodin denně by mi nad hlavou mlátilo dítě,taky by mi to příjemné nebylo.To říkám na rovinu.

Naše sousedka z přízemí pracuje taky na směny.Když víme,že je po noční,snažíme se po chodbě chodit potichu.Ne,že by si stěžovala nebo nás o to žádala,ale tak nějak to považujeme za správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
21.4.10 20:42

babi Zlopočasná, keď už máš taký pekný nick, nechceš sa zaregistrovať? Potom by sa ti dali posielať i súkromné správy… :wink:

Nie je mi jasné pár vecí - keď ti dieťa nebehá pri spaní priamo nad spálňou, pomôže ti to? Ako robíš na smeny, je v tom nejaká pravidelnosť? (napr. každý pondelok nočná…)

Inak, ak sa z paneláku neplánujete v blízkej dobe odsťahovať, prípadne susedia, veľmi sa prihováram za „mierové“ riešenie. Veď konieckoncov, tvoje nočné sú dočasné, a zrejme i vy budete „producentom hluku“. Navrhujem bližšie zoznámenie, tak trochu sa skamarátiť, veď zanedlho budete riešiť podobné starosti s deťmi…

• Citovat
  • Upravit
babi Zlopocasna
21.4.10 20:49

Nad registraciou rozmyslam, ale som trochu leniva … a vlastne uz musim do postele, zajtra vstavam o pol piatej. Ono s tymi smenami je to totiz tak, ze sa mi strieda ranna, poobedna a nocna a pravidelnost je tam kazdych 28 dni, mam tyzden 7 7 a 5 pracovnych dni. Takze vlastne poznam z celeho domu len susedu co venci psika ked sa vraciam o pred polnocou z poobednej smeny lebo z bytu a do bytu chodim zasadne ked su vsetci ostatni v praci alebo zalezeni doma. A po 7 dnoch v praci tak trochu padam na hubu. Preto sa snazim hovorit si ze mi to az tak strasne zase nevadi … ale su dni ked mi to vadi asi za vsetky co som odignorovala :think:

• Citovat
  • Upravit
43031
22.4.10 06:17

K te plovoučce - holky plovoučku dneska pořizuje asi tak 90% lidí úplně automaticky bez přemejšlení. Dneska se prostě dává plovoučka. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
22.4.10 06:41

Tak já bych zase řekla, že trend plovoučky pomalu končí, že si lidi už začínají uvědomovat, že zas tak ideální není. Hodně si lidi začínají pořizovat marmolea, Novilony apod. Což je určitě do bytu s dětma lepší než plovoučka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová